Evleneceğim adamı ablamdan sakınmalı mıyım ?

tabularasaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2018
975
721
33
34
Ablam rahat hemen samimi olabilen tiplerden ben ise tam tersi. Aramızda kendimi bildim bileli bir zıtlaşma var sanki beni kıskanıyor kabullenemiyor gibiydi hep sadece çook nadir zamanlarda iyi olmuşuzdur. Ergenlik zamnında benim bir sevgilim hakkında senden önce beni görseydi kesin beni seçerdi dedi. Bu yıllardır içimden çıkmadı. Hatta o aralar bizim aramız sevgilimle bozuk olduğunda konuştular yazıştılar. Şimdi ablam evlendi ama benim aklımda hep o şüphe ben evlenince eşime yakın samimi davranmaya kalkarsa ne yapacağım bir kaç kişi ablan sen onun kocasıyla samimi olmuyorsun ama o senin kocanla samimi olur çekinmez hiç dedi. Karakterinden yaptıklarından dolayı şüphe duyuyorum. Ablam olduğu için düşündüklerim için kendimi de suçladığım oluyor. Evlenecek olduğumda hayatım eşimi ablamdan sakınmakla mı geçecek çook yoruldum.

Ablanın narsistik kişilik bozukluğu var mı? Yoksa sadece erkek arkadaşınla ilgili mi böyle bi yorum yapmıştı sadece.. Eğer genel olarak kendini üstün görüyorsa ve başka şeylerde varsa ilk cümlem geçerli.

Ablanın narsistik kişilik bozukluğu var mı? Yoksa sadece erkek arkadaşınla ilgili mi böyle bi yorum yapmıştı sadece.. Eğer genel olarak kendini üstün görüyorsa ve başka şeylerde varsa ilk cümlem geçerli.
Narsist değil sanırım çümnkü narsistlerin hiç duygusuz sahte insanlar falan olduğu söyleniyor yani gözlemlerimle araştırdım ama narsist olamaz başka birşey olsa gerek ablamın ki

Narsist değil sanırım çümnkü narsistlerin hiç duygusuz sahte insanlar falan olduğu söyleniyor yani gözlemlerimle araştırdım ama narsist olamaz başka birşey olsa gerek ablamın ki
Bilmiyorum evlensem eşimi ondan nasıl sakınacağım ya da ben mi abartıyorum diyorum ama o dediği içimden çıkmıyor

Ablanızın dediği tam ergen cümlesi. Hoş bizde ergendik zamanında ama böyle ultra saçma cümleler kurmadık hiç. Gençlik salaklığıdır bence.

Back
X