Evlenecem diye tutturdu

Sadece paylasiyorum sizinle kendisine bir mudahalemiz yokki. Anlatir dinliyoruz guluyoruz, artik senin kararin diyoruz

Sizin başka bi üyeliğiniz var mıydı?Bi ateşli abla daha böyle konular açmıştı yazım diliniz de çok benziyor sizi o sandım ben ama yeni üyeymişsiniz

Tabi erkek ya daha erken dimi, denesin görsün gezsin tozsun gönül eğlendirsin daha minicik o.
Aynı tepki kız kardeşe yapılır mıydı acaba?
Evli gibi erkek arkadaşıyla yaşasa falan.

Biz sadece erken karar vermesini istemiyoruz. Biraz daha olgunlasmasi gerekiyor.. is hayati da ona cok sey katacaktir

Biz sadece erken karar vermesini istemiyoruz. Biraz daha olgunlasmasi gerekiyor.. is hayati da ona cok sey katacaktir

Merak etmeyin insan kendisini evlenecek olgunlukta hissediyorsa evlenebilir. Bende zannettim ortada aday var bir hafta icinde düğün yapacağız diyor ondan telas yaptınız.
Sevdiğiolur evlenir biter.

Bu sizin dusunceniz iste. Hayir yanlis anlamayin gitsin evlensin size ne demiyorum, haklisiniz kaygilarinizda ve bende size katiliyorum ama bu onun karari size gore dogru mantikli gelen ona gelmeyebilir o sizin dogrunuz nihayetinde.

Siz hayatini yasa diyorsunuz da. Kardesiniz hayatiyla ilgili karari vermis.

Askerlik sonrasi anlasti birini bulursa evlinirim diyor. Eee sizin hayatini yasadan kastiniz ne onu anlamadim

Çocuk dediğiniz yetişkin bir birey. Gayet de müdahale ediliyor. Kimsenin evliliği kimseyi ilgilendirmez.

Konu başlığından yaşlı biri diye düşündüm konunun başında baya küçük herlde dedim ama 22 yaşında ya birakinda kendi karar versin artık.

Doğru demiş kardeşin.Cok da geç evlenmesin.Bulmasi flort etmesi nisani düğünu derken bayağı zaman geçer.Bu hakli konusuna çok müdahil olmamalisın.Maddi olarak yardim mi bekliyorsunuz ailece yoksa.

Dogru insani bulacagindsn ne kadar emin...

İnsanların ilişkisini neden kendinize bu kadar vazife edindiniz ki. Çok sıkıcı bence. Kendi hayatınıza bakın başkalarının hayatı yorar insanı yahu. Her konunuzbaşka birinin ilişkisi uyumu ile ilgili.

Ay ben hortlamışım.Ne bilim trend konulara bakmıştım öndeydi hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…