evlenecegimiz insan nasil karsimiza çikacak acaba merak ediyorum

kizlar sizin karşınıza nasıl cıktı evlendiğiniz kişi merak ediyorum
Lisede taniyoduk ama hic konusmamistik.Cok begendigim biriydi herkes pesindeydi ama kimseyi kabul etmiyodu havali diye gicik oluyodum.O da bana kabul etmem diye teklif etmiyomus.2 sene yan yana gectik ama sadece bakti bana ben de daha cok gicik oldum.Seneler sonra bi arkadasiyla gorusurken yeniden gormek nasip oldu.Hic benim gicik oldugum gibi biri degilmis.Hemen bastim nikahi😂😂

Bizde esimle internetten tanistik cooook eski bir evlilik sitesi idi ücretli falandi...aylik,3aylik,6aylık vs gibi...ben inat etmistim illede bulucam diye😁😀birde bende muhendis takintisi vardi bilmiyorum cicukluktan beri onlara takiktim...kimi dr veya polise takik olur...sitedeki profillerde hep muhendis olanlari eliyordum...hemen hemen 7/8 ay surdu...derken esimin profiline girdim ve hemen mesaj attim derken oda bana atti...sonra msn vardi o zaman ordan konustuk...1 ay kadar ama bana isyeri adini,meslegini,nufus cuzdanini hetseyini atmisti bende arastirdim hatta iayerini aradim esimi sordum dedim falanca.firmadan ariyorum su.işle ilgili goruscektim.diye...telefonu bağlayınca emin oldum....derken biz yüzyüze gorustuk ve ilk görüşmede cicekle gelmis fakat ben cok begenmedim amma cooook guzel sohbet ettik sanki 40 yildir taniyor gibi...aksam mesaj atti secim vardi o gun onu soylemek icin biz 1 ay daha gorustuk sonra.sevgili olduk...tam 1 yil.sonra sozlendik...6 ay sonra nisan veee 1 sene sonrada.nikahi bastik🤗🤗🤗fvee su.an 7.5' snelik evliyiz elhamdülillah...iki tane cennet.kokulu.evladimiz var...biri 1.5 yasinda kiz,digeri 5.5 yasinda oglsn...fakat simdiki.aklim olsa nete guvenirmiydim.bilmyorum acikcasi...tam 10 yil oncesi bu.jadar kotu olaylar yoktu...esim allah razi olsun ev erkegidur...azime mucan duvari delermis ben azim ettim deldim darisi tum bekarlara insaallah...
Ayrica bir arkadasimda avukat.bir cocuk ile evlendi o site aracilihiyla ve iki tane evlatlari var fakat.buyuk.onlar baya

Bizde esimle internetten tanistik cooook eski bir evlilik sitesi idi ücretli falandi...aylik,3aylik,6aylık vs gibi...ben inat etmistim illede bulucam diye😁😀birde bende muhendis takintisi vardi bilmiyorum cicukluktan beri onlara takiktim...kimi dr veya polise takik olur...sitedeki profillerde hep muhendis olanlari eliyordum...hemen hemen 7/8 ay surdu...derken esimin profiline girdim ve hemen mesaj attim derken oda bana atti...sonra msn vardi o zaman ordan konustuk...1 ay kadar ama bana isyeri adini,meslegini,nufus cuzdanini hetseyini atmisti bende arastirdim hatta iayerini aradim esimi sordum dedim falanca.firmadan ariyorum su.işle ilgili goruscektim.diye...telefonu bağlayınca emin oldum....derken biz yüzyüze gorustuk ve ilk görüşmede cicekle gelmis fakat ben cok begenmedim amma cooook guzel sohbet ettik sanki 40 yildir taniyor gibi...aksam mesaj atti secim vardi o gun onu soylemek icin biz 1 ay daha gorustuk sonra.sevgili olduk...tam 1 yil.sonra sozlendik...6 ay sonra nisan veee 1 sene sonrada.nikahi bastik🤗🤗🤗fvee su.an 7.5' snelik evliyiz elhamdülillah...iki tane cennet.kokulu.evladimiz var...biri 1.5 yasinda kiz,digeri 5.5 yasinda oglsn...fakat simdiki.aklim olsa nete guvenirmiydim.bilmyorum acikcasi...tam 10 yil oncesi bu.jadar kotu olaylar yoktu...esim allah razi olsun ev erkegidur...azime mucan duvari delermis ben azim ettim deldim darisi tum bekarlara insaallah...
Ayrica bir arkadasimda avukat.bir cocuk ile evlendi o site aracilihiyla ve iki tane evlatlari var fakat.buyuk.onlar baya
ben internetten korkuyorum guvenemeyeguvenemeye

