HahahahaElinden tutup milli yapın ne diyeyim. Çocuğun başına vurmuş işte, harama bulaşmamak için evleniyor.
Çocuğu salın.Rahat bırakın.Hayatına müdahil olmayın.Sen bilirsin diyin.
Hayatınızda kardeşinizden başka uğraşacak bi şey yok mu?Her gün kardeşinizle alakalı konu açıyosunuz hiç sağlıklı değil bu buradan bakınca.Kazık kadar adamın sevgilisine ablası yetmedi kk karar veriyor.Valla yazık senin kardeşinle evlenecek kıza
Çocuğu salın.Rahat bırakın.Hayatına müdahil olmayın.Sen bilirsin diyin.
Hayatınızda kardeşinizden başka uğraşacak bi şey yok mu?Her gün kardeşinizle alakalı konu açıyosunuz hiç sağlıklı değil bu buradan bakınca.Kazık kadar adamın sevgilisine ablası yetmedi kk karar veriyor.Valla yazık senin kardeşinle evlenecek kıza
Yarın öbür gün bu çocuğun yapacağı çocuğa da burada karar verilirse şaşmam.Yazık yani biz bile biliyoruz çocuğun hayat planını, fikirleriniCidden yaa, kardeşi aşk ve cinsel hayatının burda dillere dolandığı dalgaya alındığını bilse ne hisseder acaba?
Evlenecegı kıza sımdıden sabır dılıyorum ben baska bırsey demıyorum. Herseyın ıcındesınız.
Yani adam daha askere gidecek gelecek.Size onceden bahsetmistim. 6 7 yil once Liseden tanistigi 2 ay konustugu kizlan konusmayi komple kesti. Kiz tutarsizdi asiri derece iki tarafta karar aldi komple kapattilar konuyu.
Kardesim tutturdu, universitem bitiyor bu yil hemen askere gidip gelecem dogru insani bulduktan sonra 1 sene icinde evlenecem diye. Bizde acele etme diyoruz daha yasin 22, 26 27 ene kadar bekle biraz hayatini yasa parani biriktir. Bolumude guzel mezun olur olmaz 3500 civari kazanacak, simdiden bir sirketle anlasti. Onceden bir kendisine gore ciddi iliskisi oldu universite 2 de. Kizi cok sevdi ilkiydi.. Anlasamadilar buyuk tartismalarla ayrildilar. Zor atlatti zor unuttu.. simdide cok yil bekleyip harama bulasmiyayim diyor.
Not : Uzun yillar sevgilisi olup ayrilan arkadaslarini anlatiyor, sevgililik uzun surmuyor yada anlamsizlasiyor bir seyler diyor. Dini olarak hakli ama daha genc yaaaBirde o ciddi iliskisinde o kizlq sabah aksam berbarlermis kahvalti aksam yemegi nasil desem sanki evli gibi sadece evleri farkli gun icinde alisverisler sinemalar gezmeler.. Acaba o hayatini mi ozluyor ?
Ne yapcaz biz bu cocugu..
Sadece paylasiyorum sizinle kendisine bir mudahalemiz yokki. Anlatir dinliyoruz guluyoruz, artik senin kararin diyoruz
Cocuga mudahale etmiyoruz ki sadece sizinle paylasiyorum fikir istiyorum...
Konularınızdan hıcte kendı halıne bırakıyormussunuz gıbı durmuyor. Evlenmek ıstıyoruz ne yapacagız bu cocugu? Bu konuyuda eglencesıne actınız yanı. Okadar herseyın ıcındesın ki sanki sen yasıyor gıbı adım adım bılıyorsun ve dert edınıyorsun, senın huyunda kardesının bu derece herseyı noktasına virgülüne kadar anlatmasıda normal degıl. Kac yasına gelmiş bişeyıde kendı halletsın, evlenıncede degısmez muhtemelen.Sadece paylasiyorum sizinle kendisine bir mudahalemiz yokki. Anlatir dinliyoruz guluyoruz, artik senin kararin diyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?