• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneceginiz insan dnyann br ucunda olsa, herseyinizi brakr gider misiniz?

şöyle bi okudum da ilk sayfaları genellikle gitmem neden ben fedakarlık yapıyorum şeklinde yazılmış. iyi de evlilikte önemli olan huzur mutluluk değilmidir? yan dairede olup kan kusuyorsanız ne anladım ben o evlilikten. ama uzakta olup size çok değer veriyor çok seviyor el üstünde tutuyorsa bazı şeylere daha kolay katlanılır diye düşünüyorum. hayatta herşey malesef ki dört dörtlük değil...

katılıyorum a.s

Kısa bir süreligine belki ama sürekliligine gidemem hele de bahsettiginiz gibi bir yere .. Valla sadece esim icin ailemi yıldan yıla görmeyi göze alamam .. :umursamaz:

Ben giderim,gidiyorumda.Yurtdışına değil ama,Türkiyenin öbür ucuna.Üniversiteyide ailemin yanında okudum.Daha ne kadar onların kanatları altında kalabilirimki??Hem biraz özlem olsun arada.Bide annemle aynı şehirde yaşasam annem her işime koşturur,yardım eder,hep yanımda olur,eminim.Bende 30 yaşımada gelsem onun kadar güzel yemekler yapmayı beceremeyen bi kadın olurum.Sevdiğim insanın yanında olayım,mutlu olalım,banada yeter,ailemede.Sonra canları istediğinde uçağa atlayıp gelirler,ben gelirim,yeterki sağlımız,huzurumuz yerinde olsun.Bence önemli olan Allah daha büyük ayrılıklar yaşatmasın.

Ben almanyada yasıyorum esım buraya geldı tabı ayrılık zor ama ınsanın dogdugu yer degıl doydugu yer derler ya bırde bence en Önemlısıde senın karsındakı ınsanla mutlumusun huzurlumusun o annenın dızının dıbınde olupta mutsuz olacaksan.

Zor olurdu ama bende giderdim. Sevgi bu sonuçta seviyorsam onunla herşeye varım demektir.... Dünyanın öbür ucu olsa da... zaten o da bensiz gitmezdi herhalde... :) kaydirigubbakcemile

Kaynanamla Görümcelerimde esimin oldugu o dünyanin öbür ucundaysa gitmem :umursamaz: delikafadulden o hatayi bidaha yapmam...

Giderim...
Ailemle hiç uzak kalmadım bugüne kadar ama gitmeliyim artık...
Hayatı, yalnızlığı, kendimi yönetmeyi öğrenmeliyim...

tabiki de kaydirigubbakcemile4 bir erkek böyle bir fedakarlık yapamayacağına göre mecburen ben giderdim

ben gidemedim...gerçekten çok aşık olsaydım belki...
ama bana söylenenler ve gerçekte olacaklar malesef aynı değildi,dürüstlük yoktu ortada.gidemedim ben.ve iyiki de gitmemişim.a.s

Mutlu olacağım insansa giderim
Mutsuz ve aile yanında olmakta hiçte çekilir değil
Baban annen tercihin değil kabullenirsin ama eşi kabullenemezsin
Sırf aileme yakın diye mutlu olmaktan vazgeçilir mi

Ben herseyimi birakip gititm zaten benim sevdigim japonyadaydi (yani dunyanin bir ucunda)
Isimi ,hayatimi ,ailemi,arkadaslarimi,ve turkiyemi birakip gittim ve orada evlendik,simdi birde oglumuz var ,hic pisman olmadim..
Beni tek uzen, ailemi ulkemi,arkadaslarimi cok ozlemek ,ama onlarda benim adima mutlu .olumunekankayizsmile.
Kaderde mutlulugu dunyanin bir ucunda bulmakda varmis...:asigim:Şeniz

Giderim elbette. Gerçi henüz evli değilim ama zaten sevgilimle farklı şehirlerde yaşıyoruz ve evlenince orda yaşamayı planlıyoruz Allah kısmet ederse =) Beyim nerde ben orda boshayallersmile Eşim benim için yaşadığım şehirden daha değerli Şeniz

Back
X