zamanı var dimi artık ona inaniyorum
Tabi ki arkadaşım nişanlandı halası aracı olmuştu ama ayrıldılar. Çünkü biz ilgi ve sevgi isteriz önümüze çıkana evlenmek amaçlı evet dersek çok üzülürüz yıpranıriz ve umudumuzu kaybederiz. Oluruna bırak.bbende nisan attım artık evlenmem diyodum ama 2 sene sonra hemde 52 günde evlendim 🤣🤣🤣🤣❤️🤲

romantik oluyor ya bende romantik şekilde birileriyle tanışsam falan güzel olurdu :KK70: misal yürüyoruz ama ayağımız takıldı düşerken belimizden yakışıklı boylu poslu centilmen biri tutuyor iyi misiniz diye kaldırıyor güzel hayaller :KK70: hep bu hayallerden üzülüyoruz gerçek hayat böylemi düşsek kim kaldırıyor :KK70:
Ay hayalin ne güzel geldi bana tamda uyumaya çalışıyorken masal gibi😁😁devamı da olsaydı keşke ajagshsh😂😂

Ay hayalin ne güzel geldi bana tamda uyumaya çalışıyorken masal gibi😁😁devamı da olsaydı keşke ajagshsh😂😂
Yazayım senin için kurgulamak kolay :D Belimizi kavrayan genç adama belli belirsiz baktık güneş yüzünü öpüyordu , alnına değen dalgalı saçları gözlerini ortaya seriyordu. Gözlerine baka kalmıştım...
Beni kibarca kaldırıp belimi bıraktı , etli dudakları birşey söylemek için hafifçe aralanmıştı '' iyi misin ?''
Ben hala gözlerinde kalmıştım. Derin bir nefes alarak '' iyiyim , sağolun'' diyebilmiştim sadece.
Dudaklarının kenarı yukarı doğru kıvrılarak '' iyi o zaman dikkatli git '' diyerek arkasını dönüp yürümeye başladı.
Bende heyecanla '' Sende ! '' diye bağırdım. Herkes bana bakmıştı. Oda son kez gülüp gitmişti .
İlkkez böyle hissediyordum , kalbim yerinden çıkacak gibiydi.
Yürürken tekrardan ayağım takıldı ve bu sefer kimse tutmamıştı :(

Yazayım senin için kurgulamak kolay :KK70: Belimizi kavrayan genç adama belli belirsiz baktık güneş yüzünü öpüyordu , alnına değen dalgalı saçları gözlerini ortaya seriyordu. Gözlerine baka kalmıştım...
Beni kibarca kaldırıp belimi bıraktı , etli dudakları birşey söylemek için hafifçe aralanmıştı '' iyi misin ?''
Ben hala gözlerinde kalmıştım. Derin bir nefes alarak '' iyiyim , sağolun'' diyebilmiştim sadece.
Dudaklarının kenarı yukarı doğru kıvrılarak '' iyi o zaman dikkatli git '' diyerek arkasını dönüp yürümeye başladı.
Bende heyecanla '' Sende ! '' diye bağırdım. Herkes bana bakmıştı. Oda son kez gülüp gitmişti .
Yürürken tekrardan ayağım takıldı ve bu sefer kimse tutmamıştı :KK43:
Gerçek hayat: Dikkat etsene be bacım

Eski sevgilimden yeni ayrıldığım için başıma kara yazma bağlamış bir şekilde evde kös kös oturuyorken arkadaşlarımın "Yeter artık şu hallerin bee" deyip beni sürükleye sürükleye götürdükleri bir yerde tanıştım eşimle.

:işsiz:Yazayım senin için kurgulamak kolay :KK70: Belimizi kavrayan genç adama belli belirsiz baktık güneş yüzünü öpüyordu , alnına değen dalgalı saçları gözlerini ortaya seriyordu. Gözlerine baka kalmıştım...
Yürürken tekrardan ayağım takıldı ve bu sefer kimse tutmamıştı :KK43:
Çok tatlısın ya sen, benle yaşasana :KK19: birbirimize uyduruktan aşk hikayeleri anlatıp :anne:olmayacak şeylerle beynimizi yakarız eheheh:KK50:
PS. Benim ayağım takılsa kesin b...k çukuruna düşerim, gerisini sen düşün 😂

Back
X