• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneli 1 yıl bile olmadı ama..

boşanan bir insan olarak söylüyorum. o aşamaya gelince herkes kan bağı olanı seçiyor. Ne kadar iyi insan olurlarsa olsunlar. İyi olmalarına güvenme, altınların orada olduğuna dair avukatla görüşüp delil topla derim
En yakın arkadaşım avukat elinden geleni yapacagına eminim o yüzden pek dert etmiyorum suan onu

Boşanma sürecinde göreceksin ki hiçkimse iyi insanlar değiller, keşke benim olanları bırakmasaydım diyeceksin.
Belki senin altınlar çoktan uçtu gitti bile zaten. Düğünde takılan videolar falan varsa gerçi uğraştığına değer kaybına ve sinir bozukluğuna değecek kadar mikrari eline geçmeyecektir.
Kasa kişisel ve içinde ne olduğunu kanıtlayamazsın sanırım.
Arkadaş 2 ay evli kalıp 5 sene boşanma davasıyla uğraşmıştı altın davası daha da uzun sürmüştü bin tane iftira peşinden geldi karşı davalar açıldı falan bütün ailesi sinir hastası olmuştu.

Boşanma sürecinde göreceksin ki hiçkimse iyi insanlar değiller, keşke benim olanları bırakmasaydım diyeceksin.
Belki senin altınlar çoktan uçtu gitti bile zaten. Düğünde takılan videolar falan varsa gerçi uğraştığına değer kaybına ve sinir bozukluğuna değecek kadar mikrari eline geçmeyecektir.
Kasa kişisel ve içinde ne olduğunu kanıtlayamazsın sanırım.
Arkadaş 2 ay evli kalıp 5 sene boşanma davasıyla uğraşmıştı altın davası daha da uzun sürmüştü bin tane iftira peşinden geldi karşı davalar açıldı falan bütün ailesi sinir hastası olmuştu.
Uğraşmaya değecek bir miktar var yaklasık 400 gr kadar ama suan gerçekten bunları düşünecek durumda değilim pislik insan tabi ki zorluk cıkartacak tabi ki cirkinleşecek

QUOTE="melisagggg, post: 80801934, member: 1219447"]
Sadece kurtulmak istiyorum ya
[/QUOTE]
Sacmalamasan mı?
400 gr diyorsum boru degil o altınlar sana gelmeyecek

Açık dövüşmenin sana gram faydası olmaz, altınlarını alıp gitmenin yoluna bakmalısın.400 gram altın yaklaşık 2.5 milyon fena para değil kendine araba alırsın elin adamına bırakacağına. Hayır dağıt yine bırakma. Nasıl olacak, anasını babasını harekete geçirmeyeceksin ben eşimi seviyorum üzülüyorum falan diyeceksin. Altunlarda kimin taktığı yazıyor mu etiketler varsa hala onları deftere not edip geri bırakacağım falan de gidip al.

Kızlar bu saatte bu konuyu açmamın nedeni cok dolmam. Evleneli 9 ay oldu yaklasık 6 ay korunduktan sonra cocuk istemeye basladım 2. Ayımda kimyasal gebelikle sonuçlandı,eşimle nişanlıyken de cok kavga ederdik kaç defa nişan atmak istedim,yazıyorum ama ne yapmam gerektiğini de biliyorum aslında bir türlü yediremiyorum. Benim ailem suan oturdugumuz yere cok uzak esimin ailesi 10 dakikalık mesafede haftanın 2 günü mutlaka ve maalesef eşimin ailesine gideriz ama konu benim aileme gelince mutlaka kavga cıkarıyor yada burnumdan getiriyor. Ağır kelimeler kullanıyor bağırıyor cagırıyor ona gel demiyorum kendim gidiyorum coğu zaman ama ben gittiğimde mutlaka 2-3 gün kalıyorum ve bu 2-3 gün boyunca asla bana yazmaz asla aramaz suan calısmıyorum maddi gelirim yok eşimden para isteyen biri de değilim ama insan bi sormaz mı bişeye ihtiyacın varmı diye kızlarla kahve içmeye gidiyoruz en basitinden ailemin verdiği parayı kullanıyorum. Versin demiyorum ama bir kez bile sormadı. Eve döndüğümde ise zaten ailemin yanından gelmiş olmanın hüznü ile onun yaptıklarından dolayı doğal olarak yüzünü bile görmek istemiyorum. Bir keresinden aileme giderken toplu taşımada bagırış çağırış hakaretler etti baya büyük kavga ettik herkese rezil olduk falan. Ama ben aileme gitmediğimde dünyanın en iyi insanı. Ailemle arasında hiç bir sorun olmadı bu arada. En son ki kavgamız dün oldu annem bizdeydi sabah geldi aksam dönmek üzere beraber dönelim dedik eşime de söyledik tamam gidelim dedi ama biliyorum akşam kavga var. Neyse gittik 1-2 durduk annem yanımızda değilken saçma sapan bakışlar beni itmeler sinirini bir yerden cıkartmaya çalışıyor belli. Neyse döndük eve yemek yerken annem aradı bende açmak icin kalktım ben telefonu açamadan bagırış cagırış benle oturmaya acizsin sen bu kadarsın senin köpeğin mi var burdan oraya yol gittim geldim bilmem ne bilmem ne tartışma hararetlendi bende saydırdım kapıyı yumruklayıp kırdım hatta. 2 gündür de ayrı yatırıyoruz kendi tercihi yani yemek vs de yapmıyorum. Napiyim kızlar ne yapmam gerekiyor? Konusmayı defalarca denedim olmadı.
Şimdi bidaha oku yazdığını napman gerektiğini ankatacaksın.

