evlenecek adayin psikolojik sorunu ve gelecegimiz

Evlilik icin tam bir elma olmadan bir elmanin iki yarisi olmayin derim ben, tedavisi suresince kendisine destek olun. Moral verin, iyilestigi zaman da boyle bir yuva kurmak icin adim atarsiniz. Psikolojik hastaliklar da cozumsuz degil sonucta dogru tedaviyle iyi sojuclar alinabiliyor...

Psikolojik rahatsızlığı nedir neye bağlıdır bilmem ama kuruntulu takık bi tipse aman diyeyim sakın..

büyü nazar vs. ile konu açmak yasak

positiv yaklasimin icin tsk ederim, biraz sabirsiz olusumdan ne yapicagimi sasirdim ^^

hmm.. kuruntu degilde fazla takiyor kafasina bazi seyleri, güvenmiyor etrafindakilere yasadigi olumsuz olaylar yüzünden
Şimdi herkes destek ol vs diyecek
Destek güzel şey lakin hayat birleştireceksen 10 kere düşünmelisin
Yarın birgün sana da güvenmiyorum ona takılıyorum buna takılıyorum derse hayatın zindan olur
Daha 4-5 ay görüşmüşken ve yaş farkınız da varken bence vazgeçmek daha mantıklı

tanistigimda öyle degildi, benim basima gelse bende destek olsun isterdim.. herzaman güzel bir uyum bulnmuyor malsef..

kuruntulari benimle ilgili degil, yasadigi olayla ilgili.. bana benden cok güveniyor sagolsun

psıkolojık sorunlar belkı de ailesinden gelıyordur? yani illa büyü vs. olması gerekmez. bazı seyler cocukluga dayanır.
sorunsuz insan yok kı..
asıl sorun bana göre; daha yenısınız ve ayrı yerlerdesınız. ayrı yerde ilişki yürütmek cok zordur
ayrı oldugunuz surece, aradan 10 yıl da gecse asla tam olarak anlayamazsın neyın ne oldugunu. evlılık ciddi iş, bazı seylerı iyi düşün.

kuruntulari benimle ilgili degil, yasadigi olayla ilgili.. bana benden cok güveniyor sagolsun
Olay ne bilmiyorum ama birçok kişiye ön yargılı ve güvensizse zamanla sana da öyle bakabilir
Psikolog ne diyo ?

düsüne düsüne bbir hal oldum zaten cok güzel bir yürege sahip olmasa isim belki daha kolay olurdu

4-5 ayda zaten evlenmeyi düşünmek için yeterli bir süre değil ki, tanıman gerek. Ayrı ülkelerde yaşarken onu ne kadar tanıyabilirsin?
bence çok uzatmadan ayrıl...
niyetimiz o yönde. yüz yüzede görüstük bu süre icinde, uzaktan güzel iliskilerde olabiliyor :)

Olay ne bilmiyorum ama birçok kişiye ön yargılı ve güvensizse zamanla sana da öyle bakabilir
Psikolog ne diyo ?
bir yarim sene hap kullanmasini istiyor sonrada bakilirmis.. hap tedavisi iyi geldi onada yanliz benim endisem haplarin sirf uyusturuyor olmasimidir iyi gelen?

Arkadasim depresif ama seker gibi biriyle evlendi. Ama yillar icinde adam ilaclarini icmemeye basladi, sonralari uzaydan takip ediliyorum, diye basina aluminyum folyo sarip yatti, gecenlerde yemeklerime ne katiyorsun, neden ben sürekli uyuyorum, diye arkadasima saldirmis polis evden aldi. Sizofrenmis ama arkadasim bilmiyordu. Lü+tfen dikkatli olun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…