İyi akşamlar herkese :) sorum açık aslında siz tanıştığınızda alkol içtiğini biliyordunuz ve o zamanlar önemsemediğiniz için problem etmiyordunuz. Sonra işler ciddileşince sizinde zamanla fikirleriniz değiştikçe böyle bi eş istemediğinizi farkettiniz. Arada ki tek sorun alkol ve sigara . Hadi sigarayı bırakıcam diyor ama alkol azaltırım ama içerim kimseye bi zararı yok düzgün içiyorum saygı duy diye bi savunması var . Ne yapardınız böyle bi istekte bulunmaya hakkınız var mı sizce?
Bu arada konu kapanmaz inşallah ama dini sebeplerden ötürü istemiyorum sadece ben . Kendisinin gerçekten tek eksisi bu şu an . Ve nasıl desem arada bi kendi halinde içmenin bi sakıncası olmadığını düşünüyor,ama sonuçta haram ve ben evimde istemiyorum . Bu yüzden bitirmek karşı tarafa haksızlık olur mu bilmiyorum.Kafam çok karışık..
Bu arada konu kapanmaz inşallah ama dini sebeplerden ötürü istemiyorum sadece ben . Kendisinin gerçekten tek eksisi bu şu an . Ve nasıl desem arada bi kendi halinde içmenin bi sakıncası olmadığını düşünüyor,ama sonuçta haram ve ben evimde istemiyorum . Bu yüzden bitirmek karşı tarafa haksızlık olur mu bilmiyorum.Kafam çok karışık..