Evleneceksen gel

Bir süre nisanli kalıp birbirlerini daha iyi tanımaları gerekli bence.

Çok benzer bir durumu biz karşı taraf olarak yaşadık. Kardeşim kiraya çıkmayıp para biriktirebilmek içim aileme ait olan binada oturmayı teklif etti gelin adayına. Gelin adayı da benzer bir semtte oturmasına rağmen böyle varoşlarda yaşayamayacağını + evlenince çalışmak istemediğini, klozet kapağına kadar istediği şekilde bir evi şart koştu. Kendisine zengin koca dileklerimizle durum sonlandı.

Zengin koca avcısı dallı güllü bir kezban daha

Kardesinin kayinvalidesinden uzak oturmayi istemesini anladim da calismam bana baksin kafasini anlamiyorum.Ne demek yani esi calisan erkek cimri mi oluyo kimsenin eline bakmasin da oturacagi yeri secme hakkini kendinde gorsun .Calismaktan neden kacar bu kadinlar

Cocuk kizi annesinin yasadigi semtte oturmaya mecbur birakmak icin bu sarti kosuyor.
Kizin calismayacagindan o kadar emin yani.

Valla kaynana hakında söylentiler bile evlenmemek için yeterli sebep... benim arkadaşımda kaynanasının namını duya duya gitti evlendi gördü ebesininkni:) kocası çok iyi ama kaynana kızı eşinden de evindende soğuttu... Kısaca demem o ki arkasına bakmadan kaçsın

eğer evlenmek istediğinden ve de sevildiğinden eminse çalışacağım ve başka semtte yaşamak istiyorum desin. çocuk mevzusu sonraki iş bence. gün gelsin onu da halleder.

Bence cocuk degıl,senın kardesınde sorun.Kendıne bakacak erkek arıyor,calısmadan yıyıp ıcıp gezeyım ıstıyor..Hiç sevmıyorum bu zıhnıyettekı kadınları..Ev hanımlıgı ve evlılık oyle uzaktan baktıgınız gıbı kolay ve mukemmel degıl..Ev ısı hıc bıtmez,sadece esı calısırsa borclar da bıtmez..Boylece de mutsuz sonlar olur..

Mutlu bi evlilik olacakmış gibi durmuyo açıkçası ve kaynana için bu sözler soyleniyosa kardesinede cektirecegi aşikar ben onla evlenmiyorum ahmetle evleniyorum beni ahmet ilgilenindirir gibi bi dusunceyede kapılırsa çok yanlış yapar annesiyle uzlasamadigi her konuda esi ona duvar olacak o duvarda esini korumak için değil haa annesini savunacak laf ettirmeyecek eğer istiyorum evlenecegim diyosada calissin ama orda oturmasın ileriyi çokta düşünmesin is konusunda kendini yormaktan başka bo ise yaramaz

Nooption nun dediğine katılıyorum tek kişinin maaşıyla zor. Ev hanımlığı lüks oldu artık. İyi biyerde oturmak için çalışması gerek. Kiralar çok yüksek adam nasıl ödesin. Ya orada oturacak ya da çalışacak ya da 3.bi ihtimal evlenmeyecek zengin birini bulacak. Oğlan tarafında sıkıntı görmedim açık net konuşmuş zaten öyle olmalı "sana premseslerrr gibi bakacağım" diyerek kandırmaya çalışmamış.

Ben neden basligi gorunce evleneceksen gel programini sandim ve icerigindede ona dair biseyler aradim?

İşlerine geliyor da ondan...Çoğu kadına sabah kalk çocuğu bırak, oradan işe git, bütün gün elin kahrını çek, eve giderken çocuğu al, eve gel yemek yap, topla, çocukla ilgilen, eşle ilgilen, kendine vakit ayır...zor geldiği için, ooo çok bilindik şeyleri bahane ediyorlar... "çocuğumu kendim büyütmek istiyorum" , "erkek değil mi ailesine bakacak tabi ki" , "kadının çalışması uygun değil".....Çalışmaya gönlü olmayana bahane çok. Yan gelip yatıp bir de şikayet ediyorlar ya, o da ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…