sabah 8de kulak ağrısıyla uyandım,kalktım ekmek aldım kahvaltı yaptım ilaç içtim.acayip geniz akıntım var ve 1 haftadır geçmiyor.Bir yandan basurum ve beslenmeme çok dikkat ediyorum ama yaşam kalitemi bayaa düşürdü;onun için özenle yemekler hazırlıyorum yok kuru incirleri suda beklet sabah aç karnına iç,yok ılık baticonlu suya otur günde 2 kez bilmem ne bir sürü şey yüzünden evden çıkamıyorum bile.
Cinsellik hala tam olarak aşılamamış bi sorun benim için,canım acımıyor ama canım da yapmak istemiyor birşey hissetmediğim için.buna da eşim bozuluyor,isteksizliğime.
Sonra cildim kupkuru ve pul pul alnımda saçlarımın başladığı yerde pul pul dökülme var ve saç içine kadar ilerliyor.her kış olur bu da hiç bi çözüm bulamadım.
az önce aynaya bi baktım kaşlarım uzamış solgun bi tip...inanın canım oje sürmek kendime bakmak,dışarı çıkarken ne giysem diye düşünmek fln istemiyor.bir de bu arada çalışıyorum öğretmenim,eve yorgun geliyorum.o yüzden ancak evin içini ve kendi hastalıklarımı idare edebilir haldeyim...Nerden tutsam her yanım dökülüyo kızlar.çok bezginim çok.nerden başlasam toplanmaya bilemiyorum...