evlenecegimiz insan nasil karsimiza çikacak acaba merak ediyorum

Ahh bende bunu cok dusunurdum bazen canım sıkılınca her yoreden ınsanla ve onların yasam tarzlarıyla kendımı hayal ederdımm hergun acaba kımlr evlenecem nasıl tanısacaz nasıl olacak acaba sevgılılerımden bırımı olacak. Sonuccc gıttım babamın kuzenıyle evlendım abı dedıgım adamla okadar gelır gıderdı hıc aklımın ucundan gecmeyen adam bır ayda asık oldum hemen nısan dugun. Hatta esım bıze gelmıstı yıne bırgun sevgılı olmadan bır sene once fılan mıhabbet ederken benım ozman baska bı sevgılım vardı ondan bahsetmıstım resım cekınmıstık bunu facebooka koyda sevgılın benı kıskansın demıstı nereden nereye hayat gercekten degısık. Sızınkıde hayırlısı olur umarımmm

Ayni ilçede 8 yil yaşamışız eşimle, küçük biyer oldugu için muhtemelen cok karsilasmisizdir, yanimdar geçmiştir belki çok defa..ayni yıllarda ve aylarda ayni illere gezmeye gitmişiz falan neyse sonra benim üniversite için stajım vardi bi devlet kurumuna başvurdum kabul edildim ayni yerde çalışıyorduk böylece birbirimizi tanıdık ne kadar cok ortak noktamizin olduğunu farkettik ve evlendik:))

valla bela geliyorum demez, pat diye geliyor iste bir yerden sende kendini olayin tam ortasinda buluyorsun kendini allah hayırlisini çikarsin herkesin karşısina.

Kapalı kutu, benim eşimde öyledir, şükür ki Han gibi psikopat çıkmadı hahahahahahaha🤣🤣🤣

Tabi yakuşuklulukta Birkan'ı geçmiştir kocacım 😎

Böyle deyince aklıma C Calcifer geldi..:KK70:
Yakışıklı kocam olduğunu cümle alem biliyor. Adamı evden dışarı çıkarmıyorum kapmasınlar diye :D Yapıştım bırakmıyorum

Umutsuzca yazmışsınız o yüzden merak ettim. 38 yaşında evlendim 😁
Hiç aklımda yokken eşim karşıma çıktı. Kısmet meselesi yani 😉
Aslında yaşım geçti dusuncesiyle söylemedim onu. Muhakkak insan her yasta evlenebilir. Ben yaşantımın genel bicimine baktığımda boyle bir sonuca ulaştım. Bu işler biraz niyet biraz caba biraz kader biraz sans/sanssizlikla ilgili. Benim ne niyetim var ne cabam. Kaderimde de olmadığına inanıyorum. Yani umutsuzluk degil de güçlü bir his gibi

Ahh bende bunu cok dusunurdum bazen canım sıkılınca her yoreden ınsanla ve onların yasam tarzlarıyla kendımı hayal ederdımm hergun acaba kımlr evlenecem nasıl tanısacaz nasıl olacak acaba sevgılılerımden bırımı olacak. Sonuccc gıttım babamın kuzenıyle evlendım abı dedıgım adamla okadar gelır gıderdı hıc aklımın ucundan gecmeyen adam bır ayda asık oldum hemen nısan dugun. Hatta esım bıze gelmıstı yıne bırgun sevgılı olmadan bır sene once fılan mıhabbet ederken benım ozman baska bı sevgılım vardı ondan bahsetmıstım resım cekınmıstık bunu facebooka koyda sevgılın benı kıskansın demıstı nereden nereye hayat gercekten degısık. Sızınkıde hayırlısı olur umarımmm
amin insallah nasip işte

Back
X