evleneceginiz kisinin esiniz oldugunu nasil anladiniz?

Rüyaya fala güvenmeyin. Ben anlatayım.

3 yıl mı 4 yıl mı ne önce falcıya birini sormaya gittim. Kadın da bana dedi ki sen bunu boşver. Sen gercek aşkı sevgiyi yaşamadığınyasamadigimn için mutsuzsun. Ruh eşinle mayıs ayında tanışacaksınız, okul eğitim vs bittikten sonra evleneceksiniz.

Neyse ben bu falı unuttum tabi kasımda baktırmıştım. Mayısta , çok da bayilmadigim ama türkçe konuşma hatırına görüştüğüm bir hatun aradı. Biz ufak bir kasabada yasıyorduk, haydi alışverişe yakında büyük bir sehir var oraya gidelim dedi. Benim de yapacak başka bir işim yoktu tamam dedim, tren istasyonunda buluştuk. Benden once ofis arkadaşiyla kahve içmek için buluşmuş, o da gelmis. Ilk bakışta aşık oldum diyeyim o gün orda. O anki hisleri anlatamam, anlatması çok zor. Anladim ki o güne kadar boşa yaşamışım hayatım bombosmus. Nerdeyse 1 yıl aynı binada çalışmışız ama hiç karşılaşmamışız , o 1 yıla çok acimistim.

Aynı gece ruya da gördüm. Daha sonra da rüyalar gördüm, çocuklarımızı da gördüm.

Sonuç olarak evlenmedik, falla rüyayla amel olmaz gördüğünüz gibi.
Nasıl evlenmediniz ya? Çok güzel aşık olduğunuzu anlatmışsınız sonra noldu?

Benim içimde hep bir his evleneceğim kişi O,onu taniyorum ama uzaktan muhabetimiz yok.Bir kac defa ruyamda gördüm.internetten Ruya yorumcusuna sordum bana senin kısmetin dedi.Ama yinede insan kendi iradesiyle kaderini seçer senin vereceğin karar bu kişinin kısmetin olup olmayacaği belli olur dedi.:KK64:Bir keresinde kuzenim benden habersiz fal baktirmisti ses kaydi gönderdi falda da Onu tarif ediyor kismet diye:KK57:Daha sonra Ailemin kulağına laf gelmisti O kişi talip olabilir diye ben çok kizmistim olmaz öyle sey,demistim.Gercekten icimde hep bu his var:KK64:Bakalim hayirlisi bilemiyorum:KK35::KK4:

Eşimle üniversitede tanıştık.Yani tanışma derken yan eve taşınmışlardı kapı komşumuzdu.Elektrikleri açık olmadığı için (hafta sonu açtıramamışlardı) ben akşam mum götürdüm komşuya.O o zaman karar vermiş ama benim aklım bir karış havada tabiki:)
7 sene görüştük toplamda.Mezun olduk farklı şehirlerde olduk uzunca bir süre.Bu 7 senenin içinde 10 aylık bir ayrılık oldu.Ayıptır söylemesi terk ettim.(Başkasına kızıp bana sinirlendiği için)
Bir şekilde barıştık askerliğini bekledim dönünce sözlendik.1,5 sene sonra yine bir dünya zorlukla evlendik.
Onun ailesi ve benim annem istemiyordu.
Babam sağolsun ben razıyım sözümün üstüne söz söyleyecek olan yok dedi.
Farklı memleket olunca sanırım böyle memleket meselesi kaçınılmaz oluyor.:)
Çok şükür çalıştık çabaladık soğan ekmek yedik yeri geldi ama binlerce şükürler olsun ki eşimden razıyım.
Allah bir ömür boyu saygı ve sevgimizi çoğaltsın inşallah.(hepimizin yani)
Amin.. Aileler istemeyince bazı şeyler daha zor oluyor.. Siz basarmissiniz.Ne güzel.. Eşinizin ailesi nasıl ikna oldu ? Rabbim mutluluğunuzu daim etsin.. Darısı tüm isteyenlere inşAllah..

Amin.. Aileler istemeyince bazı şeyler daha zor oluyor.. Siz basarmissiniz.Ne güzel.. Eşinizin ailesi nasıl ikna oldu ? Rabbim mutluluğunuzu daim etsin.. Darısı tüm isteyenlere inşAllah..
Aminn.Canım Prensesannesi34 den başkasıyla evlenmem diyerek resti çekmiş.Eşim dik başlıdır biraz aileside bunu bildiğinden bişey diyememiş sanırım.
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Back
X