Evleneceğim adamı ablamdan sakınmalı mıyım ?

Zaten şuan kendi evlendi ama ben bu hareketlerinde dolayı eşimi sakınmalı mıyım ilerde evlenirsem
Yahu ablanızın öyle bir niyeti yoktur bencede varsa bile oda evlenmiş o kadar gözü kararmaz herhalde. Buldumcuk olmayın kocamı sakınsammı falan demeyin. Zaten ablanız o karakterde biriyse sizin evlenmenizi beklemez başkalarınada sarkardı.

Yahu ablanızın öyle bir niyeti yoktur bencede varsa bile oda evlenmiş o kadar gözü kararmaz herhalde. Buldumcuk olmayın kocamı sakınsammı falan demeyin. Zaten ablanız o karakterde biriyse sizin evlenmenizi beklemez başkalarınada sarkardı.
Aramızda abla kardeş gibi bir duygu yok sanki etraftamda diyen oldu aranızda garip birşey var ablan sanki seni kıskanıyor diye

Haksız mıyım siz ne düşünürdünüz böyle durumda ergenlik çağı olsa da insan nasıl ilk beni görse beni beğenir der ben onun kardeşiyim ya
Valla ben böyle şeyler düşünemezdim saçmalama der geçerdim.Kendinize ve müstakbel eşinize güvenin.Ablanız da zaten evlenmiş falan.Ergenliğin üzerinden çok zaman geçmiş hem de ergenlikte herkes saçmalar biraz.

Ortada daha eş yok sakınsam mı sakınmasam mı diyorsun. Önce eş bul gerisini sonra düşünürsün..

Ablam rahat hemen samimi olabilen tiplerden ben ise tam tersi. Aramızda kendimi bildim bileli bir zıtlaşma var sanki beni kıskanıyor kabullenemiyor gibiydi hep sadece çook nadir zamanlarda iyi olmuşuzdur. Ergenlik zamnında benim bir sevgilim hakkında senden önce beni görseydi kesin beni seçerdi dedi. Bu yıllardır içimden çıkmadı. Hatta o aralar bizim aramız sevgilimle bozuk olduğunda konuştular yazıştılar. Şimdi ablam evlendi ama benim aklımda hep o şüphe ben evlenince eşime yakın samimi davranmaya kalkarsa ne yapacağım bir kaç kişi ablan sen onun kocasıyla samimi olmuyorsun ama o senin kocanla samimi olur çekinmez hiç dedi. Karakterinden yaptıklarından dolayı şüphe duyuyorum. Ablam olduğu için düşündüklerim için kendimi de suçladığım oluyor. Evlenecek olduğumda hayatım eşimi ablamdan sakınmakla mı geçecek çook yoruldum.
bir an yaprak dökümü karakterleri aklıma geldi

Ablam rahat hemen samimi olabilen tiplerden ben ise tam tersi. Aramızda kendimi bildim bileli bir zıtlaşma var sanki beni kıskanıyor kabullenemiyor gibiydi hep sadece çook nadir zamanlarda iyi olmuşuzdur. Ergenlik zamnında benim bir sevgilim hakkında senden önce beni görseydi kesin beni seçerdi dedi. Bu yıllardır içimden çıkmadı. Hatta o aralar bizim aramız sevgilimle bozuk olduğunda konuştular yazıştılar. Şimdi ablam evlendi ama benim aklımda hep o şüphe ben evlenince eşime yakın samimi davranmaya kalkarsa ne yapacağım bir kaç kişi ablan sen onun kocasıyla samimi olmuyorsun ama o senin kocanla samimi olur çekinmez hiç dedi. Karakterinden yaptıklarından dolayı şüphe duyuyorum. Ablam olduğu için düşündüklerim için kendimi de suçladığım oluyor. Evlenecek olduğumda hayatım eşimi ablamdan sakınmakla mı geçecek çook yoruldum.
Yok artık!!!

Türkiye'de yaşıyoruz ve maalesef herşey olabilir bu güzel ülkede.. abla eniştesiyle beraber olur, baba kızıyla beraber olur, abisi kardeşiyle beraber olur, erkek kardeş yengesiyle beraber olur.. olur da olur yani arkadaşlar artık ülkece ne yiyip ne içiyorsak öyle bi sapıtma noktasındayız ki gördüğümüz haberlerin haddi hesabı yok! :kızgın:o yüzden aycan arkadaşım bence eşini de sevgilini de sakınmalısın. Belli ki ablanda en başında belli bi aşağılık kompleksi var ki senden üstün olmak istiyor. Ergenlik çağı filan diyemeyeceğim ben maalesef. Kişi 7 sinde neyse 70 inde odur. Paranoya gibi davranma ama her zaman temkinli de ol bence. Çok sık görüşmezsiniz ablanlarla, ailecek kalabalık görüşmeleri tercih edersin, eşinle yalnız bırakmazsın, aralarının çok sıkı fıkı olmasına izin vermezsin olur gider. İlerde olur da evlenirsen bu durumdan kocana sakın bahsetme, "eşşeğin aklına karpuz düşürme" deyimi gerçek olmasın sonra :işsiz:

Junet in dediğine katılıyorum kesinlikle dikkatli olmakta fayda var. Aranızda öyle kardeşlik bağı yokmuş zaten yani bu hayat her an her şey olabilir. Kimleri kimlerle görüyoruz bu devirde malesef ki acı gerçekler.

