Evlenecek adam lazım

Ekşide bile gördüm yani bugün bu konuyu 😂 evlilik, evlilik düşüncesiyle başlıyor çoğu kadın 25 sonrası e bu da yansıyor ilişkiye. Adamlar korkuyor 😂 sakince ve yavaşça yaklasmak lazım belki korkutmadan😂
🤣 şaka maka günümüz erkekleri fena. Evlilikten korkuyorlar mümkün olduğu kadar kaçıyorlar. Devir değişti. Eskiden kadin kaçar erkek kovalardı. Şimdi tam tersi oldu. Ben de az kaldı silah zoruyla nikah masasına oturtucam benimkini 😅😅 ne hallere düşürdü beni ya. Son saniyeye kadar zorluyor 😅 Allah evlenmeye çalışan kadınlara sabır versin.

🤣 şaka maka günümüz erkekleri fena. Evlilikten korkuyorlar mümkün olduğu kadar kaçıyorlar. Devir değişti. Eskiden kadin kaçar erkek kovalardı. Şimdi tam tersi oldu. Ben de az kaldı silah zoruyla nikah masasına oturtucam benimkini 😅😅 ne hallere düşürdü beni ya. Son saniyeye kadar zorluyor 😅 Allah evlenmeye çalışan kadınlara sabır versin.
Valla bu konuda da sadece erkeklere yürümeyeceğim. Hem kadını hem erkeği fena. Bir değişim var demek ki yüzyıllık genler mutasyona uğruyor 😂 az önceki ablaya dediğim gibi o direk kadınlara giydirmis yanlış ama tabiki kadinlarinda erkeklerinde yaptıkları yüzünden durum bu hale geldi.
İnsta olsun, yolda olsun görüyorum bende insanlari ağzım açık izliyorum bazen gördüklerimi.
Sevgilinle sevişmekten değilde daha farklı şeylerden bahsediyorum

Benim icin evlilik sevdigim insanla beraber yasayabilmenin tek yolu, erkek olsam sevdigim kizin adi kötü olmasin diye evlenirdim. Toplum ve aile baskisindan yani onun disinda bir anlami yok. Yurtdisinda yasiyorm bosanmam hakkinda yabanci bir kadinla konusmustum o da alti yillik sevgilisinden ayrilmisti ona dedim ki senin ki en azindan sevgililikmis. Bana dedigi ikisinin hic bir farki yok ayrilinca sonucta yasanan ayni hayalkirikligi ve üzüntü. Hakliydi aslinda.
Sevgililer ayrılınca seviği kızın adı kötüye mi çıkıyor? Yani yurtdışında yaşıyormuşsunuz hani dicem ortadoğuda yaşasanız neyse

Back
X