- 24 Haziran 2018
- 975
- 721
- 33
- 34
- Konu Sahibi tabularasaa
Narsistlerle ilgili okumadığım makale yazı kalmadıBen tam tersi olduğunu biliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Narsistlerle ilgili okumadığım makale yazı kalmadıBen tam tersi olduğunu biliyorum
Cevap vermedi sordum defalarcaSize bu soruların cevabını sadece ablanız verebilir. Kafanızda büyüteceğinize sorunda o utansın.
Zaten şuan kendi evlendi ama ben bu hareketlerinde dolayı eşimi sakınmalı mıyım ilerde evlenirsemCevap vermedi sordum defalarca
Yahu ablanızın öyle bir niyeti yoktur bencede varsa bile oda evlenmiş o kadar gözü kararmaz herhalde. Buldumcuk olmayın kocamı sakınsammı falan demeyin. Zaten ablanız o karakterde biriyse sizin evlenmenizi beklemez başkalarınada sarkardı.Zaten şuan kendi evlendi ama ben bu hareketlerinde dolayı eşimi sakınmalı mıyım ilerde evlenirsem
Aramızda abla kardeş gibi bir duygu yok sanki etraftamda diyen oldu aranızda garip birşey var ablan sanki seni kıskanıyor diyeYahu ablanızın öyle bir niyeti yoktur bencede varsa bile oda evlenmiş o kadar gözü kararmaz herhalde. Buldumcuk olmayın kocamı sakınsammı falan demeyin. Zaten ablanız o karakterde biriyse sizin evlenmenizi beklemez başkalarınada sarkardı.
Valla ben böyle şeyler düşünemezdim saçmalama der geçerdim.Kendinize ve müstakbel eşinize güvenin.Ablanız da zaten evlenmiş falan.Ergenliğin üzerinden çok zaman geçmiş hem de ergenlikte herkes saçmalar biraz.Haksız mıyım siz ne düşünürdünüz böyle durumda ergenlik çağı olsa da insan nasıl ilk beni görse beni beğenir der ben onun kardeşiyim ya
bir an yaprak dökümü karakterleri aklıma geldiAblam rahat hemen samimi olabilen tiplerden ben ise tam tersi. Aramızda kendimi bildim bileli bir zıtlaşma var sanki beni kıskanıyor kabullenemiyor gibiydi hep sadece çook nadir zamanlarda iyi olmuşuzdur. Ergenlik zamnında benim bir sevgilim hakkında senden önce beni görseydi kesin beni seçerdi dedi. Bu yıllardır içimden çıkmadı. Hatta o aralar bizim aramız sevgilimle bozuk olduğunda konuştular yazıştılar. Şimdi ablam evlendi ama benim aklımda hep o şüphe ben evlenince eşime yakın samimi davranmaya kalkarsa ne yapacağım bir kaç kişi ablan sen onun kocasıyla samimi olmuyorsun ama o senin kocanla samimi olur çekinmez hiç dedi. Karakterinden yaptıklarından dolayı şüphe duyuyorum. Ablam olduğu için düşündüklerim için kendimi de suçladığım oluyor. Evlenecek olduğumda hayatım eşimi ablamdan sakınmakla mı geçecek çook yoruldum.
Yok artık!!!Ablam rahat hemen samimi olabilen tiplerden ben ise tam tersi. Aramızda kendimi bildim bileli bir zıtlaşma var sanki beni kıskanıyor kabullenemiyor gibiydi hep sadece çook nadir zamanlarda iyi olmuşuzdur. Ergenlik zamnında benim bir sevgilim hakkında senden önce beni görseydi kesin beni seçerdi dedi. Bu yıllardır içimden çıkmadı. Hatta o aralar bizim aramız sevgilimle bozuk olduğunda konuştular yazıştılar. Şimdi ablam evlendi ama benim aklımda hep o şüphe ben evlenince eşime yakın samimi davranmaya kalkarsa ne yapacağım bir kaç kişi ablan sen onun kocasıyla samimi olmuyorsun ama o senin kocanla samimi olur çekinmez hiç dedi. Karakterinden yaptıklarından dolayı şüphe duyuyorum. Ablam olduğu için düşündüklerim için kendimi de suçladığım oluyor. Evlenecek olduğumda hayatım eşimi ablamdan sakınmakla mı geçecek çook yoruldum.
