• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendim ve psikolojik tedavi görmeye gideceğim.

Pfff bizim paramız dediğin eşinin bekarken biriktirdiği para.ister onunla düğün yapar ister ailesine verir.evlenmişsin artık,evliliğine odaklanacağına para pul derdine düşüp evliliğini mahvediyorsun

Evlendim arkadaşlar daha çok yeni evliyim.
Rabbim herkeze hayirli mutlu yuvalar nasip etsin.

Düğünüm herşeyim oldu bitti evime geldim.
Ama ben iyi değilim.

Çok anlatip uzatmayacagim.
Düğünü, evin bütün ama bütün eşyalarını biz yaptik. ( esyalarimda ailem çok yardim etti)

Akliniza düğün e ait ne geliyorsa esim yaptı. Kaynanamgilin düğün kiyafetlerini bile eşim aldı.
Nisanimda yenen tatlının parasinin odenmedigini öğreniyoruz düğün yapacagimiz sıra ve onu ödüyoruz. Düşünün.

Hani belki insan düşünür ya sallama hiç mi faydasi olmadi. HIC.

Zamaninda esim hep birikim yapmis altin. Onlari almislar hep. Ne onlari verdiler ne bişey.

Belki diyorsunuz yapmasınlar kardeşim yapmadığı daha iyi söz hakki olmaz.
Yok oyle bişey. Hic bişey olmamis gibiler. Kaynanam surekli evine gelecem diyor.
Valla insan bi düğünde bir cenazede belli olur. Hayri dokunmamis gelecekse kendi bilir. Kimseye bi edepsizligim olmadi yine olmaz hizmetini görürüm. Diyorum ya kendi bilir.

Ne gelin yurduna kondum ne hayirli olsun dediler ne deger gördüm. Beni sevmediklerini biliyorum eşim de biliyor. Sevsin sevmesin boşver diyor.
Buna ragmen yanlarında bir müddet kaldim asla bi lafim olmadı hep icime attim.

Şimdi mi düğünde takilanlardan bize kalan 4 milyar bişey. Ve ev duzduk onları düğünden sonra ödemeye anlasmistik. Yine oderiz çalışırız oderiz.
Rabbimden şüphem yok ki.
Ama ben artik iyi değilim . Nisanlilik donemimden tutun düğüne kadar herkezi idare ettim. Daha bugün annemde itiraf etti. Evet biz söyledik sen idare ettin arada kaldin dedi.
Esimin ailesi ne aradi ne sordu nisanliyken aylarca icime attim.

Artık gecelerim kabus dolu. Uzulunce zangir zangir titriyorum artık. Dişlerim birbirine carpiyor . Baygınlık gecirmeye basladim. Tahlillerim temiz cikti.
Onların sesini duydugum anda agliyorum titriyorum sebebi onlar.

Bakin mevzum para değil ki. Esimin işi iyi masallah herşey ödeniyor yavaş yavas .
Ama değer görmek istedim anlıyor musunuz.
Bir bilezik dahi takmayan kayinbabamdan değer görmek istedim.
Bizim paramizla Gerine gerine düğün yaparken milletin içinde gördüğüm değeri hep görmek isterdim.
Ne olur du yani annem babam deseydim size ?

Anlatilacak o kadar şey var ki ama yazip da kendimi daha fazla uzemem.

Eden buluuurr. Ben Allaha havale ettim.
Herseyin inadina okulumu dışardan okuyup esimle evimde mutlu olacagim inşallah.
Inanıyorum bugunlerde geçecek ama ya icimde kalanlar?....
canım niye kafana takıyorsun bak pisko bozulmus.
siz söyleseydiniz herseyi damatmı yapacak zorlanırlar diye
beya esin yapmayacaktı

eşin sana hak veriyor değer veriyor gerisi umrunda olmasın onların vereceği değere ihtiyacın yok boşveresene bişey derlerse ver lafını geri çekil içine atıp kendini yiyeceğine söle onlar düşünsün :) sevmediğin ve sana faydası olmayan insanlarmış zaten mesafeli davran gidip gelmeyin en güzeli geçmişi düşünüpte bugununu heba etmee cnm bnm ya emin ol bi çok kişininde başına bu geliyor bizde bi çok şeyimizi kendimiz yaptık çok şükür umrumda değil gerisi mutluysak ne alaaaaa:)

Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.
Bizden uzak olsunlar. Ben sadece eşimle cocuklarimla mutlu olmak istiyorum.
Sonra anlasalar ne olacak ki. Içim soguduktan sonra.
Canım,annemin bir komşusu vardı.Ablası eşinden ayrıldığı,için yeğenini,onlar büyütmüş.Baba asla aramamış.Çocuk büyüdü,doktor oldu,nişanlandı.Babasını aramaya karar verdi.Buna dede ve teyzeleri çok kırılmıştı.Teyzesinin şu sözleri hala aklımda."Kan su olmaz asla,Kan,Kandır.Ne kadar biz büyütsek,o adam arayıp sormamışta olsa, el gibi,olmuyor demekki,kan çekiyor",demişti.Sende asıl zorluğu ailenle yaşadın,fakat affettiren birşey var,onlar ailen,canın,kanın...Ne yapsalar,onların bir ters bakışı kadar gözüne gelmez,ama eşinin ailesinin bir eksisi,bütün artıları(olsa bile)siler süpürür.
Ama eşin için de aynı şekilde,ne olursa olsun,onun da ailesi canı kanı.Sen daha dün 1 bugün 2,böyle serzenişlere başlarsan,korkarım mutluluğun sekteye uğrar.Evet,bence de sen bir tedavi al.Eminim iyi gelecektir.Bardağı onlar taşırdı,evet,ama dolduran ailendi,bunu görmeni sağlar...

Canım,annemin bir komşusu vardı.Ablası eşinden ayrıldığı,için yeğenini,onlar büyütmüş.Baba asla aramamış.Çocuk büyüdü,doktor oldu,nişanlandı.Babasını aramaya karar verdi.Buna dede ve teyzeleri çok kırılmıştı.Teyzesinin şu sözleri hala aklımda."Kan su olmaz asla,Kan,Kandır.Ne kadar biz büyütsek,o adam arayıp sormamışta olsa, el gibi,olmuyor demekki,kan çekiyor",demişti.Sende asıl zorluğu ailenle yaşadın,fakat affettiren birşey var,onlar ailen,canın,kanın...Ne yapsalar,onların bir ters bakışı kadar gözüne gelmez,ama eşinin ailesinin bir eksisi,bütün artıları(olsa bile)siler süpürür.
Ama eşin için de aynı şekilde,ne olursa olsun,onun da ailesi canı kanı.Sen daha dün 1 bugün 2,böyle serzenişlere başlarsan,korkarım mutluluğun sekteye uğrar.Evet,bence de sen bir tedavi al.Eminim iyi gelecektir.Bardağı onlar taşırdı,evet,ama dolduran ailendi,bunu görmeni sağlar...

+ 1 zincire bağladık :KK53:

Kapıyı kapatınca eşinizle başbaşa kalıyorsunuz. Sizinle aynı durumdayım,bir tek nişanda ince iki bilezik taktılar o,onu da eşime kavga dövüş aldırdım çünkü 2 bilezik de biz taktık. Ne kart demedikleri,ne 2.el gelinlik giyermi demedikleri kaldı. Şimdi mi ayda 1 giderim, farklı şehirdeki 1.5 saatlik. Onlar da toplasan 2.5 sene de 10 kere gelmemiştir. Kapıyı kapatın herkese. Evde inanın lafları bile geçmez, eşime ben derim arayalım diye 40 yıl geçse aklına gelmiyorlar. Hatta gidince yanlarına söylene söylene gelir eve şöyleler böyleler diye.

Pfff bizim paramız dediğin eşinin bekarken biriktirdiği para.ister onunla düğün yapar ister ailesine verir.evlenmişsin artık,evliliğine odaklanacağına para pul derdine düşüp evliliğini mahvediyorsun
Bilmediğiniz için böyle düşünüyorsunuz.
Yorumunuza üzüldüm.
Evet esimin biriktirdigi para. Ama BIRLIKTE BIRIKTIRDIGIMIZ PARA.
Hiç bi haltinda yaninda olmamis ailesine parayi öyle kolayca veremez .
Para pul derdinde de değilim ayrıca. Paraysa bizim paramiz oduyorsak biz ödüyoruz .
Düğünude biz yaptık. Kalkip ailesine de verdik herseyine kadar.
Icim soğudu onu anlattim bu kadar. Para derdinde değilim.

Back
X