evleneceğiniz erkeğin geçmişinde yaşadığı şeyleri affeder misiniz?

Eğer bahsettiğiniz ;eskiden çok çapkın olması, düzinelerce sevgilisi olması vs. ise, bunlara takılmazdım..
Sizinle evlendiğine göre, geçmişi geçmişte bırakmıştır..

Ama bahsetmek istediğiniz ne bileyim, işten güçten çalışmaktan hoşlanmayan biri olduğu, evine bağlı bir erkek olmadığı ya da sizin tasvip edemeyeceğiniz ölçüde gece hayatı ve buna benzer şeylerse, bunlara dikkat eder, bu konulara göre kararımı verirdim..

Eğer bahsettiğiniz ;eskiden çok çapkın olması, düzinelerce sevgilisi olması vs. ise, bunlara takılmazdım..
Sizinle evlendiğine göre, geçmişi geçmişte bırakmıştır..

Ama bahsetmek istediğiniz ne bileyim, işten güçten çalışmaktan hoşlanmayan biri olduğu, evine bağlı bir erkek olmadığı ya da sizin tasvip edemeyeceğiniz ölçüde gece hayatı ve buna benzer şeylerse, bunlara dikkat eder, bu konulara göre kararımı verirdim..

aslında bunlar da var ama anlatmak istediğim ilişkiler. Çok fazla cinsel deneyim ya da eşcinsel deneyim mesela, aşk bunları affeder mi?

aslında bunlar da var ama anlatmak istediğim ilişkiler. Çok fazla cinsel deneyim ya da eşcinsel deneyim mesela, aşk bunları affeder mi?

Cinsel deneyimler olabilir...Günümüzde bakir erkek olacagini pek tahmin etmiyorum...CADIARZU

Lakin escinsel deneyimler dedinmi hoopppp derim...kesinlikle benim prensiplerime aykiri birsey oldugu icin farkli bakmaya baslarim o insana....benneyaptımki

olay boyut değiştirir o zaman.
kişiliği tam oturmamış biri,arayış içinde olur...
ve bu arayış da ne zaman sonuçlanır bilinmez...
normal cinsel deneyimi anlarım da,eşcinsellik olunca
bence uzak durun derim...

yanlış anlaşılma olmasın şu an hayatımda kimse yok. bahsettiğim durumları yaşamadım çok şükür. ama diyelim ki böyle bir durum oluştu çok seviyor sizi belki siz de seviyorsunuz affedilir mi geride bırakılabilir mi?

yanlış anlaşılma olmasın şu an hayatımda kimse yok. bahsettiğim durumları yaşamadım çok şükür. ama diyelim ki böyle bir durum oluştu çok seviyor sizi belki siz de seviyorsunuz affedilir mi geride bırakılabilir mi?

Cinsel tercihleri farklı olan adamı affetsek bile ne farkeder ki?:uhm:
Beraberlik olamayacağına göre?
Bu konu affetme değil kişilerin hayat ve görüşlerinin farklı olmasıdır..:delphin:

çok fazla cinsel deneyim derseniz beni alakadar etmez eskisi.
zaten oturup da kaç kişiyle cinsel birliktelik kurdun diye sormam.

ama eşcinsel ilişki yaşayıp da şimdi de bir kadınla evlenmeye karar veren kişi biseksüeldir.
kocamın daha önce bir erkekle olduğu fikrini ben hazmedemem.
hele kocamı başka bir erkekle paylaşabilme ihtimali beni paranoyak yapabilir.
valla aklınıza nerden geldi ileride evlenebileceğiniz erkeğin eşcinsel geçmişi olma ihtimali ilginç valla..

çok fazla cinsel deneyim derseniz beni alakadar etmez eskisi.
zaten oturup da kaç kişiyle cinsel birliktelik kurdun diye sormam.

ama eşcinsel ilişki yaşayıp da şimdi de bir kadınla evlenmeye karar veren kişi biseksüeldir.
kocamın daha önce bir erkekle olduğu fikrini ben hazmedemem.
hele kocamı başka bir erkekle paylaşabilme ihtimali beni paranoyak yapabilir.
valla aklınıza nerden geldi ileride evlenebileceğiniz erkeğin eşcinsel geçmişi olma ihtimali ilginç valla..

askerlikte ya da ergenlik döneminde eşcinsellik olabiliyor çok da olağandışı değil sayıca azlar belki ama yok değiller

askerlikte ya da ergenlik döneminde eşcinsellik olabiliyor çok da olağandışı değil sayıca azlar belki ama yok değiller

Bak arkadaşım elbette olağandışı değil..
Ancak eşcinsel ya da biseksüel ilişki yaşayan kişilerin normal tercihleri olan kişilerle beraber olması sağlıklı değil..:delphin:
Benim şahsi fikrimdir yanlış anlaşılmasın..yerimseniben

geçmişi önemli değil,benden sonrası önemli benim için,ama eşinsel deneyim esrar,uyuşturuçu falansa kastınız tabiki eşim olamaz,

Son düzenleme:
beredeyse her erkeğin hayatında gecelik ilikşkileri bir sürü bayan arkadası olmuş olabilir. bunlardan ortaya bir çocuk yoksa geleceğe bir iz bir sorun yoksa sindirmeye çalışırım.

ama benden önce uyuşturucu kullanmış esrar satmış tecavüz etmiş içeri girmiş çıkmış bana göre değil.
karakteri sağlam ve bana kendine güvenen bir erkek ise yolumuza devam ederiz.

çok ahlak dışı şeyler değil ve geleceğe dönük yatırımlar değilse göz ardı edilebilinir diye düşünüyorum sengözlerimebaksanab

Eski aşklarına, cinsel deneyimlerine sessiz kalabilirim ama eşcinsel deneyim dersen frene basarım. İşte o noktada aşkından ölsemde asla ve aslaaaaaaaaaaaaaaa böyle bir şeyi kabul edemem. Her daim aklıma o eşcinsel deneyim gelir. Açıkcası midem kaldırmaz benim böyle bir şeyi.

kirli çamaşır derken bunlar eski kız arkadaşları ve
yaşadıkları şeylerse önemsemem
ama başka türlüyse affedememezdim heralde.

böyle bir konu vardı diye hatırlıyorum ama bulamadım.
buraya da yazıyım oraya yazdığımı..

eski ilişkileri beni alakadar etmez..
ama geçmişindeki kirli çamaşırlardan kasıt; bağımlılık yapıcı madde kullanımı, yüz kızartıcı suçlar ya da hırsızlık gibi şeyle se tabi ki de bunlar benim için önemlidir.
yani affedip affetmemek değil ama geçmişinde bu tarz şeyle yaşamış insana ben güvenip de aynı hayatı paylaşamam..

tamamen katiliyorum

Back
X