Türkiye'de yaşıyoruz ve maalesef herşey olabilir bu güzel ülkede.. abla eniştesiyle beraber olur, baba kızıyla beraber olur, abisi kardeşiyle beraber olur, erkek kardeş yengesiyle beraber olur.. olur da olur yani arkadaşlar artık ülkece ne yiyip ne içiyorsak öyle bi sapıtma noktasındayız ki gördüğümüz haberlerin haddi hesabı yok!o yüzden aycan arkadaşım bence eşini de sevgilini de sakınmalısın. Belli ki ablanda en başında belli bi aşağılık kompleksi var ki senden üstün olmak istiyor. Ergenlik çağı filan diyemeyeceğim ben maalesef. Kişi 7 sinde neyse 70 inde odur. Paranoya gibi davranma ama her zaman temkinli de ol bence. Çok sık görüşmezsiniz ablanlarla, ailecek kalabalık görüşmeleri tercih edersin, eşinle yalnız bırakmazsın, aralarının çok sıkı fıkı olmasına izin vermezsin olur gider. İlerde olur da evlenirsen bu durumdan kocana sakın bahsetme, "eşşeğin aklına karpuz düşürme" deyimi gerçek
Evet çook haklısınız. Bazen ablam hakkında böyle düşündüğüm için kendimi de suçluyorum ama böyle de bir gerçek var. En baştan samimi olmalarını önlemek en iyisi. Çünkü biliyorum ablamın rahat tavırları olacak. Ondan ne zaman iyi bir şeye sahip olsam hep kendisinin hakettiğini düşündü böyle olunca ben artık eşime de takacağına kanaat getiriyorumJunet in dediğine katılıyorum kesinlikle dikkatli olmakta fayda var. Aranızda öyle kardeşlik bağı yokmuş zaten yani bu hayat her an her şey olabilir. Kimleri kimlerle görüyoruz bu devirde malesef ki acı gerçekler.
Junet in dediğine katılıyorum kesinlikle dikkatli olmakta fayda var. Aranızda öyle kardeşlik bağı yokmuş zaten yani bu hayat her an her şey olabilir. Kimleri kimlerle görüyoruz bu devirde malesef ki acı gerçekler.
Ergenlik çağı bile olsa insan kardeşine böyle bir cümle kuramaz içinden geçiremez. Bazı yorumlarda sanki ben paromaya gibi söylenmişim de zaten hep kendinin iyiye layık olduğunu düşünen ablam yarın benim eşim iyi özelliklere sahip olduğunda yine aynı hisse kapılacak. Rahat tavırlarını da sevmiyorum üstelik kim ne düşünür demeden hareketleri konuşmaları oluyorBoyle bir cumleyi kardesinden duyup aman nolcak diyen insandan da suphe duyarim acikcasi tabiki rahatsizlik verir niyeti bozukmus gibi dusunurdum bende esimi uzak tutmaya calismam herhangi bir asiriligi oldugu zamanda bozarim hic bakmam esimede ozaman soylerim mesafesini korur ama umarim boyle seyler yasamazsiniz
Evet çook haklısınız. Bazen ablam hakkında böyle düşündüğüm için kendimi de suçluyorum ama böyle de bir gerçek var. En baştan samimi olmalarını önlemek en iyisi. Çünkü biliyorum ablamın rahat tavırları olacak. Ondan ne zaman iyi bir şeye sahip olsam hep kendisinin hakettiğini düşündü böyle olunca ben artık eşime de takacağına kanaat getiriyorum
Ablam rahat hemen samimi olabilen tiplerden ben ise tam tersi. Aramızda kendimi bildim bileli bir zıtlaşma var sanki beni kıskanıyor kabullenemiyor gibiydi hep sadece çook nadir zamanlarda iyi olmuşuzdur. Ergenlik zamnında benim bir sevgilim hakkında senden önce beni görseydi kesin beni seçerdi dedi. Bu yıllardır içimden çıkmadı. Hatta o aralar bizim aramız sevgilimle bozuk olduğunda konuştular yazıştılar. Şimdi ablam evlendi ama benim aklımda hep o şüphe ben evlenince eşime yakın samimi davranmaya kalkarsa ne yapacağım bir kaç kişi ablan sen onun kocasıyla samimi olmuyorsun ama o senin kocanla samimi olur çekinmez hiç dedi. Karakterinden yaptıklarından dolayı şüphe duyuyorum. Ablam olduğu için düşündüklerim için kendimi de suçladığım oluyor. Evlenecek olduğumda hayatım eşimi ablamdan sakınmakla mı geçecek çook yoruldum.