evlenecegimiz erkek nasıl olmalı

Onnf

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
659
206
23
33
İyi geceler arkadaslar sizlere merak ettiğim konular hakkında bişeyler sormak istiyorum. Mesela seven erkekler nasıl davranır ciddi dusunen erkekler nasıl davranır . İlişkiler nasıl Evliliklere taşınır. Kadın mı daha cok sevmeli erkek mi nedenleri nedir . Nasıl karaktere sahip erkeklerle evlenilmeli .Evlilik nasıl bi duygu

Hepsi göreceli konular bunların.. hiçbirinin tek bir cevabı yok. tek yapabileceğin doğru adım atmak için iyi tanımak. bir arada iken aşk sevgi sözcüklerine kapılıp karakterini ortak noktalarınızı farklarınızı kaçırmamak..

Bir erkekten önce, hayatıma aldığım tüm insanlarda dikkat ettiğim noktalar vardır.
Bir garsonla nasıl muhattap olduğu, sokakta mendil satan çocuğa nasıl davrandığı, ailesi ve arkadaşlarıyla iletişimi, dostluk ilişkilerinin süresi, oturması kalkması, nezaket kurallarını yerine getirmesi vb birçok şey.
Ama en önemlisi, bir adamla evlenmeyi kafaya koymuşsam, onu öyle bir sinirlendirir can damarına basar tahrik ederim ki, gözü döndüğünde ne yapabileceğini göreyim; bunu eşime yaptım.
Çünkü bir insanı en çok sinirliyken tanırsınız; ağzından çıkanlar, size davranışı, toplum içindeki kaygısı size doğru olup olmadığını gösterir.

1)sana ve insanlara saygı duymalı
2)seni sevmeli
3)ten uyumu, çekim olmalı
4)şiddet eğilimi olmamalı
5)kurduğu ailesini her konudan önde tutmalı
6)çok kıskanç olmamalı. Senin hayatına ve isteklerine saygı duyup seni kısıtlamamalı
7)tembel olmamalı
8)temiz olmalı

Niye böyle madde madde yazdım bilmiyorum ama aklıma gelenler bunlar şimdilik

Bunlarin cevabi biliyor olsaydi tabiki bugun boşanmalar olmazdi :) ust uste fiber saldiri yapmissin resmen :) şöyle düşün, bi kere nasil bi erkekle evlenilmeli degil bence sorulmasi gereken soru, sen nasil birisin. Bunu sorgulamalisin, cunku sen nasil bir insansan karsindaki insan da oyle oluyor. Seninle ortak ozelligi hic bulunmayan bi insanla zaten arkadas bile olamazsin dimi. Zor bence. Konusulacak ortak bi konu varsa karsindaki insanda senden bi parca vardir. Bu sadece gunluk hayat degil, gecmiste yasadiklarin, seni olgunlastiran tecrubelerin ve hislerin duygularin vs...Hepsi kisiye gore degisir sordugun sorularin. Ama Allah hepinizin gonlune gore versin tabiki her genc kizin hayalinde olan bi erkek tipi vardir buna yok diyemem. Cunku benimde oyleydi ve oyle de oldu zaten. Allah karsima benim gibi birini cikardi diyebilirim tek kelime ile :) cokta mutluyum. Ama sunu diyebilirim, karsindaki erkegin seninle ciddi dusundugunu veya evlilige nasil gelindigini cevapliyim kendimce, evlilik aslinda su demek, *Tamam* bu yalan dunyada senin icin tamam olan insan. Hayatini tamamlayan insani bulmak. Bi erkek sana baktiginda herseyden once kendi annesini gormeli veya kiz kardesini, annesine olan saygisini ve sevgisini sanada gostermeli, sadece kadin olarak degil cocuklarinin annesi olarak gormeli, zaten seni boyle gorebiliyorsa "teklif" ansizim geliyor . dogru insani bulmak istiyorsa once kendimiz dogru olmaliyiz. Ve kusur aramak yerine kapatici olmaliyiz ..

Ayağımı yerden kessin yeter

Canim erkek te kadin da sadik olacak birkere herseyden once. Sonrasinda guven olacak sonrasinda saygi olacak. Bu üçünü yakalayabilduginiz zaman evlenilecek cift olursunz zatenn.
Seven erkek kiskanir, merak eder,ilgi gosterir,seni kusurlarinla sever seni (ornektir) sismanim cirkinim uzun burunlum vs vs diye severrr
Kadinda erkekte esit sevecekk
Iki taraf gerektiginde altyan almasini bilcek ki evlilige kadar hatta sonusza kadar yürüsün bu iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…