Evlenecek adam lazım

Ama bak düşündüm de..
45 65 yaş arası minnoş teyzelerimiz var ise belki ön ayak olabilirler..
Hele gün teyzeleri olursa durumuna bir el atabilirler..

Hadi minnoş teyzeler sevabına evlendirelim bu üyeyi..:21:

Minnoş teyzeler aracı olur mu konu sahibine sence? Kim alacak paşa oğluna da başını yakacak 😂

Evet işte öyle yaşamak varken neden evlensin ki. Neden sorumluluk alsın evliliğin avantajı yok. Ona bakarsan boşanma o kadar arttıkki çocuklar zaten anne ve babaları aynı evde görmüyor resmiyet birlik getirmiyor.
Resmiyet birlik getirmiyor malesef. Ama resmiyetsizlik cok seyi götürüyor. Dini inancı bir tarafa koyuyorum. Resmi olarak evli değilseniz, karsi taraf uzerinde maddi manevi hic bir hak talebiniz bile olamaz. Sosyal olarak da bizim toplumumuza cok uygun birşey değil diye düşünüyorum. Siz buna gereksiz mahalle baskısı da diyebilirsiniz.
Resmiyet yokken anlasabilen, birlikte yaşayabilen insanlar, neden resmiyetten kaçıyor ki?

Evlenmeyi istemek tamam ama buraya yazdığınız gibi bakiyorsaniz hayata ve erkeklere inanin zor
"Piyasa"da her zaman arz da vardir talep de...
Arz fazla olunca fiyat düşer, talep edenler de malı ucuza alır. Arz az, talep fazla olunca eee malın da değeri artiyor haliyle...
Şimdi bu iktisada giriş dersinde öğretilen temel bilgileri "kadın ve erkek piyasası" na uyarlayabilirsiniz.

Erkeklere de ulasilmaz gözüyle bakmayın (kendinizi de erkeklerden ust bir yerde konumlamayin tabii) ya da keskin yargilara varmayın. Herkesin illa ki nasibi bir yerlerde saklidir, tabii nasipte bekar olarak hayatini devam ettirmek de yer alabilir. Siz kendi kendinizle mutlu olmaya bakin, eslik etmek isteyen zaten katılır :KK19:

Esimin agzindan duyduklarimi yazayim sana.Eger sen bana hemen tel nonu verseydin,seni öpmeye kalktigimda kafani cevirip hooop demeseydin,benden ayrildiginda benim sana acmazsan bir daha aramam msjima karsilik aramamda mesgule almasaydin,benimle daha oncekiler gibi hemen samimiyet kursaydin asik olmazdim sana bilemezdim benim icim farkini ve gözüm kapali evlenmezdim seninle.
Bu erkekler boyle surundureceksin naz yapacaksin yelkenleri indirmeyeceksin aci cekmeyi itilmeyi seviolar demek :KK70:

Çok doğru galiba ben de tam tersi düşünüyordum ama kesinlikle avcılık ruhlarında var o yüzden koşturmak lazım:))

Resmiyet birlik getirmiyor malesef. Ama resmiyetsizlik cok seyi götürüyor. Dini inancı bir tarafa koyuyorum. Resmi olarak evli değilseniz, karsi taraf uzerinde maddi manevi hic bir hak talebiniz bile olamaz. Sosyal olarak da bizim toplumumuza cok uygun birşey değil diye düşünüyorum. Siz buna gereksiz mahalle baskısı da diyebilirsiniz.
Resmiyet yokken anlasabilen, birlikte yaşayabilen insanlar, neden resmiyetten kaçıyor ki?
Evet bende size toplum baskısı konusunda hak veriyorum. Ama maddi manevi olarak nafakasını ödemeyen veya çocugunu görmeyen çokk insan gördüm. Tabi yasalara tam hakim değilim ama benim gördüğüm yıllarca babadan anadan bir haber büyüyen çocuk var. Şimdi anlaştığım insanla yarın da anlaşabikecegime seveceğime garanti veremem. Bilmiyorum evlilik değil önemli olan gönül bağı önemli bir imza ile bağlı olmak yetmiyor.

