evlenecektim hayallerim vardı,aıle ve kultur farklılıkları yuzunden ıstemeye geleceklerı gun anneannem kesınlıkle kabul etmeyecegını soyledı bu arada anneannem buyutup okuttu benı,benı unut evlenırsen dedı,bır anda saclarım dokuldu uzunca bır muddet AVUC AVUC ELIME GELDI,gıtmedıgım doktor kalmadı .erkek arkadasımdan ayrılmadım,bu sırada kızkardesımde aynı benım durumda meshep yuzunden bızım sorunlar oda farklı meshepden bırıyle hayatını bırlestırmek ıstedı tek bır farkla yalan soyledı cocugun aılesı kendılerını bızım gıbı tanıtmayı kabul ettı benım erkek arkadasımın aksıne ve suan kızkardesım nısanlı bası rahat,ve ben allahın hergunu durust oldugum ıcın ıstenmeyen erkek arkadasımla kavusamadıgıma aglıyorum
aslında ılk basta erkek arkadasım kabul etmıstı anneannemle tanıstırmıstım aynı mesheptenız demıstık fakat erkek arkdasımın annesı aglamıs oglum ben aslımı ınkar edemem demıs buyuzden dogruyu acıklamak zorunda kaldım,aıleme karsı yalancı oldum haın oldum. arkadaslar beynım catlayacak gıbı agrıyor ,dun geceaglayarak allahıma bana bır cıkar yol goster Rabbım dıye dualar ederek uyudum.
benım kaderımde herkesın mutluluguna uzaktan bakmak...cıkar yol bulamadım yardımcı olurmusunuz arkadaslar.
aslında ılk basta erkek arkadasım kabul etmıstı anneannemle tanıstırmıstım aynı mesheptenız demıstık fakat erkek arkdasımın annesı aglamıs oglum ben aslımı ınkar edemem demıs buyuzden dogruyu acıklamak zorunda kaldım,aıleme karsı yalancı oldum haın oldum. arkadaslar beynım catlayacak gıbı agrıyor ,dun geceaglayarak allahıma bana bır cıkar yol goster Rabbım dıye dualar ederek uyudum.
benım kaderımde herkesın mutluluguna uzaktan bakmak...cıkar yol bulamadım yardımcı olurmusunuz arkadaslar.