Evleneceksen gel

Çalışmak çok önemli önce kendi için bence sevinsin ve çalışsın özellikle de düzgün ortamda yaşamak istiyor diyorsunuz o zaman calisicak

Kiz universite mezunu evler iyi semtte 250 tl farkla kizlar onceden calismasanda olur diomus kizin calismamak isteme sebebi cocuguna kendi bakmak istiyor

Doğmamış çocuğa don biçiyo

Girsin işe çalışsın çocuğu olunca zaten belli süre ücretli izni olucak sonrasında ücretsiz izinde alır.
5-6 yaşından sonra hangi çocuk evde ki hepsi okulda . Çalışıp çalışmaması ozaman 3-4 saat görme farkı yaratıcak enfazla

Çalışsa kirada oturmak yerine evde alabilirler . Ölene kadar kira mı ödiycekler

ben tuhaf bir şey görmedim. kendiniz kötü semt demişsiniz, e kiralar da makuldur. çocuğun gücü buna yetiyordur.
yok olmaz dersen sen de çalış istediğin yere taşınalım demiştir. ille de annemle yaşayalım yakın oturalım diye tutturmamış ki.

kardeşiniz biraz bencil, çalışmayacak, iyi semtte yaşayacak, bebeğine kendi bakacak.
üzgünüm ama bu devirde kendi bebeğine bakmak gerçekten lükse kaçıyor, herkes o kadar şanslı olmuyor. bir şeylerden vazgeçmeli.

evlenmesin.,dertsiz başına dert mi arıyor

cocugu seviyo ama cvp vermesi icin bir gunu var?
sevgililermi, yoksa gorucu usulu tarihmi verdiler, son cevap icin?
sevgilisi ve gorustugu birisiyse boyle tarih beklemesi cok sacma, boyle sikistiran adamdan hayir gelmez, bicok kere ornegini gordum.
durumlari duzelsin kardesinde calismaya baslasin, cocouk isi kismet, olunca hamileykende calisabilir, sonrasinda birakir istedigi kadar bakar cocuguna.
ama suanda kardesin evde oturuyosa, hicbir katkisi yoksa, adam ne verirse ona taham etmez zorunda, sartlari zorlamasini bu kadar talep edemez ne yazikki.

Kiz universite mezunu evler iyi semtte 250 tl farkla kizlar onceden calismasanda olur diomus kizin calismamak isteme sebebi cocuguna kendi bakmak istiyor

daha ortada damat adiyi bile yok sayilir, nisan yok nikah yok, dogmamais cocouk icin calismamalar falan.
ne yazikki anlayabilecegim seyler degil bunlar.
yeni trend ev kizi modu on :)
cok super annelik duygularim var, cocugum icin calismam, ev islerini yuk gorup kendini universiteye atan calisma hayatina atan kadinalrdan degilim.
ama koca parasini sonuna kadar somurmeye hic cekinmem, ustune kv de cekemem, iyi semtlerden evde isterim, dugun nisan alisveris, mobilyalar falan zaten listebasi.
dahada bikac sey yazasim var ama yazamiycam...

ikisi bırbırının beklentısını karsılayamayacak gıbı bu ılıskıde
hayırlısı

hemen çocuk mu yapıcak evlenınce.karı koca calısıp ev alıp bunun kredısını ödemeye calısan cıft gördum bundan dolayıda cocuk ısınıde ertelıyorlar.iyi bir semt ıstıyor sa eşine destek cıkıp calısıcak.10 yıllık kredı doldukdan sonra cocuk dogurur anca yda cocuga kaynana bakkar D:

Belli ki adamın gücü iyi diye tabir ettiğiniz semtlerde ev tutmaya yetmiyor. Ev geçinmeyecekse elbette destek isteyecek eşinden. Ben tuhaf bir şey göremedim. Kaynana hakkında da sağdan soldan duyulanlar sadece. Kendisi tanışıp hükmü vermemiş. Çocuk ya hiç olmazsa ya beş sene sonra olursa, ya da tüp bebek tedavisi gerekirse. O da masraflı bir iş. O zaman hiç yapamayacaklar. Bilmiyorum çok mantıksız geldi bana. Bence kız çalışmak istemiyor da çocuğu bahane ediyor.

Çocuk niye cimri ilan ediliyor ya? Hayat müşterek değil mi kardeşiniz de çalışsın şartlar el verdiğince. Kimse doğum yapan kadına çalış demez zaten

Bence evlenmeye pek niyeti yok iki tarafın da öyle bir şey hissettim bu konuda.

+1

semt beğenmemek nedir ya kayınvalide zaten belliyse bile bile lades demek ne kadar mantıklı?

Valla onu bunu bilmemde calisan ve cocugundan uzak kalan bir anne olarak eger evlendiginde cocuguna kendisi bakmak isteyipte calismaya zorlanacaksa esi tarafindan evlenmemeli.net

Evlendiler çocuk oldu da ooooo bir semt yüzünden bırakacağı kadar sevmediği Ada'mla hiç evlenmesin

Çok ilginç bir konu kız kesinlikle çalışmam ordada oturmam diyor hiç birşeye gelmiyor yani ama kv fena falan filan bence en iyi şık evlenmesin bir gelecek görünmüyor kardeşinde zengin koca bulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…