- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 36
- Konu Sahibi Kitapkurdu60
Çıkmadı. Cikamayacagini da biliyorum adim gibi.
Kaderimde evlilik yazılmamış kabul ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşşşırı önemli sanırım önce aileyle tanışacam artıkBence es ailesini daha çok merak et![]()
Yaşınız kaç?Çıkmadı. Cikamayacagini da biliyorum adim gibi.
30Yaşınız kaç?
Umutsuzca yazmışsınız o yüzden merak ettim. 38 yaşında evlendim
Peki yakısıklı kocan ne diyor bu durumaYakışıklı kocam olduğunu cümle alem biliyor. Adamı evden dışarı çıkarmıyorum kapmasınlar diyeYapıştım bırakmıyorum
Aslında yaşım geçti dusuncesiyle söylemedim onu. Muhakkak insan her yasta evlenebilir. Ben yaşantımın genel bicimine baktığımda boyle bir sonuca ulaştım. Bu işler biraz niyet biraz caba biraz kader biraz sans/sanssizlikla ilgili. Benim ne niyetim var ne cabam. Kaderimde de olmadığına inanıyorum. Yani umutsuzluk degil de güçlü bir his gibiUmutsuzca yazmışsınız o yüzden merak ettim. 38 yaşında evlendim
Hiç aklımda yokken eşim karşıma çıktı. Kısmet meselesi yani![]()
Bana mı yazdınız bunu, alıntı yapmadığınız için anlayamadım da :)Bana da yazın valla meraklandım![]()
benim hala umudum var seninde olsun umutsuz olduğun gün gece rahatsız edildimÇıkmadı. Cikamayacagini da biliyorum adim gibi.
birkan sokullu çok tatlıO psikopatta Birkan sokullu ama neysekfdjkfkjdfjkdhf
amin insallah nasip işteAhh bende bunu cok dusunurdum bazen canım sıkılınca her yoreden ınsanla ve onların yasam tarzlarıyla kendımı hayal ederdımm hergun acaba kımlr evlenecem nasıl tanısacaz nasıl olacak acaba sevgılılerımden bırımı olacak. Sonuccc gıttım babamın kuzenıyle evlendım abı dedıgım adamla okadar gelır gıderdı hıc aklımın ucundan gecmeyen adam bır ayda asık oldum hemen nısan dugun. Hatta esım bıze gelmıstı yıne bırgun sevgılı olmadan bır sene once fılan mıhabbet ederken benım ozman baska bı sevgılım vardı ondan bahsetmıstım resım cekınmıstık bunu facebooka koyda sevgılın benı kıskansın demıstı nereden nereye hayat gercekten degısık. Sızınkıde hayırlısı olur umarımmm
Nasil yani rahatsiz edildim derken?benim hala umudum var seninde olsun umutsuz olduğun gün gece rahatsız edildim
Keşkede çıkmasaydı:)kizlar sizin karşınıza nasıl cıktı evlendiğiniz kişi merak ediyorum