Evleneceğimiz insanı nasıl seçeriz?

belle8

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
2.113
3
0
Erzurum
selam hanımlar
yeni bir ilşkim var henüz bir ay bile olmadı .sevgilim evlenmeyi düşünüyor yaşı var .düzenli hayata geçmeyi istiyormuş artık .kariyeri için çalışmış bu zamana kadar .evliliğe sıcak bakmamış .bide farklı şehirlerde yaşıyoruz sürekli görüşemiyoruz.
bu ara çalışmıyorum ama burda yeni bir işe başlamayı düşünüyorum .yani benim iş imkanlarım istanbulda .o daha küçük bir yerde çalışıyor .biz geçen konuştuk ben istanbuldan çıkmam dedim .oda nasıl olucak ozaman dedi .bende bilmiyorum dedim .açık açık demedi ama ben hiseettim hani şey gibi dedi sen bana uyarsın benim yaptığım iş seninkinden daha önemli gibi .bunu hissettim rahatsız oldum .çok iyi biri banada aşık bunu biliyorum .
şimdi düşünüyorum biz evlenince onun yanına gitmek zorunda kalıcağım .orda iş imkanım .ne yapıcağımı bilmiyorum .bu konuyu netleştimem lazım .yani bir insanın ve kendi zamanımı boş yerde harcamak istemiyorum .iki arada bir derede kaldım .siz ne düşünüyorsnuz ?

Bence 1 ay bi insanı tanımak sevmek güvenmek için çok çok kısa bi süre..İş konusunda kesin bi yorum yapamıcam küçük bi yerde yaşıyorum bende gerçekten iş alanları çok kısıtlı doğru söylemişsin..Ya bence fazla takma kafana ama biraz daha tanı bence eğer o kişiyi seversen güvenirsen taşlar yerine oturacaktır bi şekilde

evet bencede kısa bir süre .zaten şu an düşünmüyorum kesinlikle .ama işte tabi bazen bu konular geçiyor aramızda .bu ara buna taktım .ben onun yaşadığı yerde çalışamam çünkü çok küçük bir yer .bilmiyorum hani diyoruz ilerde evlenirsek kim nasıl feragat edicek birşeylerden .o benim feragat etmemi istiyor çok belli bu .

Hımm genelde kızlar kocalarının olduğu yere gidiyolar bilirsin erkek arkadasında öyle düşünüyo sanırım Aslında sevgilinde istanbulda gayet güzel bi iş bulabilir ama onunda kendisine göre düşünceleri vardır bilemem tabi :26:

tatlım bencede 1 ayda kimseye güvenemezsin ve evliliği dusunmek ıcın bu cok kısa bır sure bence ama baktınkı iş o noktaya doğru gıdıo bunu enıne boyuna konusur halledersın ins ama su an konusmak ıcın cok erken derim ben

canım istanbula gelmez çünkü orda kendine göre planları var .yükselmek istiyor okulda hoca çünkü .yani buraya gelirse normal bir yere girip çalışması gerek .aslında daha iyi paralar kazanır burda kesinlikle .ama işte kariyerine çok önem veriyor .gidersem evde oturacağım ki çalışmak istiyorum .orda çalışma hayatım olmayacak .hiçbirşeyinde güvencesi yok .hayatımı bir erkeğe bağlı yaşamak istemiyorum .valla kararsız kaldım.

ben eşimi ilk bir toplantıda görmüştüm ve daha görür görmez yanımda oturan arkadaşıma "ben bu adamla evleneceğim" demiştim...sonra 6 ay aramızda hiçbir şey olmadan geçti gitti..bu süreçte iki öğretmen arkadaş olarak tanıdık birbirimizi,gözlemledik..sonrada nişan,düğün falan:)..2 ay tanımak için gerçekten çok kısa bir süre.eşimle birlikte benim memleketime geldik ve buraya yerleştik.bu ikimizinde tercihiydi,birçok açıdan iyi olacağını düşündük ve bu düşüncemizde de çok haklıymışız.mutlaka bir tarafın azıcıkda olsa fedekarlık yapması gerekiyor ve bu maalesef kadına düşüyor genelde.ama sevgilinizin sizin çalıştığınız şehirde çalışma imkanı varsa düzeninizi bozmayın bence.birde büyük şehirde yaşamaya alışmış insanlar küçük yerlerde yapamaz,zorlanır.

şimdi okudum okulda hoca demişsiniz ama öğretmen mi akademisyen mi anlayamadım?öğretmense nereye kadar yükselebilir ki zaten bu yükselişi her yerde yapabilir.

