- 24 Temmuz 2009
- 341
- 67
- 323
Ben bekarım sadece merak ettiğim için göz gezdirdim.
mesala eşiyle beraber alışveriş yapan, tatiile çıkan, gezeen, özgürce el ele tutuşa,n insanlara gıpta eder oldum. malesef şu yaşıma kadar okumak ,iş bulmakla, geçirdiğim gençlik yıllarım da aşkım dediğim kimse olmadı, el ele tutuşup dertlerimi paylaştığım bir arkadaşımda olmadı... evlilik hayalini sırf bu yüzden kuruyorum.... artık benimde evim olsun.. benimde kurulu bir ailem olsun...:hulya:
amin cnm rabbim istiyen herkese böyle güzel bir melek versin [url='http://www.hizliupload.com/img/398095Resim-993.jpg'][/URL]
Hele ki uykudan uyanıp ben nerdeyim diye düşünenlere çok şaşırdım açıkçası...
ınsanın kendine ait evinden daha güzel,huzur veren başka bir yer var mıdır ki?
Anne babama çok bağlı biri olarak gelinliklerle baba evimden çıkarken sanki cenaze çıkıyordu gibiydi annem babam çok üzgünlerdi...Bir an keşke eşim vazgeçse diye bile düşünmüştüm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Düğün dönüşü arabaya bindiğimdeki babamla bakışımızı unutamam gözlerimiz konuşmuştu araba uzaklaşana kadar :gitme::gitme:
Eve geldiğimde sabaha kadar ağladım zaten herşey çok boş gibiydi...
Ben nerdeydim yanımdaki kimdi niye burdaydım die düşünüyodum...sabah kalkıp balayına gittik..tatilde hiç kimse aklıma bile gelmedi
1 ay pek alışamadım tam olarak ama daha sonra evimi öyle benimsedimki....
evimi çok ama çok seviyorum anneme gittiğimde sıkılıyorum çok uzun süre duramıyorum annemde kalmıyorum bile yatıyaeşimle 1,5 senedir en fazla 2 senedir kalmışımdır...evimsiz duramıyorum bende eşimde allah herkese evini sevmeyi alışmayı nasip etsinn...tabiki ev eşimle birlikte cennet bana onsuz nefes almak zor olur sanırım...alışırsınız üzülmeyin...ki ailesine bu kadar bağlı bennnn bile diyordum asla alışamam evlenince ama sanki yıllardır evimdeymişim yıllardır evliymişim öncesi yokmuş gibi geliyor kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
yatıya bile kalmamak ayy bende bu duruma hemen gelmek istiyorum inşallah bende böyle olurum hemen evimize gidelim kocacım derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?