- 6 Kasım 2018
- 596
- 1.281
- 113
- Konu Sahibi Kitapkurdu60
insallah vardirBen de çok merak ediyorum acaba ne zaman nasıl tanışacağız? Nerede tanışacağız? Ya da gerçekten benim için yazılmış bir ruh eşim var mı?
üzdün beniKeşkede çıkmasaydı:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah vardirBen de çok merak ediyorum acaba ne zaman nasıl tanışacağız? Nerede tanışacağız? Ya da gerçekten benim için yazılmış bir ruh eşim var mı?
üzdün beniKeşkede çıkmasaydı:)
Han deme bana bacimmmmmAy Allah korusun han gibi bi psikopattan![]()
Lisede taniyoduk ama hic konusmamistik.Cok begendigim biriydi herkes pesindeydi ama kimseyi kabul etmiyodu havali diye gicik oluyodum.O da bana kabul etmem diye teklif etmiyomus.2 sene yan yana gectik ama sadece bakti bana ben de daha cok gicik oldum.Seneler sonra bi arkadasiyla gorusurken yeniden gormek nasip oldu.Hic benim gicik oldugum gibi biri degilmis.Hemen bastim nikahikizlar sizin karşınıza nasıl cıktı evlendiğiniz kişi merak ediyorum
ben internetten korkuyorum guvenemeyeguvenemeyeBizde esimle internetten tanistik cooook eski bir evlilik sitesi idi ücretli falandi...aylik,3aylik,6aylık vs gibi...ben inat etmistim illede bulucam diyebirde bende muhendis takintisi vardi bilmiyorum cicukluktan beri onlara takiktim...kimi dr veya polise takik olur...sitedeki profillerde hep muhendis olanlari eliyordum...hemen hemen 7/8 ay surdu...derken esimin profiline girdim ve hemen mesaj attim derken oda bana atti...sonra msn vardi o zaman ordan konustuk...1 ay kadar ama bana isyeri adini,meslegini,nufus cuzdanini hetseyini atmisti bende arastirdim hatta iayerini aradim esimi sordum dedim falanca.firmadan ariyorum su.işle ilgili goruscektim.diye...telefonu bağlayınca emin oldum....derken biz yüzyüze gorustuk ve ilk görüşmede cicekle gelmis fakat ben cok begenmedim amma cooook guzel sohbet ettik sanki 40 yildir taniyor gibi...aksam mesaj atti secim vardi o gun onu soylemek icin biz 1 ay daha gorustuk sonra.sevgili olduk...tam 1 yil.sonra sozlendik...6 ay sonra nisan veee 1 sene sonrada.nikahi bastik
fvee su.an 7.5' snelik evliyiz elhamdülillah...iki tane cennet.kokulu.evladimiz var...biri 1.5 yasinda kiz,digeri 5.5 yasinda oglsn...fakat simdiki.aklim olsa nete guvenirmiydim.bilmyorum acikcasi...tam 10 yil oncesi bu.jadar kotu olaylar yoktu...esim allah razi olsun ev erkegidur...azime mucan duvari delermis ben azim ettim deldim darisi tum bekarlara insaallah...
Ayrica bir arkadasimda avukat.bir cocuk ile evlendi o site aracilihiyla ve iki tane evlatlari var fakat.buyuk.onlar baya
Nasıl tanıştınızUmutsuzca yazmışsınız o yüzden merak ettim. 38 yaşında evlendim
Hiç aklımda yokken eşim karşıma çıktı. Kısmet meselesi yani![]()
ben o yaşta talibim çıkmıştı halem pişmanım keşke diyorum ama bir taraftan nasip değilmiş diyorjm27 yaşındayım ya evlenemezsem korkusu bende de hat safhada
bende inaniyorum insallah iyi olurNasibe inaniyorum ama çok geç olmaz inşallah
Tabi ki arkadaşım nişanlandı halası aracı olmuştu ama ayrıldılar. Çünkü biz ilgi ve sevgi isteriz önümüze çıkana evlenmek amaçlı evet dersek çok üzülürüz yıpranıriz ve umudumuzu kaybederiz. Oluruna bırak.bbende nisan attım artık evlenmem diyodum ama 2 sene sonra hemde 52 günde evlendimzamanı var dimi artık ona inaniyorum
Ay hayalin ne güzel geldi bana tamda uyumaya çalışıyorken masal gibiromantik oluyor ya bende romantik şekilde birileriyle tanışsam falan güzel olurdumisal yürüyoruz ama ayağımız takıldı düşerken belimizden yakışıklı boylu poslu centilmen biri tutuyor iyi misiniz diye kaldırıyor güzel hayaller
hep bu hayallerden üzülüyoruz gerçek hayat böylemi düşsek kim kaldırıyor
![]()
Banada yaz kız merak ettim vallaİsterseniz özelden yazabilirim
Yazayım senin için kurgulamak kolayAy hayalin ne güzel geldi bana tamda uyumaya çalışıyorken masal gibidevamı da olsaydı keşke ajagshsh
![]()
Gerçek hayat: Dikkat etsene be bacımYazayım senin için kurgulamak kolayBelimizi kavrayan genç adama belli belirsiz baktık güneş yüzünü öpüyordu , alnına değen dalgalı saçları gözlerini ortaya seriyordu. Gözlerine baka kalmıştım...
Beni kibarca kaldırıp belimi bıraktı , etli dudakları birşey söylemek için hafifçe aralanmıştı '' iyi misin ?''
Ben hala gözlerinde kalmıştım. Derin bir nefes alarak '' iyiyim , sağolun'' diyebilmiştim sadece.
Dudaklarının kenarı yukarı doğru kıvrılarak '' iyi o zaman dikkatli git '' diyerek arkasını dönüp yürümeye başladı.
Bende heyecanla '' Sende ! '' diye bağırdım. Herkes bana bakmıştı. Oda son kez gülüp gitmişti .
İlkkez böyle hissediyordum , kalbim yerinden çıkacak gibiydi.
Yürürken tekrardan ayağım takıldı ve bu sefer kimse tutmamıştı![]()
Gerçek hayat : Dikkat et beğğğğGerçek hayat: Dikkat etsene be bacım
Çok tatlısın ya sen, benle yaşasanaYazayım senin için kurgulamak kolay
Belimizi kavrayan genç adama belli belirsiz baktık güneş yüzünü öpüyordu , alnına değen dalgalı saçları gözlerini ortaya seriyordu. Gözlerine baka kalmıştım...
Beni kibarca kaldırıp belimi bıraktı , etli dudakları birşey söylemek için hafifçe aralanmıştı '' iyi misin ?''
Ben hala gözlerinde kalmıştım. Derin bir nefes alarak '' iyiyim , sağolun'' diyebilmiştim sadece.
Dudaklarının kenarı yukarı doğru kıvrılarak '' iyi o zaman dikkatli git '' diyerek arkasını dönüp yürümeye başladı.
Bende heyecanla '' Sende ! '' diye bağırdım. Herkes bana bakmıştı. Oda son kez gülüp gitmişti .
İlkkez böyle hissediyordum , kalbim yerinden çıkacak gibiydi.
Yürürken tekrardan ayağım takıldı ve bu sefer kimse tutmamıştı![]()