Evleneceğim kadına bile bitti dedim, bitti. Anla artık!

Chloelve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2018
583
265
103
Dün akşamdan beri kulaklarımda yankılanıyor.

Bir hata yaptım.

Önceki konularimda çok bahsettim. Bir ilişkim vardı. Ilgisiz, sevgisiz bir iliskiydi. Ama bana kendini öyle gösterdi ki yogunum, psikolojik sorunlarım var dedi surekli. Bende ilgisizliğinin sebebini buna yordum. Içten içe ona hep saygı duyup sevdim. Belki de böyle görmek istedim.

Sadece ben görüşmek istediğimde görüşür hale gelmiştik. Ama görüştüğümüzde herşey çok güzeldi. Gülüp eglenebiliyorduk birlikte. Çok bunaldigimda duyguların yeterli değil mi bana karşı bunu hissediyorum diye soruyordum, hayır seviyorum diyordu. Keşke dürüst davranabilseydi.

Ayrıldık. Güzel ayrıldık aslında. Hatta ayrılırken umutlanmayalim ama tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dukkanidir bile dedi. Iradeli davranamadim. Aradım görüşmek istedim.

Iki gün önce arkadaşca ayrildigim adam değildi sanki. Sana şu an hiçbirşey hissetmiyorum dedi. Iki gün içinde nasıl olabilir bu dedim. Oluyor ışte dedi. Demek ki yeterince sevmemisim dedi. Bağırdı sorunlarım var diyorum dedi. Evleneceğim kıza bile bitti dedim ve öylece bitirdim ben dedi bir ara. Hemen elini tuttum evlenecegiz mi sandin vs demeye başladı.

Durum o kadar çirkin bir hal aldı ki. Yaptigim çok yanlış farkındayım ama ben hala düzgün bir insanla bir ilişki yaşadım onun kendi problemleri yüzünden ayrıldık sanacaktim belki de. Gözüm kör olmuş bu kadar çirkinliğin hiçbirini gorememisim.

Gece sana bagirdigim için özür dilerim ama en doğrusu ayrilmak yazmış.

Göğsüme binen ağırlığı tarif edemiyorum. Bu yaşadığım igrencligi bir an önce unutmak istiyorum.

Arkana bile bakma. iyi ki bitmiś bunu kötü bir tecrübeyle anlamışsın ama en azından erken gördün. Allah korusun ya evlenseydin ? Bence adamın aklı hala eski sevgilisinde.

yogunum, psikolojik sorunlarım var dedi surekli. Bende ilgisizliğinin sebebini buna yordum.

Bağırdı sorunlarım var diyorum dedi.

Şöyle konuşan birine diyeceğiniz şey belli zaten "Git tedavi ol o zaman".
Hiç çekilmez, iyi öğrendi millet valla "Psikolojik sorunum var ondan, ay ben hastayım çok şeyim bıdı bıdı" çok güzel kullanıyorlar ya şu hale bak. Siz böyle bir enerji vampirinden kurtulduğunuz için önce bi şükürle başlayın ki kendi kendini açık etmiş.

Hiç çekilmez, iyi öğrendi millet valla "Psikolojik sorunum var ondan, ay ben hastayım çok şeyim bıdı bıdı" çok güzel kullanıyorlar ya şu hale bak. Siz böyle bir enerji vampirinden kurtulduğunuz için önce bi şükürle başlayın ki kendi kendini açık etmiş.
Aynen!
Sanki biz çok sağlamız!

Günaydın.
Bu durumlarda erkek haklı oluyor maalesef.
İlişki bittiği halde arkadaşca da olsa aramak/görüşme talebi/konuşmak istemek aşırı itici oluyor.
Sıkıntı yok.
Tecrübe sahibi oldunuz.
Ben görüşmek istemekle hata yaptım. O burada haklı.

Peki diğer konularda haklı mi? Bana kendimi basit iğrenç hissettirdi

Ne diye aylarca sevemedim seni demedi

Şükrediyorum

Çünkü gerçekten normal değil

Ama kendimi berbat hissediyorum

Ben görüşmek istemekle hata yaptım. O burada haklı.

Peki diğer konularda haklı mi? Bana kendimi basit iğrenç hissettirdi

Ne diye aylarca sevemedim seni demedi
İyi de madem kendinizi iğrenç hissettirdi ne diye yolunuza bakmadınız?
İlla "seni sevmiyorum" cümlesini duyunca mı rahatlıyor insan?
Bu kadar gözler kapalı olmamalı.
Kendinize değer verin gençler! Siz kendinize değer vermezseniz daha çok üzülürsünüz.
Karşınızdaki de size istediği gibi davranır,bazen basit hissettir bazen psikolojk hasta olur işte.

Bence adam sinirden demiş.ayrılık sonrası konuşmaya devam ederseniz çok kırıcı olabiliyor insanlar.sizin hatanız hem ayrılıp hem arayıp kafa karıştırmanız.ayrıldıysanız bitti gitti yani güzel hatırlamak varken resmen işi bulandırmışsınız.iradem oek güçlü değildir benim ama bu konuda çok katıyım ayrılınca daha peşine düşmem.

İyi de madem kendinizi iğrenç hissettirdi ne diye yolunuza bakmadınız?
İlla "seni sevmiyorum" cümlesini duyunca mı rahatlıyor insan?
Bu kadar gözler kapalı olmamalı.
Kendinize değer verin gençler! Siz kendinize değer vermezseniz daha çok üzülürsünüz.
Karşınızdaki de size istediği gibi davranır,bazen basit hissettir bazen psikolojk hasta olur işte.
Çok haklısınız

Yapmayacağım birşeydi o kadar pişmanım ki

Ama bir yandan da onun bambaska bir yüzünü gördüm ve aklındaki kişiyle asla aynı değildi

Çok haklısınız

Yapmayacağım birşeydi o kadar pişmanım ki

Ama bir yandan da onun bambaska bir yüzünü gördüm ve aklındaki kişiyle asla aynı değildi
Dert etmeyin olur böyle işler.
Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah!

Bence adam sinirden demiş.ayrılık sonrası konuşmaya devam ederseniz çok kırıcı olabiliyor insanlar.sizin hatanız hem ayrılıp hem arayıp kafa karıştırmanız.ayrıldıysanız bitti gitti yani güzel hatırlamak varken resmen işi bulandırmışsınız.iradem oek güçlü değildir benim ama bu konuda çok katıyım ayrılınca daha peşine düşmem.
Sinirden dediğini sanmıyorum

Icindekileri döktü sinirle ortaya

Beni buna iten onun bana şunu hissettirisiydi sanırım, problem bende sorunlarım yüzünden ayrılmak doğru gibi bende sacmasapan bir şekilde madem sorun sadece kendi problemleri asabiliriz diye düşündüm

Back
X