Evet bende size toplum baskısı konusunda hak veriyorum. Ama maddi manevi olarak nafakasını ödemeyen veya çocugunu görmeyen çokk insan gördüm. Tabi yasalara tam hakim değilim ama benim gördüğüm yıllarca babadan anadan bir haber büyüyen çocuk var. Şimdi anlaştığım insanla yarın da anlaşabikecegime seveceğime garanti veremem. Bilmiyorum evlilik değil önemli olan gönül bağı önemli bir imza ile bağlı olmak yetmiyor.
Imza tek basina baglilik getirmez haklisiniz. Ama gonul bagi varsa, imza bagi neden olmasin ki?
Kanunla çevrilmiş herşey ama insanın icine zorla annelik babalik merhameti koyamazsiniz ki. Insanlar dogurdugu cocugu cope birakip kaçabiliyor. Bu tamamen kisinin karakteriyle alakalı.
Simdiki benle, 10 yil onceki ben ayni degiliz. Muhtemelen 10 yil sonra da ayni olmayız. Insanlar degisir, sevgileri, ilgileri, istekleri, beklentileri. Bunlar çok normal. Olmuyorsa da, medeni şekilde boşanmak mümkün. Mirasini yiyemezsin ama o zaman dksjsjdj

Esimin agzindan duyduklarimi yazayim sana.Eger sen bana hemen tel nonu verseydin,seni öpmeye kalktigimda kafani cevirip hooop demeseydin,benden ayrildiginda benim sana acmazsan bir daha aramam msjima karsilik aramamda mesgule almasaydin,benimle daha oncekiler gibi hemen samimiyet kursaydin asik olmazdim sana bilemezdim benim icim farkini ve gözüm kapali evlenmezdim seninle.
Bu erkekler boyle surundureceksin naz yapacaksin yelkenleri indirmeyeceksin aci cekmeyi itilmeyi seviolar demek :KK70:
Bay yanlış dizisinde benzer taktikler var
Fox'ta Cuma akşamları izlemek isteyenlere duyrulur :confused:
belki chat sitelerinde asl pls yazsanız daha hızlı çıkar kısmet :)
Asl mi kaldi yaaa 20 yıl oncesinde kalmış olmasi.lazimdi:KK70:
Ben yuva kurup aile olmak istiyorum :KK66: Eskiden bu dusuncede degildim. Ama artik bir ailem cocugum olsun istiyorum :) Hem is hem aile bir arada olsa . Yillarca ailemden uzakta yaşadım. Tek basina cok zorluklar geçirdim. Is konusunda hayat konusunda ustune bir de hep iyi gorunen ama malesef cok kotu tecrubelere denk geldim. Benim yerimde olan belki de sogurdu bircok seyden ama sagligim icinde kendi istegim icin de anne olmam gerekiyor.
Neden gerekiyor? Zorunlulugun sebebi ne?
Ben sizin erkeklere bakış acinizda bir sorun olduğunu düşünüyorum.
Kullandığınız kelimeler, yazim tarzınız.... Erkeklere karşı önyargılı bir tavrınız var ve bunu kendi icinizde asamadiktan sonra sağlıklı bir ilişki kurmanız zor.

Imza tek basina baglilik getirmez haklisiniz. Ama gonul bagi varsa, imza bagi neden olmasin ki?
Kanunla çevrilmiş herşey ama insanın icine zorla annelik babalik merhameti koyamazsiniz ki. Insanlar dogurdugu cocugu cope birakip kaçabiliyor. Bu tamamen kisinin karakteriyle alakalı.
Simdiki benle, 10 yil onceki ben ayni degiliz. Muhtemelen 10 yil sonra da ayni olmayız. Insanlar degisir, sevgileri, ilgileri, istekleri, beklentileri. Bunlar çok normal. Olmuyorsa da, medeni şekilde boşanmak mümkün. Mirasini yiyemezsin ama o zaman dksjsjdj
Ben aslında imzanın insanı değersizleştirdiğine inanıyorum. Sahip oldum havasına girip kadın ve erkeğin kaybetme korkusunu bitirip karşındakini evlilik içinde kısıtladığını düşünüyorum. Yanlış anlaşılmasın tek sevgiliye inanıyorum ama evlilik kurallarının olması kişileri fazla sorumluluğa sokuyor aynı zamanda kısıtlıyor.erkek kadın fark etmiyor. Tabi sizin düşünceniz de saygılıyım nihayetinde bende sizin gibi düşünüyordum sadece değiştim galiba.

Canısı senin durum ciddi. Beklentini fazla yüksek tutma bu zamanda dört dörtlük erkek çok zor.

Bu arada kendileri her turlu halt ederler erkeklerin, evlenmeye gelince de namuslu kiz olsun ayaklari var. Sonra onlarla evlenirler. Esleri cocuklarini dogurur evde kalir , kendileri de bosanmaz ama surekli disarda baska kadinlara devam. yani cok duydum gordum sahit oldum ozellikle Istanbulda cok var. Secenek ve maddiyat ne kadar coksa evlilik orani düşük oluyor. Ayrica zengin yakisiklilarda ya kendi kulvarinda birini ya da gider afedersiniz cok tecrube gecirmis kizlari secerler evlilik icin. Hayat ne garip :)))

Ee böyle ise neden evlenmeyi hedef haline getirdiniz

Back
X