- 18 Ekim 2016
- 713
- 1.514
- 113
Ekşide bile gördüm yani bugün bu konuyuevlilik, evlilik düşüncesiyle başlıyor çoğu kadın 25 sonrası e bu da yansıyor ilişkiye. Adamlar korkuyor
sakince ve yavaşça yaklasmak lazım belki korkutmadan
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekşide bile gördüm yani bugün bu konuyuevlilik, evlilik düşüncesiyle başlıyor çoğu kadın 25 sonrası e bu da yansıyor ilişkiye. Adamlar korkuyor
sakince ve yavaşça yaklasmak lazım belki korkutmadan
![]()
Valla bu konuda da sadece erkeklere yürümeyeceğim. Hem kadını hem erkeği fena. Bir değişim var demek ki yüzyıllık genler mutasyona uğruyorşaka maka günümüz erkekleri fena. Evlilikten korkuyorlar mümkün olduğu kadar kaçıyorlar. Devir değişti. Eskiden kadin kaçar erkek kovalardı. Şimdi tam tersi oldu. Ben de az kaldı silah zoruyla nikah masasına oturtucam benimkini
ne hallere düşürdü beni ya. Son saniyeye kadar zorluyor
Allah evlenmeye çalışan kadınlara sabır versin.
Peki şey sayılır mı gösterip elletmemek? Tam verecekken hop çekmek? Sonuçta her şeyi vermemiş oluyoruz. O zaman da alırlar mı bizi? Miraslarına ortak ederler mi? Lütfen olsundu
aaaa hatanız var benim sevişen çoğu arkadaşım evlendi.Yani sorun sevişip sevişmemek değilSevişenlerle de evleniyorlar zaten. Sistem baştan yanlış kurulmuş![]()
Sevgililer ayrılınca seviği kızın adı kötüye mi çıkıyor? Yani yurtdışında yaşıyormuşsunuz hani dicem ortadoğuda yaşasanız neyseBenim icin evlilik sevdigim insanla beraber yasayabilmenin tek yolu, erkek olsam sevdigim kizin adi kötü olmasin diye evlenirdim. Toplum ve aile baskisindan yani onun disinda bir anlami yok. Yurtdisinda yasiyorm bosanmam hakkinda yabanci bir kadinla konusmustum o da alti yillik sevgilisinden ayrilmisti ona dedim ki senin ki en azindan sevgililikmis. Bana dedigi ikisinin hic bir farki yok ayrilinca sonucta yasanan ayni hayalkirikligi ve üzüntü. Hakliydi aslinda.
Türkiye icin yazdim onuSevgililer ayrılınca seviği kızın adı kötüye mi çıkıyor? Yani yurtdışında yaşıyormuşsunuz hani dicem ortadoğuda yaşasanız neyse