Bence 1 ay bi insanı tanımak sevmek güvenmek için çok çok kısa bi süre..İş konusunda kesin bi yorum yapamıcam küçük bi yerde yaşıyorum bende gerçekten iş alanları çok kısıtlı doğru söylemişsin..Ya bence fazla takma kafana ama biraz daha tanı bence eğer o kişiyi seversen güvenirsen taşlar yerine oturacaktır bi şekilde
Hımm genelde kızlar kocalarının olduğu yere gidiyolar bilirsin erkek arkadasında öyle düşünüyo sanırımevet bencede kısa bir süre .zaten şu an düşünmüyorum kesinlikle .ama işte tabi bazen bu konular geçiyor aramızda .bu ara buna taktım .ben onun yaşadığı yerde çalışamam çünkü çok küçük bir yer .bilmiyorum hani diyoruz ilerde evlenirsek kim nasıl feragat edicek birşeylerden .o benim feragat etmemi istiyor çok belli bu .
Hımm genelde kızlar kocalarının olduğu yere gidiyolar bilirsin erkek arkadasında öyle düşünüyo sanırımAslında sevgilinde istanbulda gayet güzel bi iş bulabilir ama onunda kendisine göre düşünceleri vardır bilemem tabi :26:
tatlım bencede 1 ayda kimseye güvenemezsin ve evliliği dusunmek ıcın bu cok kısa bır sure bence ama baktınkı iş o noktaya doğru gıdıo bunu enıne boyuna konusur halledersın ins ama su an konusmak ıcın cok erken derim ben
ben eşimi ilk bir toplantıda görmüştüm ve ve daha görür görmez yanımda oturan arkadaşaıma "ben bu adamla evleneceğim" demiştim...sonra 6 ay aramızda hiçbir şey olmadan geçti gitti..bu süreçte iki öğretmen arkadaş olarak tanıdık birbirimizi,gözlemledik..sonrada nişan,düğün falan:)..2 ay tanımak için gerçekten çok kısa bir süre.eşimle birlikte benim memleketime geldik ve buraya yerleştik.bu ikimizinde tercihiydi,birçok açıdan iyi olacağını düşündük ve bu düşüncemizde de çok haklıymışız.mutlaka bir tarafın azıcıkda olsa fedekarlık yapması gerekiyor ve bu maalesef kadına düşüyor genelde.ama sevgilinizin sizin çalıştığınız şehirde çalışma imkanı varsa düzeninizi bozmayın bence.birde büyük şehirde yaşamaya alışmış insanlar küçük yerlerde yapamaz,zorlanır.
tatlım acık soylemek gerekırse ben olsam uzaktan bı ılıskı yurutemezdım hele konu bıde benım kendı maddı bagımsızlıgımdan fedakarlık etmek zorunda kalmaksa bu benı ıkı kat dusundururdu cunku sonradan kacırdıgın bazı seyler ıcın pısmanlık duyabılırsın cok ıyı dusunmen gerekevet çok kısa bir zaman ama o açtı konuyu ciddi olduğunu düşünüyorum hani nasıl olcak gibi .çünkü demiştim ben yeni bir yere başlıyorum diye burda.ordan açıldı konu .zaten hafta sonları anca görüşüyoruz uzağız .nasıl olcak bilmiyorum.
tatlım acık soylemek gerekırse ben olsam uzaktan bı ılıskı yurutemezdım hele konu bıde benım kendı maddı bagımsızlıgımdan fedakarlık etmek zorunda kalmaksa bu benı ıkı kat dusundururdu cunku sonradan kacırdıgın bazı seyler ıcın pısmanlık duyabılırsın cok ıyı dusunmen gerek
Arkadaşlara katılıyorum canım. 1 ay çok kısa bi süre :26: Tanıman gerekir biraz daha
Canım erkek arkadaşın istanbula gelemez mi ? Hani büyükşehir :26: İş olanakları daha fazladır. :26:
Kriterlerine uymuyorsa gorusmuyeceksin bu kadar basit.Evlenir gidersin sonra alisamazsin daha buyuk sorunlar cikar ortaya.
ßu kadar kisa süreli iliskinizdede bu detaylari nasil bu kadar erken konustunuz onuda anlamadim.
Büyük sehirde yasamak, gecinmek cokta kolay degil.Kücük yerlerde hayatta, iliskilerde daha
rahat olabiliyor, belkide cok seveceginiz bir yerdir, hemen önyargili davranip kesip atmayin.
Henüz cok yeni bir iliski, evlenirsek ne olur seklinde düsünmek yerine kendisini
daha yakindan tanimaya, ben bu insanlar mutlu muyum, bir erkekte ne gibi özelliklere önem veriyorum,
aradigim insan nasil biri olmali , onun yaninda rahat miyim? seklinde sorular sorarsaniz sizin acinizdan daha faydali olur.
bence hatayı en başında yapmışsınız.. şehir dışında yaşayan bir insanla ilişki yaşamayı kabul etmemeliydiniz... bu tür ilişkilerin sonuçları genelde hüsran oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?