Evleneceğim kadına bile bitti dedim, bitti. Anla artık!

Yasadiklari cok tanidik geldide.. yoksa benim ki mi dedim .. merak iste :KK1:

Bu bilgileri paylaşmak zorunda değil ki?
Konuyla ne alakası var nerede yaşadığının.
Kişinin bu sayfada tanıdıkları da çıkabilir.
Bu bilgileri paylaşmak istememesi çok normal.
Siz niye bu olaya takıldınız bende buna anlam veremedim?

Haklisin .. ama neler olabilecegini tahmin etsenize pleseaaaa:skandal::skandal::skandal:

Ayni yerde iki magdur oluyormusuz , savas aciyormusuz karsi tarafa yubbbiiii:KK14:

Buna benzerini bend yaşadım Allah psikolojisi bozuk insandan korusun bizi . Seni de hayatına ekler bi sonraki kişiye de senden kalan izlerini aktarmaya çalışır bu insanlar böyle gider .
Benzerini yaşadım sevgisi geçiyor yaşattıkları şey için de zaman

Sizi sevmeyen ve değer vermeyen çoğunlukta insanın altına saklanacağı sözlerden biri
" psikolojim bozuk "
E git tedavi ol o zaman .

Geriye bakınca yüreğim aciyacak

Çok sevdigimden değil ama düşürüldüğüm durum içimi çok acitti

Bu durma kendini sen düşürdün.O adam öyle biriydi zaten .Belkide hep öyle kalacak.Ama karşısındaki sen değilde bir başka kız olsaydı bukadar düşürmezdi kendini .O adam yine bildiğini okurdu ama sevgili olduklarını zannettiği kadın kullanıldığını anladığı anda fena bişekilde terkederdi onu.Yani bunu yapamayn SENSİN

O adam hep aynı kişi zaten,sen dik duramadın.Sen onun iplerine göre hareket ettin..Seni oynatmasına müsaade ettin.Ders almassan yine hüsran yaşarsın.Bu ilişkiye benzemeyen şeydeki kusurunu farket.
Bundan sonraki gerçek bi ilişkide böyle şeyler yapmamanı kendinden fazla taviz vermemeni tavsiye ederim.Herzaman dik dur...uyumlu ol ama itaatkar olma.

Dün akşamdan beri kulaklarımda yankılanıyor.

Bir hata yaptım.

Önceki konularimda çok bahsettim. Bir ilişkim vardı. Ilgisiz, sevgisiz bir iliskiydi. Ama bana kendini öyle gösterdi ki yogunum, psikolojik sorunlarım var dedi surekli. Bende ilgisizliğinin sebebini buna yordum. Içten içe ona hep saygı duyup sevdim. Belki de böyle görmek istedim.

Sadece ben görüşmek istediğimde görüşür hale gelmiştik. Ama görüştüğümüzde herşey çok güzeldi. Gülüp eglenebiliyorduk birlikte. Çok bunaldigimda duyguların yeterli değil mi bana karşı bunu hissediyorum diye soruyordum, hayır seviyorum diyordu. Keşke dürüst davranabilseydi.

Ayrıldık. Güzel ayrıldık aslında. Hatta ayrılırken umutlanmayalim ama tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dukkanidir bile dedi. Iradeli davranamadim. Aradım görüşmek istedim.

Iki gün önce arkadaşca ayrildigim adam değildi sanki. Sana şu an hiçbirşey hissetmiyorum dedi. Iki gün içinde nasıl olabilir bu dedim. Oluyor ışte dedi. Demek ki yeterince sevmemisim dedi. Bağırdı sorunlarım var diyorum dedi. Evleneceğim kıza bile bitti dedim ve öylece bitirdim ben dedi bir ara. Hemen elini tuttum evlenecegiz mi sandin vs demeye başladı.

Durum o kadar çirkin bir hal aldı ki. Yaptigim çok yanlış farkındayım ama ben hala düzgün bir insanla bir ilişki yaşadım onun kendi problemleri yüzünden ayrıldık sanacaktim belki de. Gözüm kör olmuş bu kadar çirkinliğin hiçbirini gorememisim.

Gece sana bagirdigim için özür dilerim ama en doğrusu ayrilmak yazmış.

Göğsüme binen ağırlığı tarif edemiyorum. Bu yaşadığım igrencligi bir an önce unutmak istiyorum.
Sevgisi bitmiş tipik bir sevimsiz işte. Koyver gitsin. Ay götüm. Çok da fifi. Gıcık herif. “Sivgim bitti” defol o zaman gebeş.

Dün akşamdan beri kulaklarımda yankılanıyor.

Bir hata yaptım.

Önceki konularimda çok bahsettim. Bir ilişkim vardı. Ilgisiz, sevgisiz bir iliskiydi. Ama bana kendini öyle gösterdi ki yogunum, psikolojik sorunlarım var dedi surekli. Bende ilgisizliğinin sebebini buna yordum. Içten içe ona hep saygı duyup sevdim. Belki de böyle görmek istedim.

Sadece ben görüşmek istediğimde görüşür hale gelmiştik. Ama görüştüğümüzde herşey çok güzeldi. Gülüp eglenebiliyorduk birlikte. Çok bunaldigimda duyguların yeterli değil mi bana karşı bunu hissediyorum diye soruyordum, hayır seviyorum diyordu. Keşke dürüst davranabilseydi.

Ayrıldık. Güzel ayrıldık aslında. Hatta ayrılırken umutlanmayalim ama tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dukkanidir bile dedi. Iradeli davranamadim. Aradım görüşmek istedim.

Iki gün önce arkadaşca ayrildigim adam değildi sanki. Sana şu an hiçbirşey hissetmiyorum dedi. Iki gün içinde nasıl olabilir bu dedim. Oluyor ışte dedi. Demek ki yeterince sevmemisim dedi. Bağırdı sorunlarım var diyorum dedi. Evleneceğim kıza bile bitti dedim ve öylece bitirdim ben dedi bir ara. Hemen elini tuttum evlenecegiz mi sandin vs demeye başladı.

Durum o kadar çirkin bir hal aldı ki. Yaptigim çok yanlış farkındayım ama ben hala düzgün bir insanla bir ilişki yaşadım onun kendi problemleri yüzünden ayrıldık sanacaktim belki de. Gözüm kör olmuş bu kadar çirkinliğin hiçbirini gorememisim.

Gece sana bagirdigim için özür dilerim ama en doğrusu ayrilmak yazmış.

Göğsüme binen ağırlığı tarif edemiyorum. Bu yaşadığım igrencligi bir an önce unutmak istiyorum.
Kaç kez yazmıştık sana,o kadar belliydi ki böyle olacağı

Back
X