• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneceğiniz kişiye geçmişinizden bahseder miydiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi pippi_langstrumpf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayır söylemem.

Anlatmam ama sorarsada söylerim tabiki...

ayrintiya girmeden anlatirim. gecmis iliskilerimdede sadece görüstügüm biri vardi demistim. Detayina girmek istemem, bu ne onu nede bir baskasini ilgilendirir. Bende karsimdakinin önceki iliskilerinde detaylara girmesini istemem. Kizin ismini merak cok ederim:) ve neden ayrildiklarini. YOksa yok öpüstünüzmü yok yakinlasitinizmi bu sorular sadece beni üzer. Gerek yok yani. Kimsede bana sormasin

Arkadaşlar ona ne ki ben adamın geçmişine takılmıyorsam oda benimkine takılmamalı. Onlara herşey mübah bize gelince olaylar olaylar! Biz bu hale getirdik bu durumu. Erkeğe yüz verdikçe olmuyor. Herşey eşit bu hayatta. Ne ben karşımdakinin arkasını ararım ne bana karışılmasından yanayım. Zaten bi adam geçmişine takılıyorsa illa bir yerde bir sorun çıkacak demektir.

32 kısım tekmili birden bir film netliğinde eşime kendinden önceki her şeyimi anlattım.o yüzden sırtımda yumurta küfesi yok.:34:

Ben anlatırım birazda havamı atarım ki kudursun:52:

Gerek yok bence anlatmaya.

eğer ciddiyseniz evlilik düşünüyorsanız aranızda hiçbir sır kalmamalı... eğer soruyorsa anlatmalısın daha sonra kendisi konusunu açmaz zaten öğreneceğini öğrenir en fazla birkaç gün sonra susar. sakın yalan söyleme ama ya da bir şeyler saklama. bu sizi birbirinizden uzaklaştırır.

asla asla asla
ben kesinlikle söylemem erkekler genellikle böyle seyleri kaldiramiyorlar

erkekler ne kadar modern gecinselerde kendi caplarinda aslinda hepsi tam bi maca

sen onun cok büyük tepki vermiyecegini düsünüp ona söliyosun iliskini iliski boyutunu

o yine basta göstermiyo ama sonra ister istemey cikiyo hatta burda bile bu problemden

cok büyük sikintilar yasayan hatta bu sikintilari bosanmalara kadar giden arkadaslar var

bence durduk yere anlatılmamalı ama merak edip soruyorsa bu karşı taraf için önemliysede hiçbişe gizli kalmamalı ;) olduğun gibi kabul etmeli

Bence hiçbir şey anlatilmamali. Sadece evlilik amaçlı birkaç gorusem oldu derim

anlatmaya mecbur değilsin, kimseye yaşadığın hiç birşeyin hesabını vermek mecburiyetin yok özelillikte ikili ilişkilerde daha önce yaşananların anlatımasını gereksiz bir hamle olarak buluyorum, ki karşı tarafında ne yaşadığı ile ilgilenmemelisin, önemli olan senden sonra yaşadıkları ve ondan sonra yaşayacakların, birbirinise söz verdikten sonra sadık olmak.
fetva vermek değil niyetim ama dinimizce de bu böyledir, sen bir günah işledin diye günhını aşıkar etmen, birilerine anlatman gerekmiyor, samimiyetle tövbe edip allahtan afdilemen yeterli ve birdaha tekrar etmeyeceğine azm etmen, yani allahın bildiğini kuldan saklamalısın, allah senin eksiğini açık etmez ama kullar öyle değil, senin içindeki sana kalsın.

anlatmaya mecbur değilsin, kimseye yaşadığın hiç birşeyin hesabını vermek mecburiyetin yok özelillikte ikili ilişkilerde daha önce yaşananların anlatımasını gereksiz bir hamle olarak buluyorum, ki karşı tarafında ne yaşadığı ile ilgilenmemelisin, önemli olan senden sonra yaşadıkları ve ondan sonra yaşayacakların, birbirinise söz verdikten sonra sadık olmak.
fetva vermek değil niyetim ama dinimizce de bu böyledir, sen bir günah işledin diye günhını aşıkar etmen, birilerine anlatman gerekmiyor, samimiyetle tövbe edip allahtan afdilemen yeterli ve birdaha tekrar etmeyeceğine azm etmen, yani allahın bildiğini kuldan saklamalısın, allah senin eksiğini açık etmez ama kullar öyle değil, senin içindeki sana kalsın.

harfi harfine katılıyorum.
peygamber efendimizin bi sözü var bu konuda hatta : '' günahlarını söylemdikçe ümmetimin tamamı affedilmiştir'' diye.

Ben şahsen inciğini cıncıgını soyledım ve soylettırdım :))

Back
X