• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneceğim ama yemek yapmayı bilmiyorum

Kızlar ben yakın bi tarihte evlencem.
Ama sıkıntım şu ki yemek yapmayı bilmiyoruuuum.
Tarih o kadar yakın değil aslında önümüzdeki yıl içinde ama öğrencek durumum yok yurt dışında okuyorum ve sürekli fast food yiyorum anca evlenip kendi evime geçince öğrenebilicem.O zaman da heralde çalışıyo olurum öğrenicek çok da vaktim olmıycak evde geçiricek.
Açıkçası içimde bi çekince var yapabilir miyim, zorlanır mıyım diye.
Bana biraz tavsiye ve umut verin kızlar lütfen....

Ben bekarken butun yemekleri yapiyordum ve guzelde oluyordu. Su an evliyim ve yaptigim yemekleri esime ne yaptiysam begendiremedim inanilmaz derecede damak tadimiz farkli :53: 1 senelik evliyim yarisi begendirmekle gecti ve su an netten tarifler buldukca yapiyorum esim Yani bende yeniden ogrenmis gibi bisi oldumm :31: Esinin de destegiyle ogrenirsin merak etme yavas yavas oluyor iste esim su siralar pek bi begeniyor yemeklerimi hamur islerimi cok begeniyor zaten Allahtan onlarida bastan ogrenmek zorunda kalmadim. Kisacasi netten bak arastir insanin yapa yapa eli alisiyor. Esin zor biri deilse eminim zorlanmiycaksin. Benim esim yapamiyosun fln derde bana :63:

Ben bekarken butun yemekleri yapiyordum ve guzelde oluyordu. Su an evliyim ve yaptigim yemekleri esime ne yaptiysam begendiremedim inanilmaz derecede damak tadimiz farkli :53: 1 senelik evliyim yarisi begendirmekle gecti ve su an netten tarifler buldukca yapiyorum esim Yani bende yeniden ogrenmis gibi bisi oldumm :31: Esinin de destegiyle ogrenirsin merak etme yavas yavas oluyor iste esim su siralar pek bi begeniyor yemeklerimi hamur islerimi cok begeniyor zaten Allahtan onlarida bastan ogrenmek zorunda kalmadim. Kisacasi netten bak arastir insanin yapa yapa eli alisiyor. Esin zor biri deilse eminim zorlanmiycaksin. Benim esim yapamiyosun fln derde bana :63:

Benim eşim de bana diycek ama güzel söyler :)
Şöyle yapsan daha güzel olurdu filan gibi
Bakalım nasıl olucak ben de merak ediyorum o biliyo yemek yapmayı ben bilmiyorum

Back