Her zaman şunu söylerim kafanda ufacık bir soru işareti varsa kalkışma sakın o işlere. Sonunun ne olacağı belli olmaz hayat bu kumara gerek yokSelam kızlar. Ben 23 nişanlım ise 26 yaşında. Ama nişanlımın karekteri çok karmaşık bir yapıda. İnsanlara karşı çok soyut davranıyor.Ve çevresinde hiç arkadaşı yoktur. ama benli iletişimi gayet iyi. Karekter olarak çok dürüst ve bilgili kültürlü birisi olmasına rağmen kendisini anlatmıyor hiç bir zaman. Ve bu ben adamı tanıyamıyorum. Sevmeme rağmen her zaman acaba sorusu kafamı tırmalıyor yardım ediniz lütfenç
Sorularınız yanıtsız mı kalıyor her zaman , acele etmeyin evlenmek için daha sonra pişman olabilirsiniz.
Çevresinde baya arkadaşı olsa sürekli takılan biri olsa bunu da dert edersiniz, size karşı nasıl normal hayatta nasıl bunlar önemli.4 senedir tanışıyoruz. Benim kafama takılan kısım bu kadar yalnız yaşıyan insanla acaba sıkıntı yaşar mıyım
Aklınıza ne takılıyorsa sorun,normal değil tanımaman .
Cevaplayamıyorsa sıkıntı var demek.
Sessizden korkacaksinSelam kızlar. Ben 23 nişanlım ise 26 yaşında. Ama nişanlımın karekteri çok karmaşık bir yapıda. İnsanlara karşı çok soyut davranıyor.Ve çevresinde hiç arkadaşı yoktur. ama benli iletişimi gayet iyi. Karekter olarak çok dürüst ve bilgili kültürlü birisi olmasına rağmen kendisini anlatmıyor hiç bir zaman. Ve bu ben adamı tanıyamıyorum. Sevmeme rağmen her zaman acaba sorusu kafamı tırmalıyor yardım ediniz lütfenç
Mesela ne sorunca böyle davranıyor ?Sordum sormaz olur muyum sordugumda ise ürperiyor ellerini felan nereye koyacagını sasırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?