en son birlikte tatile gitmişler, orda ablasını, eşinin koluna girerken görmüş. döndükten sonra bu hareketlerine daha fazla dayanamayıp patlamış. kocasının yalanını da yakalamış (kendisi ablasıyla küs olduğu süre zarfında eşine konuşmuyosun dimi diye sormuş, o da konuşmuyorum demiş, ama sonradan kocasının telefon dökümünde o süre zarfında her gün konuştuklarını görmüş)
eşi yanlış anlıyosun diye yalvarıp yakarmış konu sahibi dinlememiş, ablasına da ağzına geleni saymış, ablası da yavuz hırsız misali annesi gile gitmiş olay çıkarmış ne demek istiyo bu diye. konu sahibi de eşiyle annesi gile gitmiş orda kavga etmişler.
önceden konu sahibini tutan anne bile orda "ablan o senin kapat konuyu" demiş.
ablası ağlamış bağırmış kendini acındırmış, konu sahibinin kocası olacak herif ağzını açıpta "evet ablasının hareketleri doğru değil, ben de rahatsızım" bile dememiş. orda herkes konu sahibinin üstüne gelmiş, konu sahibi iftiracı, kocasını kıskanan manyak kadın konumuna düşmüş.
en son, "avukata gidiyorum, kesinlikle boşanacağım, başka şehre tayin isteyeceğim" yazmış. bi daha da girmemiş.
ben de çok merak ettim, boşandı mı barıştı mı naptı? böyle şeylerden cinayetler bile çıkabiliyor, bi daha girememesinin sebebi başına kötü bi şey gelmesi mi acaba? çok merak ettim baya da okudum ama en son 2014 de girmiş yahu.