Evleneceğim kişiye geçmişi anlatmalimiyim

birliktelik olmamışsa neyi anlatıcanki? eski erkek arkadaşınla yaşadıklarını anlatacak değilsin! geçmişe dair bi soru sorarsa herkes gibi benim de erkek arkadaşlarım oldu tabiki dersin. evlilik çağında bir kız olarak birileriyle tanışıp görüşmenden doğal ne olabilir?

bence eski konular anlatılmaz ilerde evlendiğin adam
bunu başına kakar gerek yok kendi elinle mutsuz olmaya ama illa anlatmalıyım diyorsan aşağlanmalıyıda kabul et anlatınca ne olacak anlamadım ayrıca herkes bir hata yapar

bence eski konular anlatılmaz ilerde evlendiğin adam
bunu başına kakar gerek yok kendi elinle mutsuz olmaya ama illa anlatmalıyım diyorsan aşağlanmalıyıda kabul et anlatınca ne olacak anlamadım ayrıca herkes bir hata yapar

Senin geçmişin sana onunki ona kalsın mümkünse. ne ilgilendirir geçmiş. önünüze bakın unutun gereksiz vicdan yapmayın

Kimse kimsenin geçmişini kurcalama hakkına sahip değil, olmuş bitmiş sen onun geçmişine değinmeyeceksin o da senin...

Vicdan yapacak birşey yok kimse sütten çıkmış ak kaşık gibi tertemiz değil inan bana...

Bir söz var. "Ben geçmişimi dürdüm çöpe attım, çöpü de ancak köpekler karıştırır" bu böyle...

Anlatmamalısın.
Senin özelin , senin hayatın kAbul eder etmez o da sevgilinin sorunu.
kendisi sütten çıkmış ak kaşık mı sanıyorsun ki.Boşver vicdan yapacak bir durum yok bana göre...

Merhaba arkadaşlar yaş geçtikçe kızların talibleri çoğalıyor biliyorsunuz ki .. Ama gerçekten evlenmekten korkuyorum çünkü geçmişim çok kötü eski sevgilime inanıp onunla birşeyler yaşadık ama fazla ileriye gitmedik. Vicdanım hiç susmuyor ailem evlen deyip duruyor ama evleneceğim kişi bana gecmisimi sorarsa ne cevap verecegimi bilmiyorum ne yapmam gerek sizce dürüst olup herşeyi anlatırsam ailem ogrenirse ne yaparım şimdiden vicdanım susmuyor saklarsam ileride ogrenirse daha kötü olmaz mı kafamda bir ton soru var lütfen yardım edin
Adi uzerinde gecmis. Gecmis gecmiste kalmistir. Herseyi anlatmanizada gerek yok. Erkekler herseyi anlatiyorlarmi..

- Benden öncesi beni ilgilendirmez diyebilen kişilerle evlenin
- Sizde onun geçmişini sorgulamayın .Mühim olan sizinle beraberken size sadık kalması.
- Eski olayları sizde unutun vicdan yapmayın. ''Eski'' adı üstünde eskimiş.
- Eğer bu konuyu vicdan yapacaksınız ''senden önce de birlikteliğim oldu ama anlaşamadım '' diye belirtirsiniz.
- Artık geçmişle yaşamayı bırakıp önünüze bakın. Herkesin mutlaka bi dönem arkadaşı olmuştur

Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah karşınıza çıkan kişi sizi yanıltmaz. Kalın sağlıcakla

Merhaba arkadaşlar yaş geçtikçe kızların talibleri çoğalıyor biliyorsunuz ki .. Ama gerçekten evlenmekten korkuyorum çünkü geçmişim çok kötü eski sevgilime inanıp onunla birşeyler yaşadık ama fazla ileriye gitmedik. Vicdanım hiç susmuyor ailem evlen deyip duruyor ama evleneceğim kişi bana gecmisimi sorarsa ne cevap verecegimi bilmiyorum ne yapmam gerek sizce dürüst olup herşeyi anlatırsam ailem ogrenirse ne yaparım şimdiden vicdanım susmuyor saklarsam ileride ogrenirse daha kötü olmaz mı kafamda bir ton soru var lütfen yardım edin
Bence size değer veren bir insan geçmişinizi önemsemez. Kimseye yaşadıklarınızla ilgili hesap vermek zorunda değilsiniz.

sana geçmişinle ilgili herhangi bir soru soran, geçmiş ilişkilerini ve özellikle cinsel hayatını soran biriyle evlenme.

sorduğu anda terket. öyle birisiyle ömür geçmez.

bak bunu yok kadın hakları, kadın erkek eşitliği, kadınlara da cinsel özgürlük vs feminist söylemleriyle demiyorum.

insan gibi bir insan, adam gibi bir adam, birlikte bir ömür geçireceğin insan böyle şeylere takılan biri olmamalı. ve geçmişini soran bir insan önemsiyor ki soruyor demektir ve hoşuna gitmeyecek en ufak bir bilgiyi bile sindiremeyecektir.

ama illa ki birini sevdin, karar verdin evleneceksin ve sana sorular soruyor, asla yalan söyleme.

birincisi sırf evlenmek için evlenilmez. ailen istiyor diye evlenmek zorunda değilsin sonradan pişman olmaycaın ne malum? şimdi geçmişini o kadar takıyorsan anlaşamayıp da boşanırsan ne yapacaksın geçmişin daha kalabalık olacak.
bence önce anlaştığın birin bul onu sevebilirsen ve uzun süre görüşüp kafana uyarsa bunu düşün. sen soruna tersten bakmışsın

Back
X