Evlenecek veya nişanlılar baksın

miray2626

deniyordum seni, sen seversin bunu
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
181
63
38
37
Sırf bugun 5 6 tane konuda görümcem .kaynanam vs yuvamı yıkıyor dıye konu açılıyor. benımde yakınen tanıdıgım 2 arkadasımda 7 aylık hamıle ve ıkısıde annesının evınde kocasının aramasını ıstıyor.. hatta bırısı facede mılletten dua ıstıyor... bunun nedeni sizce ney? bu arada ornek verdıgım 2 kısının sorunu.
bırıncısı adam maddı zorluklara katlanamıyor. (yani anlayın işte poposunu yormak ıstemıyor)
ıkıncısı ıse (babası ölmüş annesı ve kaynıyla yasıyor kız. kaynı bıle kızı dovmuş)
kaynından dayak yıyen kız bırde guzelki. ceylan gözlü damatta o kadar çirkin. kıza sordum yanlıs anlama ama nıye bu adamı sectgın sen ne kadar guzel kızsın dedım. ve kız bana dedıkı..
-cahıldım cıkar yol olarak bunu buldum dedi. evlılık kurtuluş veya bitiş değildir.
evlılık bir BAŞLANGIÇTIR....
Evlencegınız adamın aılesıne dıkkat edin cunku sadece adamla evlenmıyeceksınız.
AILESI ILEDE EVLENECEKSINIZ..

(eşiniz sizi aşırı derece kıskanıyorsa onu giyme bunu giyme onunla konuşma dıyorsa bunu ıltıfat olarak kabul etmeyın.... bu ılerde dogacak sorunların baslangıcı olabılır... ve aılesı senın kulturune uymuyorsa zorlamayın...bazı seylerın olmaması daha hayırlıdır... )

SON NOT: cocuk evlılıgı kurtarmaz.. o ıkı arkadas sırf evlılıgını kurtarmak ıcın cocuk yapıyor. onlarada yazık sızede

kaynım beni dövücek bende evliliği kurtarmak için çocuk yapıcam
kendim ettim kendim buldum der otururum öyle birşey yapsam :)
hatırlatmalar için teşekkürler yine de :)

bende evli olarak yazıyım bari:KK45:
herzaman aranızda mesafe olsun
kv anne gelinden kız olmaz
o benim annem olur ben onun kızı olurum gibi düşünceniz varsa silin kafanızdan
aynı evde oturmayı kabul etmeyin 1 hafta olsa bile
sorunları her iki aileye yansıtmayın
kendi ailenize sık gidip o tarafa gitmeyelim düşüncelerine girmeyin
bunu kimse kabul etmez
eşinizi iyice tanımadan çocuk yapmayın

Bazen insan en büyük kötülüğü kendisine yapiyor. Kaynım beni dovecek oyle mi?
Pardon da bu arkadasinizin ailesi yok mu?
Benim enistem ablama huzursuzluk veriyor diye bi telefonla memleketten ordan burdan amca cocuklari abimler amcalar hepsi geldi. Kimse kusura bakmasin da ezdirmeyeceksin arkadasim evladini, ezdirmeyeceksin...

Niye ki?
Ben KK'dan öğrendim ki şu yeryüzünde mazoşist çok insan var.
Onlara da saygı duymak gerek.
Dayak yiyen,aldatılan,ailesinin biricik kızları (hani duysalar beni bir dakika tutmaz diyenler) amma aşkından ölüp bitenler!
Henüz flört döneminde olan bir güzide genç kızımızı erkek arkadaşı yerlerde sürüklediydi de ben feryat ettiydim, "sen aşktan ne anlarsın" diye çemkirmişti o zaman.
İşte bunlar hep aşk hep meşk.

Niye ki?
Ben KK'dan öğrendim ki şu yeryüzünde mazoşist çok insan var.
Onlara da saygı duymak gerek.
Dayak yiyen,aldatılan,ailesinin biricik kızları (hani duysalar beni bir dakika tutmaz diyenler) amma aşkından ölüp bitenler!
Henüz flört döneminde olan bir güzide genç kızımızı erkek arkadaşı yerlerde sürüklediydi de ben feryat ettiydim, "sen aşktan ne anlarsın" diye çemkirmişti o zaman.
İşte bunlar hep aşk hep meşk.

