Evleneceğimiz kişiye karşı vicdanımız

merrwebb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
146
0
46
daha önce birisine bağlanıp onunla evlilik hayalleri kurdunuz ama yollarınız bir değilmiş ayrılmak zorunda kaldınız belki bi çok kişi ile yaşadınız
bu durumda evleneceğimiz kişiye karşı vicdanımız rahat olur mu ben sırf bu yüzden elenmek istemiyorum

Son düzenleme:

canım benim ilk olarak benzer bir durum yaşadığımı söyleyebilirim. ilk başta bende bu durum yüzünden hep canım sıkıldı gerçekten sevebildiğim doğru bir insan çıkınca karşıma dürüst davrandım sordukça anlattım sadece bilmesi gerektiği kadarıyla geçtiğimiz günlerde ise ailesi tanışmaya bile geldiler yinede nasip kısmet .

Bunun vicdanla ne ilgisi var anlayamadım.Evleneceğin kişiyle birlikteyken bir çok kişiyle beraber oldun o zaman vicdan varsa rahatsız olursun.Ama evleneceğin adam hayatında yokken, ilişki yaşadığın insanlar için vicdan muhasebeside yapmanın alemi yok diye düşünüyorum :)

Sizi eleyecek olan kim, nerden eleniyorsunuz?

ben eski çıktıklarım ve vicdan azabım die başlık açmıştım seni anlıyorum
ama ben kmseyle evlilik hayali kurmadım sayılır kimseyle bukadar ciddi olmamıştık yinede çıktığım oldu diye ona karşı vicdan azabı duyuyorum arada

ben evlilik hayali kurdum, 2 kişi ile hem de.. ve kendimi inanılmaz kötü hissediyorum.. bu yüzden evlenmeyi bile istemiyorum.

bunu sevgilin biliyomu peki
o da senden önce başkasıyşa kurmuşmu hayal

şu anda sevgilim yok, 2. çıktığım biliyodu ama. hatta arkadaştı ikisi, benim durumum biraz karışık. o kadar çok hata yaptım ki.. inşallah bir daha kimse olmaz.. evlenecek kişi dahi çıkmaz da karşıma, ben de kimseye karşı kendimi suçlu hissetmem...

beni birlikte olduğum kişiden sonrası bağlar ..........geçmişe mazi derler unutma kendinide boş yere hırpalamaher konuda önüne bak ancak öyle ilerleyebilirsin hayatta en önemliside evleneceğin kişiye karşı dürüst ol yeter evliliğinde hata yapma ..hakkında hayırlısı olsun

doğru söylüyosunuz; ama yüzüne bakamam gibi geliyor.. bir de kimse ile çıkmamış biri olursa diye korkuyorum. keşke kimse ile çıkmasaydım..:85: amin, hepimizin hakkında hayırlısı olsun..

doğru söylüyosunuz; ama yüzüne bakamam gibi geliyor.. bir de kimse ile çıkmamış biri olursa diye korkuyorum. keşke kimse ile çıkmasaydım..:85: amin, hepimizin hakkında hayırlısı olsun..

yaşın kaç bilmiyorum canım ama ...yüzüne bakamayacak ne var ?herkes evleneceği kişiyle kaç yaşında ve nerede tanışacağını bilseydi o günü iple çeker onu beklerdi yıllarca ama malesef bu mümkün değil ...rahat ol ve kendini suçlamayı bırak

Canım arkadaşım sen neden üzülüyorun ki o evlenmeden önce birlikt eolduğun kişilerle fazla ileri gitmediysen üzülme ne gerek yok olduki hadi diyelim gittin sen niye üzüleceksin seni bu halde bırakanlar üzülsün sen bilebilirmiydin bu şekilde olacağını sonucunun
Hayata bir kez geliyor insan düşün şu mesajı okurken geçmişe sünger çek yeni bir sen olarak başla kendini untumasand ao günleri ben o kişilerle çıktığım günleri unuttum de yada onla rbenim için hiçti ben yeniden doğacağım ve bunda eşim bana yardımcı oalcak de ama sakın ha geçmişten bahsederek onuda kendinide üzme saçmalamayın ya hayat ne kadar kısa biz sonucunu bilseydik bu tür şeyler yaparmıydık lütfen sen yendien doğuyorsun bu mesajı okurken tertemizisn ve yeni bir hayatla herşeye rğmen sımsıkı sarılcaksın hayata herkes einat tüm olumsuzluklar inat sen olumlu olacaksın hayatta mutlu olman dileklerimle

mesajınız o kadar güzel ki.. çok sağolun.. okuyunca içim rahatladı.

tamam. haklısınız. artık kendimi suçlamıyorum sayenizde. düşüncem değişti sanki. teşekkür ederim.

Kafana takılan sorula ryada birşey olursa msnenimi veirim sna yardımcı olabilirim senin psikolojin bozulmuş yaşadıklarından dolayı

tamam. haklısınız. artık kendimi suçlamıyorum sayenizde. düşüncem değişti sanki. teşekkür ederim.

canım benim üzme kendini insanların başına neler geliyor onlar bile hayata devam ediyor ki seninki kafana takılacak bişey değil ......yardımcı olduysam ne mutlu bana inşallah çok mutlu olursun hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…