evlendiniz veeee.....

mlkmst

DüNyA BaNa gÜzEl
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2010
485
4
96
Bursa
evlendiniz düğün dernek bitti ve çeyizinizin kurulduğu eve girdiniz günler geçtikçe o biricik aşkınız sizden her akşam yemek bekleyen kocanız oldu evde artık ardınızı toplayan yok her dağınıklıktan siz sorumlusunuz falan filan:hulya: peki hiç kendinizi ya ben buraya ait değilim kendi evime gitmek istiyorum yatağımı arıyorum ANNEM NERDEEEEE!!! diye bunalımda hissettinizmi??? :sinifsinif:

Son düzenleme:
ilk 1 ay evet.. hem de nasıl.. ama öyle yemek veya dağınıklıktan değil.. çok kalabalık bir ailede büyüdüğüm için, bir anda 2 kişi olduk diye.. amanın şimdi çok gülüyorum ama o zamanlar zordu gerçekten

ay yok güzelim ya bende öyle olmadı. ben zaten evlenmeden gurbete atılmıştım. ailemden uzak bir şehirdeüniv. okudum, ardından 3 yıl bekar hayatı yaşadım başka bir şehirde. evlenince daha güzel oldu. orda burda yaşamaktan kurtuldum. kocaman bi yatağım oldu. sabah sevdiğim adamın yanında uyanmak çok güzel. dağınıklığımı toplamak zor, eşim de dağınık biri :) bi de oğlum oldu. üçümüz birden evin anasını ağlatıyoz, ama sonra topluyoz :)

öyle ev dağınıklığı yemekten işten güçden daralmadım
ailemden uzak yere geldim ilk başlarda çok zor oldu eşim işteyken durup durup ağlıyordum
bi anda hiç bilmediğim bi şehire geldim eşimden başka hiçkimseyi tanımıyordum
ama alıştım artık 4 yıl oldu

ben annemden hiç ayrılmadım yatağımı falan çok ararım birazda savruğum ben yapmasamda bilirimki annecim ardımı toplarkaydirigubbakcemile3 kendimi ait hissetmemekten çok korkuyorum yakında nişanım var eteklerim tutuştu sanki-tatlicadiarzu-

bende başka şehire gelin gidicem ama sanki aynı şehirdede olsam ben evimi ararım gibime geliyor ah ahh kocacım yandıboshayallersmile

ilk aylar zorlandı bende işten güçten değilde
yalnızlıktan çok sıkılıyordum
ailenden uzakta olmak cidden zor
.

ben 3 yıl yalnız yasadığım hiç zor olmadı
yalnız yemek konusunda sürekli ne pişirsem telaşesi o kadar

hiç demedim hep ohh be kendi düzenim kendi evim ve emir veren yok dedim babam çok emir verirdide hemen alıştım evimede eşimde yardımcı oldugu için sorun yaşamadım 3yıl oluyo hala yardım eder bebegimizde varaileme 1.5 saat uzaktayım ama keşke yakın olsaydım babacıogım buara hasta ameliyatlar oluyo yanında olamadıgım anlar oluyo gitsemde

4 ay oldu evleneli öyle bir durum olmadı henüz.
bundan sonra da olmaz sanıyorum.
kendi düzenim patron benim,biraz karakterle alakalı galiba.
kendimi böyle mutlu hissediyorum.
ama şunu anladım annem bana hiç iş yaptırmıyormuş..
prenses gibiymişim :) şimdi külkedisi oldum sanırım ama mutluyum :)

ne mutlu sana eşinin yardımcı olması çok daha kolaylaştırmış olmalı bebişinde var Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin isteyen herkesede o günleri göstersin tabi banadahihoyyyt

ben çok duygusalım sanırım baba evinden çıkmak kendi düzenini kurma fikri beni neden korkutuyor anlamış değilim evliliğede hazırım aslında 24 yaşındayım e sözlümü seviyorum sorunda yok eyvahedigeldismile bir arkadaşım evinde geçirdiği ilk günlerde uyandığında hep ben nerdeyim gibi bir hisse kapılmış çalışmadığı içinde boşluğa düşmüş bakalım ben çalışıcam gerçi umarım senin gibi rahat geçiririm birkaç ayımı sonrası kolay

ilk 1 ay şaşkınlık durumu oldu tabii.ben nerdeyim şimdi ne yemek yapsam,başka birinin evine misafir gelmiş gibi.Ama artık alıştım 10 ay oldu evleneli ama eşim dağınık ,rahat olunca çalışan bir bayan olarak yoruluyorum...

bu cümleye katılmak bile yetersiz kalıyor

evett..
hemde birkaç sabah kahvaltı hazırlayınca ağladım yeter artık yaaa dedim sadece gelin olmak istemiştim ev kadını yada anne diiil die ağladım 3 ay falan alışamadım. kirlilerimiii anneme götürüyordum. yada annem gelince bulaşıkları yıkıyordu. yemek yapıp gidiyordu. epeyce böyle gitti şimdi alıştım evime...ilk zamanlar sürekl, anneme gidip kalırdık birde..:)

annemin evinde ohh bi elim yağda bi elim baldaymış ama yeni anladım.bugün itbariyle 1 yıllık evliyim eşim dağınık canı isterse yardım eder istemezse kavga eder,bende de titizlik var düşünün halimizi:)alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…