Evlenecek adam lazım

Esimin agzindan duyduklarimi yazayim sana.Eger sen bana hemen tel nonu verseydin,seni öpmeye kalktigimda kafani cevirip hooop demeseydin,benden ayrildiginda benim sana acmazsan bir daha aramam msjima karsilik aramamda mesgule almasaydin,benimle daha oncekiler gibi hemen samimiyet kursaydin asik olmazdim sana bilemezdim benim icim farkini ve gözüm kapali evlenmezdim seninle.
Bu erkekler boyle surundureceksin naz yapacaksin yelkenleri indirmeyeceksin aci cekmeyi itilmeyi seviolar demek :KK70:
Eşiniz 14 yaşında mı

aynn oyle aslinda ben burdan kızlara da tavsiye vermek istedim. Biz kizlar gezip tozucaz diye bu erkeklere istediklerini vermemeliyiz ki sonra da niye bizimle evlenmiyorlar dememek icin. Adam senden herseyi aldıktan sonra neden evinin hanımı yapip mirasini yedirsin hayatina ortak etsin ki. o yuzden her sekilde sınır koymalıyız ki kiymet bilinsin. Cunku yasakladığınız hersey tatlidir ilgi ceker mutlaka istediginizi de almak için kosarsiniz
Bence bu kafada oldugunuz için 35 yasinda bekarsiniz :D
Mirasini yedirmek nedir ya? Evlenmeden gomdunuz adami

Tövbe tövbe:))) peki kadın adamdan önce ölürse miras yiyen erkek olursa, bu modele ne deniyor? Bizim bir komşu amca vardı, 3 defa evlendi, evlendiği her kadın öldü, adam hep dul kaldı, rahmetli çok da pişkin bir adamdı, her evlilik düşündüğünde bu sefer daha güzel bir kadınla evleneceğim diyordu, evlendiği kadınlarda Allah için hem fiziken hem ruhen iyilerdi, artık o evleneceğim dediğinde korkuyorduk bu sefer kimin eceli olacak diye, son eşi dayanıklı çıktı, adam öldü kadın kaldı:ruh:

ay resmen trajikomik, tövbe yaaa, güldüm cidden.
bu durumda son eşi bütün eski eşlerin paralarını yemiş oluyor :(

Evet ayri evlerde yada cocugun annesi babasi ayri yerlerde
kastettigim evlilik resmi nikah yoksa evli hayati yasayan cok
Evet işte öyle yaşamak varken neden evlensin ki. Neden sorumluluk alsın evliliğin avantajı yok. Ona bakarsan boşanma o kadar arttıkki çocuklar zaten anne ve babaları aynı evde görmüyor resmiyet birlik getirmiyor.

aynn oyle aslinda ben burdan kızlara da tavsiye vermek istedim. Biz kizlar gezip tozucaz diye bu erkeklere istediklerini vermemeliyiz ki sonra da niye bizimle evlenmiyorlar dememek icin. Adam senden herseyi aldıktan sonra neden evinin hanımı yapip mirasini yedirsin hayatina ortak etsin ki. o yuzden her sekilde sınır koymalıyız ki kiymet bilinsin. Cunku yasakladığınız hersey tatlidir ilgi ceker mutlaka istediginizi de almak için kosarsiniz
Neden değerimiz mi düşüyor?

kesinlikle Haklisin, ben sana katılıyorum ama benim demek istedigim sey ise bizim erkeklerin malesef kacani kovalamak istediğini elde edemeyince daha cok ustune dusmek oldugu için durum bunu gosteriyor. Karakterli orani da denk gelmiyor malesef. Keske denk gelse de herkes mutlu olsa.
Genel anlamda bütün insanlar öyledir. İlgi açlığı çeker gibi yakasına yapışmamak gerekir. Diğer taraftan ise çok nazlanmamak gerekir. Aşık usandırır 😄😄

merhabalar , piyasada erkekler neden evliligi düşünmüyor evlilik ciddiyet kelimesini duyan direk kaçıyor.. Sorsan düzgün kiz yok derler. Ama bulsalarda istemezler akıllari gonul eğlendirmek te ve 35 40 yas arasındaki insanlardan bahsediyorum. Sebebi ne cidden ya ? Nerde bulucaz artik ? evlenecek duzgun birini bulamadim. Evlenmeyi düşünen maddi manevi iyi durumda olan tanıdığınız varsa yazin kizlar "))))) ben 1.67 boy 51 kilo dış ticaretteyim
varsa çorumlu yanaşabilir yanıma yamacıma :) tanıdığım var da :P

Ne kadar evlenecek adam yoksa, o kadar da evlenecek kadın yok bence. Evlilik düşüncesinden uzak bir insan olarak dışarıdan gözlemlerim ile kadınların pek çoğu şaşalı kına düğün yapmak, ev döşemek için evleniyor. Erkek evlenmek istemez çünkü inanilmaz bir maddi yük biniyor. Boşanırsa dünya nafaka ödemek zorunda. Bu durumlar kadınlar için geçerli olsa, onlar da evlenmek istemezdi.

(Evini kendi kuran, minimalist yaşıyan kadınları yazdıklarımın dışında tutuyorum. Toplumun onların yetiştireceği çocuklara ihtiyacı var.)
O kadar katılıyorum ki..istediklerim olmuyor diye sinirden ağlayan, her istediğini aldırmayı kendine değer addeden o kadar çok kadın var ki..nisanlimla bilezik seçerken icime hafakanlar basmıştı ben mi tuhafım :olamaz: bir aylık maaşından fazla ya hu diye düşüne düşüne en sonunda ona dedim ki, bu ikimizin birikimi artık. Yasal olarak kadina ait olsa da utandim benim demeye. Biz sayı da vermemiştik dört tane kendileri aldılar. Dedim daha fazla alma. Takmam da zaten bilezik filan hiç tarzim değil...birikim daha mantıklı takmayacağım bileziği sırf gösteriş olsun diye neden aldırayım? Bir de bizim gibilerin kıymetsiz olduğu ifade edilir, onu da evlenince görücem :KK51:

Bence biri zor kız diye aşık oluyorsa hiç aşık olmasın daha iyi namus güzellemesi yapan erkeklerden gına geldi. Kadınlarda ilk olarak vucuda bakan erkeklerin şöyle namuslusun, redettiğin için aşık oldum, yok ilk bulusmaya gelmedin ondan sevdim seni gibi vasat namus övgülerini kabul etmeyin bence.

belirttiginiz yas araligi icin cok zor degil mi ya,
kadinlarda biyolojik saat geregi o yaslarda evlenme ya iliski istegi artsa da,
erkeklerde boyle bir durum olmadigi icin,

ve de o yaslar insanin ne istedigini daha iyi bildigi yaslar oldugu icin evlenmek istememeleri normal.

Tabi cok genllemememek lazim, evlenmeyi cok isteyenler de varduir elbet,
arayin,
arayan bulur.

Bence biri zor kız diye aşık oluyorsa hiç aşık olmasın daha iyi namus güzellemesi yapan erkeklerden gına geldi. Kadınlarda ilk olarak vucuda bakan erkeklerin şöyle namuslusun, redettiğin için aşık oldum, yok ilk bulusmaya gelmedin ondan sevdim seni gibi vasat namus övgülerini kabul etmeyin bence.

ben kabul ettim sen etme , tamam mı

Back
X