Son düzenleme:

evet çok kısa bir zaman ama o açtı konuyu ciddi olduğunu düşünüyorum hani nasıl olcak gibi .çünkü demiştim ben yeni bir yere başlıyorum diye burda.ordan açıldı konu .zaten hafta sonları anca görüşüyoruz uzağız .nasıl olcak bilmiyorum.

evet onuda düşünüyorum orda nasıl yaşarım diye .burda doğdum büyüdüm bütün düzenim burda .ama onun buraya gelmesi imkansız kendince bazı hedefleri var .şimdilik düşünmüyorum evlenmeyi iyice tanımam lazım ama tabi bunlar düşündürüyor beni.

tatlım acık soylemek gerekırse ben olsam uzaktan bı ılıskı yurutemezdım hele konu bıde benım kendı maddı bagımsızlıgımdan fedakarlık etmek zorunda kalmaksa bu benı ıkı kat dusundururdu cunku sonradan kacırdıgın bazı seyler ıcın pısmanlık duyabılırsın cok ıyı dusunmen gerek

Arkadaşlara katılıyorum canım. 1 ay çok kısa bi süre :26: Tanıman gerekir biraz daha
Canım erkek arkadaşın istanbula gelemez mi ? Hani büyükşehir :26: İş olanakları daha fazladır. :26:

evet bende onu düşünüyorum .çünkü öle olcak büyük ihtimalle .hafta sonları gelior görüşüyoruz gerçi ama bilmiyorum yeterli mi .evlneirsem onun eline bakıcam bilmiyorum ayrılmakda istemiyorum .çok tatlı biri .öyle kör kütük aşık değilim ama bana çok iyi davranıyor .zor yani durumum .

Arkadaşlara katılıyorum canım. 1 ay çok kısa bi süre :26: Tanıman gerekir biraz daha
Canım erkek arkadaşın istanbula gelemez mi ? Hani büyükşehir :26: İş olanakları daha fazladır. :26:

gelmez canım .orda üniveristede çalışıyor bırakmaz zaten isteyemem bunu .sonra başıma kakar sürekli senin yüzünden vs .ben ne yapıcağımı bilmiyorum .kara kara düşünür oldum.

bence hatayı en başında yapmışsınız.. şehir dışında yaşayan bir insanla ilişki yaşamayı kabul etmemeliydiniz... bu tür ilişkilerin sonuçları genelde hüsran oluyor..

Kriterlerine uymuyorsa gorusmuyeceksin bu kadar basit.Evlenir gidersin sonra alisamazsin daha buyuk sorunlar cikar ortaya.
ßu kadar kisa süreli iliskinizdede bu detaylari nasil bu kadar erken konustunuz onuda anlamadim.

Son düzenleme:
Büyük sehirde yasamak, gecinmek cokta kolay degil.Kücük yerlerde hayatta, iliskilerde daha
rahat olabiliyor, belkide cok seveceginiz bir yerdir, hemen önyargili davranip kesip atmayin.
Henüz cok yeni bir iliski, evlenirsek ne olur seklinde düsünmek yerine kendisini
daha yakindan tanimaya, ben bu insanlar mutlu muyum, bir erkekte ne gibi özelliklere önem veriyorum,
aradigim insan nasil biri olmali , onun yaninda rahat miyim? seklinde sorular sorarsaniz sizin acinizdan daha faydali olur.

Kriterlerine uymuyorsa gorusmuyeceksin bu kadar basit.Evlenir gidersin sonra alisamazsin daha buyuk sorunlar cikar ortaya.
ßu kadar kisa süreli iliskinizdede bu detaylari nasil bu kadar erken konustunuz onuda anlamadim.

o konuyu açtı çünkü işe başlayacağım burda .kriterlerime uymuyor değil aslında tam aradığım erkek ama aramızda bu konu sorun sadece .

evet zaten tam istedğim gibi biri .çokda üzgün olduğum zamanda tanıştım yani bana çok iyi geldi .yanında çok rahatım çok iyi davranıyor ama bu konu beni düşündürüyor .

bence hatayı en başında yapmışsınız.. şehir dışında yaşayan bir insanla ilişki yaşamayı kabul etmemeliydiniz... bu tür ilişkilerin sonuçları genelde hüsran oluyor..

geliyor ama hafta sonları .benim için emek veriyor bence bu sorun değil .ama farklı sorunlar var işte.

bırakın 1 ayı, bir insanı (hele de evlenmek düşünülüyorsa) tanımak için en az 1 sene geçmeli bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…