evlenecek adam bulmak için yapılması gerekenler

Eşim ve ben bekar iken annelerimize evlenmeyi düşünmediğimizi iyi bir insan olmadığını ve kimseye güvenmediğimizi söyleyen bir çiftiz ne mi oldu aynı iş yerinde tanıştık önce arkadaştık sonra o beni evlenmeye ikna etti çoooook mutluyum Allah'ıma binlerce şükür kısmet ya aklımdan bile geçmezdi inan tevekkül etmek lazım Zaman'ı gelince çıkıyor karşına iki tarih şaşmazmış derler ecel tarihiyle nikah tarihi...

Benim mazide kalmış bi arkadaşım yapıştı çocuğa bırakmadı şantaj yaptı evlendi şimdi bir çocuğu var yerini tam garantiledi kocası onu zor boşar artık

Ne konuda şantaj yaptı ki? İyiki mazide kalmış böyle bir insanla arkadaş olmanız çok büyük hata olurdu

bir arkadaşım evlenmek istiyor ama aday bulmakta biraz zorlanıyor. yaş 30'u geçince aday skalasının daralmasının da bunda etkisi var.
benim aklıma gelen çözüm spor salonuna gitmek ama orada da bulamamış.
bu konuda benden pek yaratıcı fikir çıkmadı ki zaten kocamı iş yerinden bulmuş biriyim. onun mutlu olmasını istiyorum kızlar sizin aklınıza birşeyler geliyor mu?
bir de onun şöyle bir sorunu var babasına gelip görüşmek isteyenleri babası direk geri çeviriyormuş yani aile çevresinden gelen kısmetleri babası engelliyor.

babasinin engellemesinin mantigi nedir ?

"evlenecek adam bulmak için yapılması gerekenler" olarak googleda arama yapın. Bir sürü sonuç çıkıyor. Kitaplar, dualar,vs var. Çeşitlilik açısından dikkat ettim. Bir de en çok zengin adamla evlenmek var. Bir taşla iki kuş vurabilir arkadaşınız.

Pardon da 30+ bayanlara neden bu tarz oneriler veriliyor? :P

Yok bekar erkek cok kalmadi, yok insanlarin tanistirdiklarina yuz cevirmesin, vs. Yani toplumda kadin patlamasi yasaniyor da benim mi haberim yok? Bekar erkek pek kalmadi ne demek? 30+ diye illa ki tanistirilma mevzularina mi girmeli?

Hersey nasıp kısmet.
Kısmetı karsısına cenazede dahı cıkan var. Yanı bunun ıcın mekan olaamaz.
He ılla mekan sartsa tv programları tek adres :KK48:
Armudun sapı uzumun copu dememlı ınsan tabı. Her guzelın bır kusuru oldugunu kabul etmelı.

bencede kismet bu isler.yapacagi sey dualar okumak.zamani geldiyinde cikar elbet kismeti.

kızlar ben bu konuyu ciddi olarak fikir alışverişi için açtım. dün konuştuk durumuna çok canım sıkıldı. herkes kıza gelip "niye evlenmiyosun, kardeşin evlendi, senden bekliyoduk" "gözünü kapat biriyle evlen" "bak çocuğun olmayacak" vs dedikçe psikolojisi bozuluyor.
arkadaşın çalışıyo mu? bi iş çevresi yok mu?

Back
X