• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneli 1 yıl bile olmadı ama..

Bana da mantıksız geldi. Kim ki onlar, neyin açıklamasını yapacaksın? Sinirinin daha çok bozulduğu ile kalacaksın. Ikna edilmek isteyenler genelde oturup dil döküyor.
Al çantanı çık git, çocuk yok iş yeri meselesi yok. Kapına da yaklaştırma hiçbirini.
Ben sabah çıkıp gideyim ya eşyalarım hazır,altınlar eşimin babasının adına bankada onları napıcam?

Bu hafta eşyalarımı toplayıp ailemin yanına dönmeyi düşünüyorum ama eminim yine aynı şeyler olacak. Ya artık içimden bu insana yemek yapmak bile gelmiyor
Arkana bakmadan git ablacim, kurtul bu asalaktan ve ne yaparsa yapsın geri dönme.

Hayata bir kere geliyoruz, en güzel yıllarını heba etme. Aileni yok sayan, seni de yok sayar.

Arkana bakmadan git ablacim, kurtul bu asalaktan ve ne yaparsa yapsın geri dönme.

Hayata bir kere geliyoruz, en güzel yıllarını heba etme. Aileni yok sayan, seni de yok sayar.
Ben yokum kızlar 9 ayda hayatında hiç bir şekilde yer bulamadım kendime güzel anlarımız olmadı mı tabi ki oldu evliliğimizin ilk ayları kusursuzdu ama herşeyi ben oluruna koyuyordum. Daha geçen ay boşanmak istediğimi söyledim yapma etme yemin ederim birdaha olmayacak ben seni cok seviyorum sensiz yapamam gibi cümleler kurdu son sansı verdim ama yine aynı şeyleri yaptı yine suistimal etti beni

Ben yokum kızlar 9 ayda hayatında hiç bir şekilde yer bulamadım kendime güzel anlarımız olmadı mı tabi ki oldu evliliğimizin ilk ayları kusursuzdu ama herşeyi ben oluruna koyuyordum. Daha geçen ay boşanmak istediğimi söyledim yapma etme yemin ederim birdaha olmayacak ben seni cok seviyorum sensiz yapamam gibi cümleler kurdu son sansı verdim ama yine aynı şeyleri yaptı yine suistimal etti beni
Demedim mi vaatler verir, yalvarır yakarır diye. Yine yapacak, kapılarda yatacak belki ama Allah aşkına inanma.

Ailesi ne diyecek ki seni yine ikna edecekler oturacaksın aşağı. Niye ailesini bekliyorsun? Kendi oğullarına karsi sana hak vereceklerini bekleme suçlu sen çıkacaksın. Onlara karşı sen tek olacaksın yanlis yapıyorsun.

Altınlarını niye verdin ki? Hata üstüne hata ya of...

Fevri hareket etme, çok iyi davran. Çekip gitme sakın ama sakın. Planlı davran. Kimse madalya takmaz. Altın miktarına göre daha planlı davranman lazım. Altını ordan çıkar sonra basar gidersin.

Ailesi ne diyecek ki seni yine ikna edecekler oturacaksın aşağı. Niye ailesini bekliyorsun? Kendi oğullarına karsi sana hak vereceklerini bekleme suçlu sen çıkacaksın. Onlara karşı sen tek olacaksın yanlis yapıyorsun.

Suan altınlar umrumda değil hiç birşey talep etmeyecegim büyük ihtimalle

Demedim mi vaatler verir, yalvarır yakarır diye. Yine yapacak, kapılarda yatacak belki ama Allah aşkına inanma.
Annem biliyor eşimin ne halt oldugunu konu oraya bir kere geldiğinde ailemin diyecegi şey ya gider bizi silersin yada oturursun yanımızda

Evet sen tek kalacaksın ve seni haklı göreceklerini hiç sanmıyorum. En iyi kayınvalide bile asla oğlunu kötülemez sende bir sorun vardır ondan böyle olmuştura döner olay. İyi düşün taşın. Bence ilk eşinle konuş durumun ciddiyetini anlat değişmeyecekse boşanmak istediğini kararının net olduğunu söyle onun tepkisine göre aileleri işin içine sokabilirsin diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun hakkında.

Evet sen tek kalacaksın ve seni haklı göreceklerini hiç sanmıyorum. En iyi kayınvalide bile asla oğlunu kötülemez sende bir sorun vardır ondan böyle olmuştura döner olay. İyi düşün taşın. Bence ilk eşinle konuş durumun ciddiyetini anlat değişmeyecekse boşanmak istediğini kararının net olduğunu söyle onun tepkisine göre aileleri işin içine sokabilirsin diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun hakkında.
Konunun boşanmaya gelmesinin nedeni zaten defalarca konusmam ve defalarca yeminler edip yine aynı hataları yapması ve biz konusamıyoruz kızlar ya adam akıllı bi iletişim kuramıyoruz geçtim bunları yani iş ciddiyet kısmında artık

Konu sahibi bütün mesajlarınızı okudum boşanmaya karar vermenize çok sevindim fakat, neden sadece onun ailesini cagirdiniz boşanma konuşması yapmak için? Hepsi birlik olup sizi bastırsınlar diye mi. Onun ailesi gelecekse sizin aileniz de gelseydi.

ya okadar normal ki artık bizim evliliğimizde her kavgada bana hakaretler etmesi küfür etmesi ben bu arada bunları nişanlıyken ailesine de söyledim ben istemiyorum sizin oğlunuz bana bu bu küfürleri etti diye ağıza alınmayacak küfürleri söyledim kendilerine dedikleri şey BİZ ÇEKERİZ KULAGINI. Evlendiğimden beri onun ev için harcamam icin verdiği bir kart var onu kullanıyorum ama sadece ev ihtiyaçlarına,onun dışında ailem bana sık sık para gönderiyor paradan kastım haftalık 2 bin vs. S.. kullanıyorum onu bi kaç kez onun kartıyla aldım laf yapmaya basladı birdaha almadım
Evlendikten sonra ailesinden para alan varmı hala ya.

Canım senin çocuk sürecini de biliyorum hakkında hayırlısı olsun yolların çiçeklerle dolsun bu adamdan bir an önce kurtul gençsin çocukta yok yoluna bakarsın sana değer veren ve seni hak eden insanlarla ol ve eşinin ailesine güvenme unutma işin sonuçta yine onlar o adamın ailesi

Back
X