Çok teşekkürler canım.Vardır tabi benim de.belki de yaşım küçük daha.o Yüzden bu kadar seçiçi ya da meraklıyımKusursuzu yok ama kendini tanıyorsan illaki olmazsa olmazların vardir
Mesela ben neye katlanamam
1 anneci olması
2 her isi bana yikmaya kalkmasi
3 kafasina göre olmasi
Bunlara dikkat ettim diger ufak tefek kusurlar halledilemeyecek seyler degildi gozumde sende en ufak kusurda uzaklasmak yerine
Senin icin en onemli ozellikleri siralayip ona uyup uymadigina bakarsan daha kolay olur yoksa sifir kusursuz ararsan daha cok ararsin
Evet evet böyle demeleri bana çok tuhaf geliyor.Tuhaftan kastım güzel yani .inşallah bi gün olur bu his.Bir de ben bunu duyduğumdan beri,bir kişi için bunu söylüyorum ama olmaz yani görüşmüyoruz artık okul vs. Durumlarından..Ama öyle peşinden gidecek kadar da emin Değilim.herhalde öyle bi zaman olcak ki bunların hepsini yapıcaz.Allah kısmet eder inş hepimizegenelde evlıler evlendikleri ınsanı ilk gördüklerın de evlılık hıssının ıclerıne dogdugunu söylerler..ne kadar dogrudur bılınmez...
belkı de evlenecek kadar sevmıyorsunuzdur o yuzden o kısılerle kendınızı evli olarak düşünemıyorsunuzdur... Yani içinize sinmiyordur belkı de karsınızdakı ınsan:S
Peki anne eteği Altında olup olmadığını nasıl anlarız yani saklamak kolaydır benceEsime hic evlenecegim adam diye bakmadim , ne olduysa sonradan oldu
Her insanin kusurlari vardir elbette ..
Ama evlenecegim adam gozuyle baktiginda , En buyuk ozelik Anne eteginin altinda olmayan adam tipi dikkatini ceker..
Sonra sana olan saygisi ..
Yani zamanla tanidikca aslinda karar verebilirsin.
Ben ömrümü bu adamla / kadinla geçiririm çocuklarımın annesi / babası bu olur = evlilik türkiye şartlarında çoğu zaman. Belki bu yüzden böyle düşünülüyor olabilir.Evlenilecek adam yok, eğlenilecek adam var.Bir adamın yanındayken eğleniyorsan, birlikte vakit geçirirken sıkılmıyorsan o evlilik yürür.
Bu arada ilişkilere sonunda evlilik olmayacak diye başlamamak yapacağın en büyük hata olur. Evlenmek için sevgili olunur mu? Bence olunmaz...
Kızlar evlendiğiniz ya birlikte olduğunuz adamın evlenceğiniz adam OLDUĞUNU nasıl anlıyorsunuz?ya mesela bazıları çıkar bi Adamı sever nolursa olsun da peşinden gider.ama ben de bu his olmuyor nolursa olsun bi kusuru tabi ki kusursuz insan olmaz da ,beni mutsuz edicek bi özelliğini görüyorum evlenmeyi Göze alamıyorum.ee evlenmeye düşünmediğim adamla da sevgili olmak istemiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?