evlenecek adayin psikolojik sorunu ve gelecegimiz

İlaç tedavisi söz konusuysa bence dikkatli olun
çünkü davulun sesi uzaktan hoş gelir ama işin içyüzü çok farklı olabilir

Hastaliginin tam teshisini bilmen lazim once. Sizofren mi, paranoyak mi, obsesif mi, bipolar mi? Bazi hastaliklar ilacla ve terapiyle idare edilebiliyor ama bazilari hem daha agir hem de cogu zaman kalitsal. Uzun uzun dusunmende fayda var.

kuruntulari benimle ilgili degil, yasadigi olayla ilgili.. bana benden cok güveniyor sagolsun

düsüne düsüne bbir hal oldum zaten cok güzel bir yürege sahip olmasa isim belki daha kolay olurdu

Sadece 4-5 aydır tanışıyoruz diyorsun, üstelik ayrı ülkelerdeymişsiniz.
Yana yana toplam ne kadar zaman geçirdin, toplum için de ne kadar gözlemledin ki, bu kadar emin konuşuyorsun?

İnşallah hakkınızda en hayırlısı olsun.

Allah
Allah sifa versinnn!!! Tüm bu dertten muzdarip olanlara.. uyariniz icin tsk ederim, evlenmeden nasil anlayamamis sinirli birimi kendisi

Ben cok secici biriyimdir. Yakindakimlerim güvenimi zor kazanirken o uzaktan bunu basardi. 1 senedir nerdeyse taniyorum.. daha iyi gözlemlemeye caliscam insallah

Hastaliginin tam teshisini bilmen lazim once. Sizofren mi, paranoyak mi, obsesif mi, bipolar mi? Bazi hastaliklar ilacla ve terapiyle idare edilebiliyor ama bazilari hem daha agir hem de cogu zaman kalitsal. Uzun uzun dusunmende fayda var.
Sizofren degil digerleri olabilir emin degilim. Uzun düsünüp degerlendircem..

aynı şekilde düşünüyorum..sakın yanlış bir adım atmayın..canınızı sokakta mı buldunuz..benim nişanlımda öyleydi..beni yıprattı..çekti gitti..şimdi ben psikolojik sorunlar yaşıyorum..AMAN SAKININ

Üzüldüm adina.. nisanlinin tam olarak neyi vardi nasil davraniyodu sana?

Evlenmek zorunda mısın?

10 yaş büyük, uzakta, problemli......evlenmemelisin.

4-5 ayda zaten evlenmeyi düşünmek için yeterli bir süre değil ki, tanıman gerek. Ayrı ülkelerde yaşarken onu ne kadar tanıyabilirsin?
bence çok uzatmadan ayrıl...

Yazdığınız her şeye karılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…