Biz sana ayrıl desek sen ayrılmazsın biranede onların kucağına bebek verirsin olay bu

Altınlarını almaya çalış, sakın kurtulmak istiyorum diye bırakma. İleride çok pişman olursun

Ya ne cocugu allah askina bile bile evlenmissiniz bide bile bile cocukmu yaoacaksiniz donun ailenizin evine ayrilmak istiyorsaniz kimseden izin istemeyeceksiniz onun ailesinden yada kendinden neden onay bekliyorsunuz? Bu adamin ailenle alip veremedigi ne ozaman bende senin ailene gelmem diceksin durumu ailesine anlatacaksin duzelmezse bu is bitti diyeceksin olmuyosa duzelmiyosa bosan yani

Tabi ki babam cok diretti vermemek icin 5. İstemelerinde zoraki de olsa verdi isteme kısmı da cok kolay geçmedi yani.
Bunları da bahane ediyordur değil mi aileni sevmemesine? Hiç manipüle olma. Yine söylüyorum, insanlar ne kayın aileleri idare ediyor eşinin hatrına.
Kendi ailesi sana kötülük yapsa sana zorla yedirir yutturur, yine alır götürürdü ayaklarına, bir de suç bastırırdı. Bencil tipler bunlar, empati kurma gibi bi özellikleri de yok.

Bu arada bence de gerek yok ama illa olacaksa senin ailen de gelsin o aileyle birlikte yüzleşmeye, tek kalma karşılarında.

Açık dövüşmenin sana gram faydası olmaz, altınlarını alıp gitmenin yoluna bakmalısın.400 gram altın yaklaşık 2.5 milyon fena para değil kendine araba alırsın elin adamına bırakacağına. Hayır dağıt yine bırakma. Nasıl olacak, anasını babasını harekete geçirmeyeceksin ben eşimi seviyorum üzülüyorum falan diyeceksin. Altunlarda kimin taktığı yazıyor mu etiketler varsa hala onları deftere not edip geri bırakacağım falan de gidip al.
Ya tekrar iyi davranıp aynı yataga girmek istemiyorum işte suratını bile görmek istemiyorum

Bunları da bahane ediyordur değil mi aileni sevmemesine? Hiç manipüle olma. Yine söylüyorum, insanlar ne kayın aileleri idare ediyor eşinin hatrına.
Kendi ailesi sana kötülük yapsa sana zorla yedirir yutturur, yine alır götürürdü ayaklarına, bir de suç bastırırdı. Bencil tipler bunlar, empati kurma gibi bi özellikleri de yok.
Siz beni o kadar iyi anladınız ki yazdıgınız her yorumu dikkatlice okudum,o kadar iyi geldi ki. Her kelimenize evet tam da bu dedim

Sen altınları talep edip boşanmak istediğinde bir anda melek olup pişmanlıklarını saydırıp peşinde dolanacak ayrılmak istemiyorum diyecek,eğer azcık akıllı kadınsan inanmazsın. Allahın camışı için ömrünü neden harcayasın ki?

Sen altınları talep edip boşanmak istediğinde bir anda melek olup pişmanlıklarını saydırıp peşinde dolanacak ayrılmak istemiyorum diyecek,eğer azcık akıllı kadınsan inanmazsın. Allahın camışı için ömrünü neden harcayasın ki?
İnanma faslını geçtik bitti o dönem,kendisi de biliyordur hiç bir yeminine inanmayacagımı

İnanma faslını geçtik bitti o dönem,kendisi de biliyordur hiç bir yeminine inanmayacagımı
E tamam arkadaşım 27 yaşındasın boşan gitsin yani çocuk yok ailen var aşkından ölsen çekilir dert değil. tamam emeklerin vardır yıllarını harcamışsındır vs ama önünde bi 40 senen daha olsa bu adamın suratına bakmaya değer mi zor gibi gözüküyor ama hakeden adamdan boşanınca rahatlıyorsun.

E tamam arkadaşım 27 yaşındasın boşan gitsin yani çocuk yok ailen var aşkından ölsen çekilir dert değil. tamam emeklerin vardır yıllarını harcamışsındır vs ama önünde bi 40 senen daha olsa bu adamın suratına bakmaya değer mi zor gibi gözüküyor ama hakeden adamdan boşanınca rahatlıyorsun.
O kadar eminim ki sırtımdan bir yük kalkacagına

Back
X