Bir süre nisanli kalıp birbirlerini daha iyi tanımaları gerekli bence.Merhaba kizlarr uzun zaman oldu sizin yardiminiza ihtiyacimiz var bir kardesim icin... Simdi bu kardesim 29 yasinda.bir erkek arkadasi var evlenmek.istiyor ve tarih belirlemek.icin baski yapiyor artik.. Kizimiz cocugu seviyorr.problem su ki cocuk annesiyle ayni mevkide kotu bir semtte oturmak.istiyor.. Eger baska.bir semtte oturursa sende calismak.zorundasin diyor.kizimiz cocugum.olunca kendim.bakmak.istedigimden calismam ve bu semtte buyutemem diyor. Acaba cocuk.cimrimi calismaya mi.zorlicak gibi sorularin cevabini.bilemediginden evlenmeye evet diyemior cevap icin 1 gunumuz var..dipnot kayinvalidesi hakkinda herkes.cok.fena bir kaynana demis tanidiklar...kaynana korkumuz.malum.hadi.kizlar guzel.aklinizla.bir fikir
Çok benzer bir durumu biz karşı taraf olarak yaşadık. Kardeşim kiraya çıkmayıp para biriktirebilmek içim aileme ait olan binada oturmayı teklif etti gelin adayına. Gelin adayı da benzer bir semtte oturmasına rağmen böyle varoşlarda yaşayamayacağını + evlenince çalışmak istemediğini, klozet kapağına kadar istediği şekilde bir evi şart koştu. Kendisine zengin koca dileklerimizle durum sonlandı.
Kız aklını başına toplasın ve evlenmesin!Kiz universite mezunu evler iyi semtte 250 tl farkla kizlar onceden calismasanda olur diomus kizin calismamak isteme sebebi cocuguna kendi bakmak istiyor
Kardesinin kayinvalidesinden uzak oturmayi istemesini anladim da calismam bana baksin kafasini anlamiyorum.Ne demek yani esi calisan erkek cimri mi oluyokimsenin eline bakmasin da oturacagi yeri secme hakkini kendinde gorsun .Calismaktan neden kacar bu kadinlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?