evleneceğiniz erkeğin geçmişinde yaşadığı şeyleri affeder misiniz?

Eski aşklarına, cinsel deneyimlerine sessiz kalabilirim ama eşcinsel deneyim dersen frene basarım. İşte o noktada aşkından ölsemde asla ve aslaaaaaaaaaaaaaaa böyle bir şeyi kabul edemem. Her daim aklıma o eşcinsel deneyim gelir. Açıkcası midem kaldırmaz benim böyle bir şeyi.

katılıyorum herşey geride kalımışsa kabul ederim ama bi tek eşcinsellik işte bunu asla kabul edemem ALLAH KORUSUNyasakkelime

Yaşadığı geçmiş çok önemli aslında, aşağı yukarı geleceğini yasıtma ihtimali çok yüksektir, örnek veriyorum, eskiden evli bir kadınla ilişki yaşamış bir erkeğe asla güvenmem, çünkü bilirimki bu kişinin vicdan durumu yeterli değildir, kişnin vicdanı yada ahlakı birden bire evlenince değişmiyor...

Eşcinselik yaşamış birisi ile asla ama asla olmaz :1no2:
Düşünsenize evlendiniz eşiniz kahvehaneye gitmek isteyecek :bbo:
Gönderirmiydiniz ?

herkes geçmişin geçmişte kalması konusunda hemfikir. eşcinsellik konusunda şöyle bir şey anlatayım ben fen lisesi okudum yatılı ve liseden bazı erkek arkadaşların çeşitli yollarla birbirlerini tatmin ettiklerini gayet iyi biliyorum. o çeşitli yolları anlatmayayım ama ilişki değil tabi bence bu da bir eşcinsel deneyim. şimdi o arkadaşlar çoluk çocuk sahibi.
Eşi ilk defa kendisinin elini tutan bayan sen hakikaten şanslısın ama bugün 30 yaşında bir erkek bana ilk senin elini tutuyorum derse hadi ordan deyip hızla uzaklaşırım :(
Ayrıca erkekler neden bu kadar serbest kadın yapsa aynı şeyleri kaka oluyo ama erkeksen yine de kabul ediliyosun. Bu sisteme itirazım var benim!

ben olaya saglık acisindan bakiyorum ve evet problemdir kesinlikle
cunku zamaninda cok esli olmus bir erkek bazi hastaliklarin tasiyicisi olabilir
o yuzden evlenmeyi dusunursem her turlu testten gecmesi gerekir

bu konuyla ilgili en onemli sey saglik
neyin nesi oldugunu bilmedigi herturlu insanla iliski yasamissa herturlu riske de aciktir kendisi

Son düzenleyen: Moderatör:
Gecmısı benı ılgılendırmez.Zaten evlenıyorsak hayatta yenı bır sayfa acıyoruz demektır.

gecmis gecmisde kalmisdir canim ben önüme ve gelecegime bakarim ki ben esimin ilkiydim vede sonu olarakda kalirim insallah
ama benim ondan önce flörtüm oldu arkadaslikla baslayan bi iliskiydi ve sonunda evlilik olucagini bilmeden o benim gecmisimi az cok ögrendi ama hic bir zaman ne hesap sordu nede yüzüme vurdu oda hep der benden önce olanlar beni ilgilendirmez ve karismayada hakkim yok ben seninle önüme ve gelecegime bakarim diye

adı üstünde geçmiş....affetmek kelimesi zaten burda anlamını yitiyor.benden önce olanlar için öyle bi şey yapmak haddim olmaz olmamalı da bence....geleceği etkileyen şeylerse durum değişebilir sadece.adam sapıksa,hırsızsa,katilse...vs...ama yine de affetmek kelimesini bu duruma uygun görmüyorum açıkçası...ancak tercih olabilir bu durumda negatif ya da pozitif bir af söz konusu olmamalı...

Geçmiş geçmişte kalmıştır önemli olan gelecektir. Geçmişi kurcalamamak lazım senle olduğu an önemli ileriye bakıcaksın her zaman arkana bakmıycaksın...

Affetmek Allah ' a mahsus .. Bu benim her zamanki düşüncem..

Eşimle kavga etsek , af dilese de derim ben .. Allahtan af dile benden değil, benden özür dile diye...

Neyse konuyu dağıtmıyım çenem düştü yine ..

Konu çok güzel , faydalı... Ben eski defterleri açarım en başta .. Bi kere topluma karşı suç dediğimiz şeyler tabiki olmamalı, bi kere olursa babam vermez zaten beni en baştakaydirigubbakcemile2

Ama iş eski sevgililere gelince değişir...Eşim benim gibiydi aynı bu konuda , hasılat aynıydı kaydirigubbakcemile3 Ben ince eler sık dokurum bu konuyu da, beni rahatsız edecek şeyler yaşamamıştı

eşim asla .. O yüzden sorun yokCADIARZU

Son düzenleme:
eger geçmişinin ucu bana dokunmuosa benı uzecek sınır edecek bı durumu yoksa..yasanmış bıtmiş ve adıda geçmiş olmuşsa....benım için pek bı onemi yok acıkcası...geçmiş geçmiştir....muhım olan gelecektır.gelecektede benleyse benımse benım yanımdaysa ee daha ne sorun olsunkii dimi ama...ama geçmişi geleceınıde etkılıosa orda durrr derım işte,bana benımle olan bırlıktelııne zarar werecek bı geçmişse o zaman ılgılendırır işte...yerimsenibenyasakkelime

sonucta gecmıste ne yaptıgı benı ılgılendırmez.ben yoktum cunku onemlı olan benımleyken ne yaptıgı yada ne yapacagı.ama fazlada ılerı gıtmısse tabııkı olmaz.bagımlılıklar yuz kızartıcı seyler olkması dogru degıl tabııkı

yüz kızartıca bir suç işlemediyse hapse düşmediyse diğer geçmişte yaşadıkları beni alakadar etmez.

kadının geçmişi erkeğin geleceği demişler
erkek yani bence önemsiz

arkadaşımıza aynen katılıyorum önemli olan benimle birlikteyken nasıl olduğu
geçmişi tabiki önemli kabullenemiyecem alşkanlıkları yada davranışları varsa benimle işi olmaz gelene hoşgel gidene boşverkaydirigubbakcemile2

Back
X