evlendiniz düğün dernek bitti ve çeyizinizin kurulduğu eve girdiniz günler geçtikçe o biricik aşkınız sizden her akşam yemek bekleyen kocanız oldu evde artık ardınızı toplayan yok her dağınıklıktan siz sorumlusunuz falan filan:hulya: peki hiç kendinizi ya ben buraya ait değilim kendi evime gitmek istiyorum yatağımı arıyorum ANNEM NERDEEEEE!!! diye bunalımda hissettinizmi??? :sinifsinif:
ay yok güzelim ya bende öyle olmadı. ben zaten evlenmeden gurbete atılmıştım. ailemden uzak bir şehirdeüniv. okudum, ardından 3 yıl bekar hayatı yaşadım başka bir şehirde. evlenince daha güzel oldu. orda burda yaşamaktan kurtuldum. kocaman bi yatağım oldu. sabah sevdiğim adamın yanında uyanmak çok güzel. dağınıklığımı toplamak zor, eşim de dağınık biri :) bi de oğlum oldu. üçümüz birden evin anasını ağlatıyoz, ama sonra topluyoz :)
öyle ev dağınıklığı yemekten işten güçden daralmadım
ailemden uzak yere geldim ilk başlarda çok zor oldu eşim işteyken durup durup ağlıyordum
bi anda hiç bilmediğim bi şehire geldim eşimden başka hiçkimseyi tanımıyordum
ama alıştım artık 4 yıl oldu
hiç demedim hep ohh be kendi düzenim kendi evim ve emir veren yok dedim babam çok emir verirdide hemen alıştım evimede eşimde yardımcı oldugu için sorun yaşamadım 3yıl oluyo hala yardım eder bebegimizde varaileme 1.5 saat uzaktayım ama keşke yakın olsaydım babacıogım buara hasta ameliyatlar oluyo yanında olamadıgım anlar oluyo gitsemde
4 ay oldu evleneli öyle bir durum olmadı henüz.
bundan sonra da olmaz sanıyorum.
kendi düzenim patron benim,biraz karakterle alakalı galiba.
kendimi böyle mutlu hissediyorum.
ama şunu anladım annem bana hiç iş yaptırmıyormuş..
prenses gibiymişim :) şimdi külkedisi oldum sanırım ama mutluyum :)
4 ay oldu evleneli öyle bir durum olmadı henüz.
bundan sonra da olmaz sanıyorum.
kendi düzenim patron benim,biraz karakterle alakalı galiba.
kendimi böyle mutlu hissediyorum.
ama şunu anladım annem bana hiç iş yaptırmıyormuş..
prenses gibiymişim :) şimdi külkedisi oldum sanırım ama mutluyum :)
amin cnm rabbim istiyen herkese böyle güzel bir melek versin [url='http://www.hizliupload.com/img/398095Resim-993.jpg']ne mutlu sana eşinin yardımcı olması çok daha kolaylaştırmış olmalı bebişinde var Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin isteyen herkesede o günleri göstersin tabi banadahihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?