Yemek Yapmak Cok Zahmetli Ve Zor Bi$ey Degil Arkada$im :)
Bak Arkada$lar Cok Güzel Örnekler Vermi$ler ..
Bende Bundan 1.Sene Önceye Kadar Hic Bi$ey Bilmiyordum, Annem Hep Sen Oku Sen Derslerinle Ilgilen Vs. Derdi
Ve Oda Calisan Bir Kadin Olmasina Ragmen Bütün Ev I$lerini Kendi Yapardi ve Üstüne Birde Yemek.
3.Senelik Bir Ili$kim Oldu, Erkek Arkada$im Yemege Cok Dü$kündü
Benim Yemek Yapamadigimi Biliyordu , Birgün Bize Yemege Gelmi$ti Pilavi Bile Kendi Isitmi$ti
O Derece Beceriksizdim Anla Yani
Sonra Hep Ba$ima Kakti O Ba$ka Mesele .. Gecen Sene Bitti Beraberligimiz Ayrildik ..
Ve Ben Kendi Kendime Azim Ettim , Ba$arcam Bu Yemek I$ini Dedim ..
Netten Büsürüü Tarif Aldim ve Hepsini Tek Tek Yapmaya Ba$ladim ..
1.cisinde Güzel Olmadi Tuturamadim Ama Yilmadim .. Güzel Olmadikca Bidaha Yaptim Taa Ki Güzel Olana Kadar ..
Ve $imdi Bütün Evin I$ini Ben Görüyorum .. Mutfaga Severek Giriyorum Ve Yaptigim Bütün Yemekler
Son Lokmasina Kadar Yeniliyor ..
Eskiden Annem Seni Alan Yandi Yemek Yapmasini Bilmiyorsun Kaynananin Dilinden Dü$mezsin Böyle Giderse
Ac Kalirsiniz Kocanla Diyordu
$imdi Ise :Seni Alan Ya$adi Kizim Elinin Lezzeti Bamba$ka Masallah Diyor
Yani Canim Sen Iste Yeterki Bunun Üstesinden Gelirsin Ben Inaniyorum Sana
Bak Arkada$lar Cok Güzel Örnekler Vermi$ler ..
Bende Bundan 1.Sene Önceye Kadar Hic Bi$ey Bilmiyordum, Annem Hep Sen Oku Sen Derslerinle Ilgilen Vs. Derdi
Ve Oda Calisan Bir Kadin Olmasina Ragmen Bütün Ev I$lerini Kendi Yapardi ve Üstüne Birde Yemek.
3.Senelik Bir Ili$kim Oldu, Erkek Arkada$im Yemege Cok Dü$kündü
Benim Yemek Yapamadigimi Biliyordu , Birgün Bize Yemege Gelmi$ti Pilavi Bile Kendi Isitmi$ti
O Derece Beceriksizdim Anla Yani

Sonra Hep Ba$ima Kakti O Ba$ka Mesele .. Gecen Sene Bitti Beraberligimiz Ayrildik ..
Ve Ben Kendi Kendime Azim Ettim , Ba$arcam Bu Yemek I$ini Dedim ..
Netten Büsürüü Tarif Aldim ve Hepsini Tek Tek Yapmaya Ba$ladim ..
1.cisinde Güzel Olmadi Tuturamadim Ama Yilmadim .. Güzel Olmadikca Bidaha Yaptim Taa Ki Güzel Olana Kadar ..
Ve $imdi Bütün Evin I$ini Ben Görüyorum .. Mutfaga Severek Giriyorum Ve Yaptigim Bütün Yemekler
Son Lokmasina Kadar Yeniliyor ..
Eskiden Annem Seni Alan Yandi Yemek Yapmasini Bilmiyorsun Kaynananin Dilinden Dü$mezsin Böyle Giderse
Ac Kalirsiniz Kocanla Diyordu

$imdi Ise :Seni Alan Ya$adi Kizim Elinin Lezzeti Bamba$ka Masallah Diyor

Yani Canim Sen Iste Yeterki Bunun Üstesinden Gelirsin Ben Inaniyorum Sana