- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.253
- 548
Sadece paylasiyorum sizinle kendisine bir mudahalemiz yokki. Anlatir dinliyoruz guluyoruz, artik senin kararin diyoruz
Tabi erkek ya daha erken dimi, denesin görsün gezsin tozsun gönül eğlendirsin daha minicik o.
Aynı tepki kız kardeşe yapılır mıydı acaba?
Evli gibi erkek arkadaşıyla yaşasa falan.
Evlenecegine inandigi kizi bulduktan sonra birakin evlensin. Tamam siz mantikli yaklasiyor olabilirsiniz olaya ama nihayetinde cocuk degil o da artik nasil bir hayat yasamak istedigini kendisi belirleyebilir.
Size tavsiyem onun kararlarini herzaman destekleyin birakin ne isterse onu yasasin
Biz sadece erken karar vermesini istemiyoruz. Biraz daha olgunlasmasi gerekiyor.. is hayati da ona cok sey katacaktir
Bu sizin dusunceniz iste. Hayir yanlis anlamayin gitsin evlensin size ne demiyorum, haklisiniz kaygilarinizda ve bende size katiliyorum ama bu onun karari size gore dogru mantikli gelen ona gelmeyebilir o sizin dogrunuz nihayetinde.Biz sadece erken karar vermesini istemiyoruz. Biraz daha olgunlasmasi gerekiyor.. is hayati da ona cok sey katacaktir
Siz hayatini yasa diyorsunuz da. Kardesiniz hayatiyla ilgili karari vermis.Not : Cocuga mudahale etmiyoruz. Sadece sizinle paylasiyorum kizlar
Size onceden bahsetmistim. 6 7 yil once Liseden tanistigi 2 ay konustugu kizlan konusmayi komple kesti. Kiz tutarsizdi asiri derece iki tarafta karar aldi komple kapattilar konuyu.
Kardesim tutturdu, universitem bitiyor bu yil hemen askere gidip gelecem dogru insani bulduktan sonra 1 sene icinde evlenecem diye. Bizde acele etme diyoruz daha yasin 22, 26 27 ene kadar bekle biraz hayatini yasa parani biriktir. Bolumude guzel mezun olur olmaz 3500 civari kazanacak, simdiden bir sirketle anlasti. Onceden bir kendisine gore ciddi iliskisi oldu universite 2 de. Kizi cok sevdi ilkiydi.. Anlasamadilar buyuk tartismalarla ayrildilar. Zor atlatti zor unuttu.. simdide cok yil bekleyip harama bulasmiyayim diyor.
Not : Uzun yillar sevgilisi olup ayrilan arkadaslarini anlatiyor, sevgililik uzun surmuyor yada anlamsizlasiyor bir seyler diyor. Dini olarak hakli ama daha genc yaaaBirde o ciddi iliskisinde o kizlq sabah aksam berbarlermis kahvalti aksam yemegi nasil desem sanki evli gibi sadece evleri farkli gun icinde alisverisler sinemalar gezmeler.. Acaba o hayatini mi ozluyor ?
Ne yapcaz biz bu cocugu..
Kizlar erkek kardesim bir bayanla tanisti. O da universite ogrencisi, kardesimin boyu 1.79 kiz ise 1.44 gibi, kizla cok guzel anlasiyor ama takti cocuk kafaya abla icime sinmiyor diyor. Absuruk duruyoruz diyor fotograflarda v.b ne uypcam ben bu cocukla.......
Genc bir kardes dedigimiz bir arkadasimiz var. Ablalarindan bizden fikir istedi. Is icabi sehir disina gonderiyoruz. Gittigi bir is yerinde bir kizla tanismis. Kiz cok begenmis sanirim bizim cocugu orda sohbet etmisler zaten numaralari varmis bir birlerinde cunku is geregi kiz onla ilgenmis. Yaslari kiz 22 bizimki 24 yasinda.
Soru su : kiz biraz cabuk boyle: iyi ki varsin, iyiki tanidim seni gibi sozler soyluyormus ki bugun 2. Gun tanismalarinin. Kizda mesela bir konuda konusuyorlarmis facebbook sosyal medyami istersen verebilirim sifremi demis ama bizim cocuk da kiza biraz sakin gidelim acele etmeyelim demis her konu icin.
Hatta kiz bugun seni seviyorum deyince bir garip olmus cocuk
Ne diyorsunuz bu ise ??
Kizlar ailemizden bir genc kuzenim bir kizla tanismis. Cocuk okulu bitirdi kizinda bir yili var. Yaslar 23 25
Kizi ozetlersek, surekli cocugun gecmisinde ki 1 ay gorustugu kizlari basina kalkiyor, normal bir konuda laf vuruyor.
Cocuk asiri sosyal yani bayan erkek arkadaslari cok ve kiz cocugun insanlarla cabuk kaynasmasindan dolayi tartismalar cikariyormus.
Mesela kizin yakin arkadasiyla haberi barken kuzenimiz 10 dk oturup cay icti, kizin sevgilisinin numarasini aldi diye cocuga kizmis. Telefon no alma sebebi ayni sektorlerden diye.. ben bile samimi degilim arkadasimin sevgilisiyle demis..
Bu kiz ailemiz icin ne kadar hayirli bilemedik. Size danisayim dedim. Takinti var gibi surekli cocuga SEN DUZELENE KADAR BOYLE LAF VURACAM Gecmisini diyormus..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?