- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
- 358
hani benim destekçilerim nerdeeeesenağlama
burdayım geldimmmmm nasılsın iyimisin?giremedim uzun bi süre .umarım iyisindir...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hani benim destekçilerim nerdeeeesenağlama
ben de gurbete gidenlerdenim..offf ne zor gelio herşey..
burdayım geldimmmmm nasılsın iyimisin?giremedim uzun bi süre .umarım iyisindir...
mavera biraz okudum da canım,zor gerçekten ya herkesten uzak olmak...beni yanlış anlama birşey söyleyeceğim,en azından çocuğun biraz büyüdüğünde durumlar elverişli olursa okulu bitir be canım,benim içime dert oldu:) baya olmuş sen açalı konuyu,şimdi nasıl durumlar,çevre nasıl?
bende uzun bi süre giremedim yaaa iyidir sen nasılsın canım?
bende iyi olmaya çalışıyorum.ya bende bi konu açtım.nekadar yanlış eleştiri yapan arkadaşlar oldu ya gerildim bende baya ceza aldım siteden ama yazanlara hakettikleri cevabı yazdım.kaynımın nişanlısı kaynımı askerde aldattı.eşimde abi olarak kardeşini uyardı uçuruma yuvarlanma diye.vay ben böle yazdım diye kötü gelin hain gelin ilan edildim bazıları tarafından.diyorlarki aldatsada dogalmış nebiçim bi zamanda yaşıyoruz yaa.bunu bi bayan nasıl der?valla deli ettiler beni.hak verende çok oldu ama bazı namusu geniş kavramlı arkadaşlar öle yazınca siteden çıkmayı bile düşündüm.
Canim ben evlendim ABD ye geldim. 8 aydan beridir tek gordugum ve konusabildigim insan esim .ANNEMI ,BABAMI o kadar cok ozledim ki bunu kelimelerle anlatamam.....
ah canim ya bilseydim gelirdim senin yanina . gecen hafta sonu esimle istanbula gitttik. ben evlendigimde kayinvalidem gilde kaldim 3 ay. annemlerle evlerimiz karsi karsiya idi. ama yinede sanki gurbete gitmis gibi oldu. annemle camdan cama bakar aglardik. seni anliyorum canim benim.
oyle oluyo canim benim. cok sukur annemelerle aramda bisey yok sik gidip geliyorum. simdide kayinvalidem tr de ondan rahatim cok sukur. dedigin gibi kk saolsun. ben bu kk ya kotu baglandim simdi bile esim yatti gel sende dedi yok dedim buraya geldim.:kedi:
esenlerde oturuyorum ve burda komşuluk diye bişeyde kesinlikle yokk
bende malatyadan geldim ist. esenlerdeyim 1.5 senedir buradayım hakkaten çok sıkıcı insan komsu istiyor sohbet istiyor bende çok zorlandım esenleride hiç sevmiyordum ama alıştım mecburen umarım sende alısırsın simdi kurslara filan gidiyorum öle zaman öldürüyorum bebeğimde yok
yaa hepinize katılıyorum bende ist geçen sene geldim yalnızlıktan patlıyordum çocuk sahibi olayım dedim benimde bir oğlum var şimdi onunla vakit geçiriyorum ama yine de insan çok bunalıyor insan yüzü görmek istiyor bende lojmanlara yeni taşındım burda bir iki komşuyla görüştüm ama sonradan baktım ki dedikodu ayyuka çıkmış hemen geri çekildim allahtan burası var herkes derdini burda paylaşıyo sorunu olan birbirine soryo zaman geçiyor istee bende mayısta memlekete gidecem biraz kafa dinlicem keşke hepimizin annesi yanında olsa dimi ne güzel olur kimseye ihtiyaç yok allahtan telefon bilgisayar var görüşüp konuşuyoruz buna da şükür..