Evleneceğimiz insanı nasıl seçeriz?

suan duygular yogun olmadıgındandert ediyorsunuz bunu bence zaman gectikce ona alıstıkca gitmeyi cokda problem etmezsiniz..egerki onun orda isi iyiyse ve terfi sansı varsa ayrılmamak istemesi normal neticede bir erkek isini garantiye almak ister evlilik icin..nerde yasıyor eger mahsuru yoksa merak ettim

Daha dün, bitse uzulmem dediginiz biriyle bugun evlenmeyi dusunuyorsunuz.

1 gecede ne degisti?

haklısın .erzurumda canım çalşıyor .bide dedğin gibi terfi olayı var onun için deli gibi çalışıyor şu an .çok emek vermiş zaten çok hayal etmiş oralara gelmeyi şimdi bırakmasını bende istemem zaten .
alışırım umarım bu duruma .ayrılmak istemiyorum sırf bu konudan .sevmeye başladım zaten .şimdi ayrılsak moralim çok bozulur .bağlanmaya başladım.

Daha dün, bitse uzulmem dediginiz biriyle bugun evlenmeyi dusunuyorsunuz.

1 gecede ne degisti?

evlenme teklifi aldım şekerim .
bbitse üzülmem demem şu nedenle hayatımı mahvetmem şeklinde demek istedim yoksa tabiki üzülürüm .bu kadar sıkı takip ediyorsunuz helal valla .beni izlemeye devam edin .

bırakın 1 ayı, bir insanı (hele de evlenmek düşünülüyorsa) tanımak için en az 1 sene geçmeli bence...

3 ayda evlenip çok mutlu olanlar var .ayrıca ben şimdi düşünmüyorum zaten ama gelecekle ilgilide planımı yapmam lazım .

Aslında bu biraz şans meselesi..
3 ay tanıyıp evlenip mutlu olanlarda var
3 yıl çıkıp mutsuz olanda

Aslında bu biraz şans meselesi..
3 ay tanıyıp evlenip mutlu olanlarda var
3 yıl çıkıp mutsuz olanda
evet benim için erken biliyorum ama bazı şeyleri rayına oturtmam gerek .
dedğin gibi 8 sene çıkıp evlenince hiçde tanıdığım gibi değilmiş diyen çok hemen evlenip mutlu olanda .
bu kumar gibi birşey aslında .

akademisyen canım .

bilmiyorum artık nasıl seçiceğimi ne düüşünüceğimi
sinirimden hırsımdan gözümü kapatıp inadıma evlenesim var birilerine sinirimden

inatla yapacagin evlilik bahsettigin birilerinden cok sana zarar verir sakin oyle bir hataya dusme

Son düzenleme:
Aranızdaki aşkın yoğunluğu azalınca açık açık söyler bana uyman lazım diye. İnsanın ilk tanıştığı aşık olduğu aylar sen neredeysen ben oradayım, senden ayrılamam vb dediği zamanlardır. Ayrıca kız illa yer değiştirmez, kim daha iyi imkanlar sağlayabilecekse, nerede yaşamak daha iyi ise orası seçilir.

Ayrıca bende Erzurum'dayım. Küçük bir şehir değil. İş bulmaktan ziyade soğuk sıkıntıdır. -30ları gördük bu kış soğukla aranız nasıl asıl soru bu olmalı.

farklı şehirlerde olmanın zorluklarından biri de bu sanırım..
çiftler ,ilerleyen zamanlarda nerede yaşayacaklarına,
neye göre,nasıl karar vericeklerini belirleyemiyor..
1 ay sizin için çok çok yeni diye düşünüyorum...
ileriye dönük planlar açısından tabiki bir takım şeyler
konuşulmalı ama henüz tanıma safhasında pek çok
şey değişebilir..değişebiliyor da...sevip bağlanmaya
başladım bile demişsin..biraz erken gelişmemiş mi o süreç?
çünkü hoşlantı ve ardından aşkla birlikte güven duygusunun
belirli bir zaman oturmasından sonra oluşuyor sevgi bence..
çünkü seviyorum demeye başladığın biri için artık fedakarlıkta
yapmaya başlarsın hayatında....şuan için istanbul da yaşarım,
ayrılmam burda diyorsun...fakat ilerleyen zamanda o bahsettiğim
sevginin yerleşmesiyle aranıza; "x ile acaba neree yaşasak bizim
ve geleceğimiz için daha uygun olabilir ?" diyebilirsin...çünkü
bu kaçınılmaz bir sondur..kaldı ki o nun için de aynı şey gerekli...

Biz de esimle farkli sehirlerdeydik. Ben onun bulundugu sehire gidecektim. Babam her gece gizlice agliyormus uzuntuden.

Sonra oyle bir mucize oldu ki, evlilik tarihimiz netlesti, o gun esimin istanbula tayini cikti. O bana gelmis oldu.

Ben onun yaninda olayim da neresi olursa olsun diye dusunuyordum ama o geldi iste :)

sevmeye başladım evet ama dedğim gii vagçeçilmez değil benim için .ama benim kriterlerime uyan biri o yüzden devam ediyorum .zamana bıraktım bende .biraz daha düşünmem gerek.

Bir aylık bir ilişki üstelik şu anda farklı şehirlerdesiniz
Telefon-msj-internet yoğunluklu görüşüyorsunuz anladığım kadarıyla
Aynı şehirlerde dahi olsanız bir ay çok kısa bir süre doğru
Fakat bu her zaman olumsuz olmayabilir.
Bir insanı tanımak için ne kadar süre gerekli diye bir sorunun cevabı çok değişkendir
Yıllarca tanıyamayabilir yada iki ayda çok iyi analiz edebilirsiniz
Tanımaktan kasıt dışarda görüşmekle aynı evde yaşamak bambaşka birşeydir.

Evlilik üzerine konuları olumlu düşünüyor gibi konuşmaya devam et ki ilişkinin ciddiyeti zedelenmesin
Fakat bu süreyi biraz uzun tut..
süreyi kısa tutmak istiyorsan eğer
Şu an duyguların çok yoğun olduğu için ve hep güzel şeylerden bahsedip
eğlendiğin için gerçek karakterleriniz ikinci planda olabilir.

Sorunlara yaklaşımı nasıl, agresif mi, kıskanç mı, baskıcı mı vs vs vs
Biraz daha tartışmalı olumsuz konulardaki nabzını ölç derim

Ayrıca bende Erzurum'dayım. Küçük bir şehir değil. İş bulmaktan ziyade soğuk sıkıntıdır. -30ları gördük bu kış soğukla aranız nasıl asıl soru bu olmalı.

o yönden sorun olmaz canım .istanbula göre daha az imkan var onu düşünüyorum sadece .yoksa her yerde yaşayabilirim .ülkemizin her yeri cennet.

öyle yapma .sevicek değer vericek biri çıkıyor karşına sonunda .buna inan eskilere takılma .boşverrrr giden gider o kaybeder sen değil.

biliyorum canım çok erken zaten şu an için düşünmüyorum ama dedğin gibi ciddiyetin korunması gerekir .şimdilik çok iyi ama bilemem tabi insanlar kendilerini çok iyi saklayabiliyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…