Sorun yaptığınız şey hiç bir katkısı olmamaları, buna rağmen evinize gelmek istemeleri mi?
Bana çok mantıklı bür düşünce gibi gelmedi açıkçası.
6 aylık evliyim, Benim de kayınvalidemin evimde katkısı yoktur, bikaç yorgan yastık hariç ki onları da benden önce eşim beğenmedi, kaldırttırdı bana. Bikaç kere de geldi evime hiçbirinde bi çöp alayım da katkım olsun demedi. Aaa saatiniz yokmuş, aaa mutfakta çöp kutunuz yokmuş, ben alacam size onları dedi, o sözünü bile takmadım, denk geldikçe gittim aldım. Gördüğünde ben alacaktım demedi bile, çünkü unuttu biliyorum. Bunları da hiç takmadım yani.
Eşin de destekmiş sana, bu yüzden krizlere girmeye değer mi ya? Üstelik en güzel olması gereken günlerinde. Ararsa arasın 45 sn sürüyor bizim konuşmalarımız o aradığında, o kadar eşinin hatrına sabredebilir insan. İlla sürekli aramak zorunda da değilsiniz ki. Ben ayda 1 ya konuşuyorum ya konuşmuyorum. Sizin de öyle olur zaten bir süre sonra.
Sürekli şikayet ederseniz eşiniz de savunmaya geçebilir bir süre evet, çünkü ortada yapılmış bariz bir kötülük yok. İmkanları böyleymiş demek diyip geçilecek bir konu için kendinizi hasta ettiğinize değmez.