Türkiye'de yaşıyoruz ve maalesef herşey olabilir bu güzel ülkede.. abla eniştesiyle beraber olur, baba kızıyla beraber olur, abisi kardeşiyle beraber olur, erkek kardeş yengesiyle beraber olur.. olur da olur yani arkadaşlar artık ülkece ne yiyip ne içiyorsak öyle bi sapıtma noktasındayız ki gördüğümüz haberlerin haddi hesabı yok! :kızgın:o yüzden aycan arkadaşım bence eşini de sevgilini de sakınmalısın. Belli ki ablanda en başında belli bi aşağılık kompleksi var ki senden üstün olmak istiyor. Ergenlik çağı filan diyemeyeceğim ben maalesef. Kişi 7 sinde neyse 70 inde odur. Paranoya gibi davranma ama her zaman temkinli de ol bence. Çok sık görüşmezsiniz ablanlarla, ailecek kalabalık görüşmeleri tercih edersin, eşinle yalnız bırakmazsın, aralarının çok sıkı fıkı olmasına izin vermezsin olur gider. İlerde olur da evlenirsen bu durumdan kocana sakın bahsetme, "eşşeğin aklına karpuz düşürme" deyimi gerçek

Junet in dediğine katılıyorum kesinlikle dikkatli olmakta fayda var. Aranızda öyle kardeşlik bağı yokmuş zaten yani bu hayat her an her şey olabilir. Kimleri kimlerle görüyoruz bu devirde malesef ki acı gerçekler.
Evet çook haklısınız. Bazen ablam hakkında böyle düşündüğüm için kendimi de suçluyorum ama böyle de bir gerçek var. En baştan samimi olmalarını önlemek en iyisi. Çünkü biliyorum ablamın rahat tavırları olacak. Ondan ne zaman iyi bir şeye sahip olsam hep kendisinin hakettiğini düşündü böyle olunca ben artık eşime de takacağına kanaat getiriyorum

vet çook haklısınız. Bazen ablam hakkında böyle düşündüğüm için kendimi de suçluyorum ama böyle de bir gerçek var. En baştan samimi olmalarını önlemek en iyisi. Çünkü biliyorum ablamın rahat tavırları olacak. Ondan ne zaman iyi bir şeye sahip olsam hep kendisinin hakettiğini düşündü böyle olunca ben artık eşime de takacağına kanaat getiriyorum

Boyle bir cumleyi kardesinden duyup aman nolcak diyen insandan da suphe duyarim acikcasi tabiki rahatsizlik verir niyeti bozukmus gibi dusunurdum bende esimi uzak tutmaya calismam herhangi bir asiriligi oldugu zamanda bozarim hic bakmam esimede ozaman soylerim mesafesini korur ama umarim boyle seyler yasamazsiniz

Boyle bir cumleyi kardesinden duyup aman nolcak diyen insandan da suphe duyarim acikcasi tabiki rahatsizlik verir niyeti bozukmus gibi dusunurdum bende esimi uzak tutmaya calismam herhangi bir asiriligi oldugu zamanda bozarim hic bakmam esimede ozaman soylerim mesafesini korur ama umarim boyle seyler yasamazsiniz
Ergenlik çağı bile olsa insan kardeşine böyle bir cümle kuramaz içinden geçiremez. Bazı yorumlarda sanki ben paromaya gibi söylenmişim de zaten hep kendinin iyiye layık olduğunu düşünen ablam yarın benim eşim iyi özelliklere sahip olduğunda yine aynı hisse kapılacak. Rahat tavırlarını da sevmiyorum üstelik kim ne düşünür demeden hareketleri konuşmaları oluyor

Evet çook haklısınız. Bazen ablam hakkında böyle düşündüğüm için kendimi de suçluyorum ama böyle de bir gerçek var. En baştan samimi olmalarını önlemek en iyisi. Çünkü biliyorum ablamın rahat tavırları olacak. Ondan ne zaman iyi bir şeye sahip olsam hep kendisinin hakettiğini düşündü böyle olunca ben artık eşime de takacağına kanaat getiriyorum

Burda sizi kınayanlara, hor görenlere istinaden bişey anlatacağım.
Dün annemden duydum bizzat. Komşumuzun kızları anlatacağım olaydakiler. Ailenin iki kız çocuğu var. Büyük olan kız evleniyor, 2 de çocukları oluyor. Diğeri bekar (evin küçüğü olan) bir süre sonra eniştesini ayartıyor ve birlikte Antalya'ya kaçıyorlar, yerleşiyorlar. Diğer kadıncağız çocuklarla öylece ortada kalıyor.
Hani demiştim ya burası Türkiye herşey beklenir bizim insanımızdan! Bu ne paranoyaklıktır ne de şizofrenlik. Sadece insanlar kötü tedbirli olmak lazım.

Dusunduklerinizden ötürü kendinizi suçlamayin.karakter yapisi ve erkeklerle iliskileri sizden daha farkli olabilir.ayni olmak zorunda da değil zaten.ancak maalesef ki insan anam babam kardesim demeden her türlü kötülüğü dusunebilen bir varlik.eger rahatsiz oldugunuz noktalar varsa sirf kardesiniz olmasi bu rahatsizliklari gidermez.cunku sizin kardesiniz,iyiniyetli bile olsa karşı tarafca yani sizin esiniz tarafindan sizin gibi yorumlanirsa hic hos olmayan sonuclarla karsilasilabilir.bu tip kötü ihtimallere mahal vermemek icin tedbirli davranmakta fayda var.yalniz bu dusuncelerinizi asla kimseyle paylasmayin çünkü sizi de ablanizi da kimse tanimiyor ancak disardan yorum yapip kınamasi kolaydir anlatamazsiniz.

Back
X