evet hemde öyle çok ki dayak yediği için kendini suçlayıp çocuk yapma derdine düşenleri görünce hala ben:KK57::KK57:

hala neye şaşırıyorsam oda ilginç

yanii ben cok uzuluyorum o cocuklara.. boşanmış aılelerın cocularınaher cocuk anne ve babasıyla yasamak ıster

bende evli olarak yazıyım bari:KK45:
herzaman aranızda mesafe olsun
kv anne gelinden kız olmaz
o benim annem olur ben onun kızı olurum gibi düşünceniz varsa silin kafanızdan
aynı evde oturmayı kabul etmeyin 1 hafta olsa bile
sorunları her iki aileye yansıtmayın
kendi ailenize sık gidip o tarafa gitmeyelim düşüncelerine girmeyin
bunu kimse kabul etmez
eşinizi iyice tanımadan çocuk yapmayın

Bu b.ku yedim yüzde yüz haklı olduğum konuda bile görümcem kardeşini haklı buldu ve bana saydırdı...eşim de bu kadar laf söylemesine kızdı ve sitem etti birazcık korumaya çalıştı beni ablası ona da saydırdı.
sonuç, şu an görüşmüyoruz eşim de ben de, görümcem hazretleri bizi sildiğini kardeşini de sildiğini deklare ettiler benim umrumda değil de eşim de illa görüş demiyo ama çok kavga ettik hem de çokkkkkkk....ne oldu sorun birken bin oldu Aman haa bu hatayı yapmayın...!!!
Eşim yarın öbürgün gider görüşür zaten, sildim diyen görümcede ne hikmet ise aramış bir kaç kez ne oldu nsılsınz diyee.

O kaynının dayağının öncesi vardır
Dayak ne demek ya :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

Öncesinde saldırmaya çalışmıştır, öncesinde itip kakmıştır , onun öncesinde tehdit etmiştir, onun öncesinde sesini yükseltip hakaret etmiştir, onun öncesinde tartışma vardır onun öncesinde ters davranmıştır, ........

Yani en baştan sen tavrını koymazssan domino taşı gibi ardarda gider :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

Ne demek kaynım bana terslik yapacak ??:KK62::KK62::KK62::KK62:

Varsa bi anlaşamamazlık uzak durusun muhatap bile olmazssın eşine de söylersin ben böyle şeylere gelemem , tmm :KK62::KK62::KK62::KK62:

İnsanlar mesafe koymayı tavır koymayı kendini korumayı bilmiyo!!:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

Ne demek bana vurursa ben de vururum ???:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Kendini korumak sana vurana vurmak değil kimseye sana vurma cesareti vermemek :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

Bu b.ku yedim yüzde yüz haklı olduğum konuda bile görümcem kardeşini haklı buldu ve bana saydırdı...eşim de bu kadar laf söylemesine kızdı ve sitem etti birazcık korumaya çalıştı beni ablası ona da saydırdı.
sonuç, şu an görüşmüyoruz eşim de ben de, görümcem hazretleri bizi sildiğini kardeşini de sildiğini deklare ettiler benim umrumda değil de eşim de illa görüş demiyo ama çok kavga ettik hem de çokkkkkkk....ne oldu sorun birken bin oldu Aman haa bu hatayı yapmayın...!!!
Eşim yarın öbürgün gider görüşür zaten, sildim diyen görümcede ne hikmet ise aramış bir kaç kez ne oldu nsılsınz diyee.

kesinlikle
bazen bazı şeyleri yaşamadan anlamıyoruz malesef
eşinin kardeşi sonuçta barışır küser
ama sen barışmak görüşmek zorunda degilsin
kimse kardeşini atmaz heralde
ama gene dönüp dolaşıp hatayı sana bulurlar

kesinlikle
bazen bazı şeyleri yaşamadan anlamıyoruz malesef
eşinin kardeşi sonuçta barışır küser
ama sen barışmak görüşmek zorunda degilsin
kimse kardeşini atmaz heralde
ama gene dönüp dolaşıp hatayı sana bulurlar

Eşim neyse ki ablasının tamamen hatalı olduğunu kabul ediyor, sen ne söylesen haklısın savunacak bir tarafı yok ablamın diyor. Görüşmeme karışmıyor, ama kendisi görünen o ki zaman içinde görüşecek...
Ama görümce hazretlerine göre ben kardeşi ile arasını bozmuşum..silen atan, görüşmek istemeyen de kendisi halbuki. benim tek bir kötü kelimem olmadı...o yüzden evde olan soru ları yansıtmak büyük hata hele de erkek ailelerine zaten diş biliyorlarsa açık buldular mı geçiriveriyorlar

Back
X