Evleneceğiz insanın nasibiniz olduğunu nasıl anladınız?

Yani bilmiyorum bana karşı davranışları büyük etken sevgisini göstermesi bana tutkusu benim için çaba göstermesi çabası hepsi etkili oldu. bu adamdan 2 çocuk yaparım dedirtti.

Benim eşimi gördüğüm an da ‘kesin evlenirim ben bununla’ dedim. 6 ay sonra evlendim 😂
Gerçekten birden oluyor. Kalbinin atışından, gözlerine baktığında hissettiğin duygudan, halinden tavrından bi şekilde anlıyosun. Nasibindeki kişiyse zaten kalbindeki yeri her geçen gün büyüyo. Sonra bi bakıyosun nikah masasındasın 🥰💃🏻

Biri var hayatımda nedense diğer erkeklerden çok farklı geliyor herşeyini sanki önceden biliyormuş ,yaşamış ,benimsemiş gibi hisler barındırdı bende. Eşim olacak bu diyorsun. 😄 Bilmiyorum yükseliyorsun baya bir ona ya.

Su akıyor yattığını buluyor
Heralde biri var hayatında
Birkaç abla nasihatı
Adamı gözlemle cimri kıskanç ve küsüyorsa kaç
Beklenti ile evlenme
Ben düzeltirim deyip öteleme
Evlilik son değil lakin büyük bir kırılma noktasıdır ve tercihlerini yaşarsın
Aşık ise o heyecanın biraz duyulmasını bekle ki daha net görebilesin
İşte nasipd eğil tercihler gelir karşına sende tercihlerini yaşarsın kuzum

Öyle görünce aaa bu benim nasibim falan demiyorsun.. o denilenler yalan ama içimde çok büyük bi beğeni, hoşlantı hatta ilk görüşte aşk hissettim o kadar güzeldi ki onca acı tecrübeden sonra ilişkiye döner mi falan diye düşünürken aynı gün el ele tutuşup oturduğumuz cafeden sevgili olarak çıktık. Dilerim sanada böyle bir aşk nasip olur. İçine sinen insanla evlenmek çok güzel birşey

Su akıyor yattığını buluyor
Heralde biri var hayatında
Birkaç abla nasihatı
Adamı gözlemle cimri kıskanç ve küsüyorsa kaç
Beklenti ile evlenme
Ben düzeltirim deyip öteleme
Evlilik son değil lakin büyük bir kırılma noktasıdır ve tercihlerini yaşarsın
Aşık ise o heyecanın biraz duyulmasını bekle ki daha net görebilesin
İşte nasipd eğil tercihler gelir karşına sende tercihlerini yaşarsın kuzum
Amannn sende eminecimmm kavun değil kıçını koklayalım yavrum 😑
Evlendikten sonra bile değişik değişik huyları çıkıyor Hersey köprüyü geçene kadar zaten 32 yıllık evli olan yengem amcam için hala der amcana yeni sürüm geliyor çözemiyorum diye düşün yani 😁😁

Back
X