Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla yalnız değilsin.bende 2 gün önce aynı tarz konuda dertlendim.yani artık doğru düzgün evlenecek bir erkek bulmak o kadar zor ki,yaşımın gecmesini tek nedenle umursuyorum,cocuk yapabilme yüzünden.biliyorsunuz artık hersey hormonlu erken menepoz olan cok kişi var yada adet düzensizlikleri dolu.bi de yaş ilerleyince daha da artıyor.bu sebeplerde bir an önce evlenmeliyim dedirttiyor insana.
Yoksa bu moral bozukluğun sebebi sadece aman bir kocam yok,erkeksiz kaldım vs değil.
Daha farklı duygular giriyor işin içine.toplumun kabul gördüğü resmi temellere dayanan,bir yuva ve o yuvada parcanız olan bir evladı büyütme isteği daha cok bizi evlenmeye karsı istekli yapıyor.
Tabiki hayatta farklı mutluluklarda var ama doğal olarak herkesin yasadığı o duyguyu yaşamak istemekde gayet doğal.
Bunun dısında evlenemeyen arkadaslara güler yüzlü olun vs gibi önerilerde bulunulmus ne suratsızlar evleniyor,ben gayet güler yüzlüyüm mesela.ayrıca her evlenemeyen adayı olmadığı için değil,ya kendisi beğenmiyor yada karsılıklı uyum yakalamadığı için evlenemiyor.ama en büyük etkenin kader olduğunu düsünüyorum.çünkü ölüm ve evlilik gibi hayati konular cok da bizim elimizde değil.tabiki etkimiz vardır,ama kader ve kısmet de cok önemli diye düsünüyorum ben
Burda okuduğum bazı kadınların cevaplarını cidden pes olarak değerlendiriyorum..Kendine sor ...ne demek bu ..bazı erkeklerın ciddiyetsız ve kadınlara değersız yaklaşma tutumlarını bir nevi erkektir anlayamaz dıyorumda ...ama hem cinslerıne karşı bu kadar iğneliyici ve acımasız olan kadınlarda ayrıca çok itici...sanki erkeklerin kadınlaşmış versiyonları...ne oldum demeyın kızlar ne olacağız dıyın derım..evliyız biz çok düzgündük biri bize talıp oldu işte mantığınız var eminim...nice bundan hiç bir şey olmaz dediğimiz kızlar çatır çatır evlendi hiç kusura bakmayın !evlilik kısmet işi kızlar...ama erkeklerınde bu zamanda evlenmek değil daha cok eğlenmek maksadında ilişkıler kurduğunu düşünüyorum.Hepsımı hayır tabıkı !...insanız hepımızın sevgı ve zaafları var...yanlışları var ama erkekler çokmu mükemmel? ki çoğu erkeği anası evde adam edemezken karısı evde uğraşıyor düzgün bır hayat yaşaması için...siz burda hala bir birinizin gözünü oyun ...
Ay be yavrum bu iş böyledir olmaz bir dert olur binbirder...Ben 31 yaşındayım ve Allah izin verirse 11 haziran düğünüm ;hiç acele etme kısmetin seni bulur önemli olan Allah'tan hayırlısını iste vakti gelince nasıl olduğunu anlamazsın inan bana.Çürük elma geleceğine parlak sağlık elma gelsin canım...![]()
Hep secımlerım yanlıstı dıyıcem ama karsıma secım yapacagım baska ınsanlar cıkmadı..kader kısmet ısıdır dıyen var kendı secımımız dıyen var kımılerı ıgne delıgındede olsan kısmteın senı bulur dıo ne dogru ne yanlıs