Benden de sana +1.Yazmayayım dedim ama,elmasın bir çok konusunu okumuştum açtığında ve üzülmüştüm.Kardeşi olmadan dışarıya çıkamıyordu, postaneye gidemiyordu,kafesteki kuş gibiydi.Ailesinden çok korkuyordu.Başka isteyenleri vardı ama o istemiyordu.Maddi durumu yerinde insanlardı genelde isteyenler,ailesi olsun istiyordu.Belki de haklıydılar,şu anki maddi şeylerin dert olduğunu düşününce...
Bu"ne idüğü belirsiz insanların" oğluna kızlarını vermek istemiyorlardı. Elmas,tek sevdiğim olsun,dünya gözümde yok diyordu.Gelelim bugüne.Elmas evlendi,sevdiğine kavuştu.Ama o da ne!Titremelere,ayılıp bayılmalara başladı.Sebep,eş ailesi üstüne düşeni yapmadı.Yapmasın.Tut ki dünyanın en ilgisiz ailesi.Eşinin hatırı için 3 gün misafir edersin.Etmesen bile onları her gün konuşup durma.Sorunlarının geçmişten geldiğinin farkına var.Diş çekimi gibi,anestezinin etkisi yavaş yavaş geçti,acıyı hissetmeye başladın.Eşin madem iyi biri onu bıktırma.Bazen yüksekten ayak üstü düşüldüğünde,ayaklar değil,kaburgalar kırılırmış,buna yansıma denirmiş.Seninki de sadece yansıma.Artık bahsetmediğin öz ama zor ailenin yansıması.