• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneli 1 yıl bile olmadı ama..

Ins duser diyen adamla bi daha ayni yataga girilmez zaten bu nedir ya?
Bende evliligimin ilk zamanlari aileme cok fazla gitmek istiyordum ailem de bana para veriyordu falan
Esim bundan rahatsiz olmustu cunku kendisinin yetemedigini dusunuyordu neden para veriyorlar var paramiz diyordu konustuk hallettik
Simdi 6 yillik evliyiz cocukluyuz ekonomi kotu, ailem torunu icin destek ciktiginda ses etmiyor artik aksine tesekkur ediyor
Ama senin esinde var tuhaflik
Senin ihtiyaclarin icin harcadigin butce ona batiyor
Sende de hata var
Neden ailenden para aliyorsun?
Haftalik 2bin ayda 8bin eder
Evlenmissin calisirsin calismazsin kocan karsilamak zorunda giderlerini
Sen daha ailenden maddi olarak kopamamissin
Ona da bunu alistirmissin banane ailesi versin kafasinda devam ediyor
Iliskiniz ask iliskisi gibi degil bi tuhaf
Bosanirsiniz bosanmazsiniz sizin bileceginiz is ama olur da anlasma yoluna giderseniz sartlarinizi cok net belirleyin
O sizin ailenize gelmiyorsa sizde onunkine gitmeyin
Herkes kendi ailesiyle gorussun gelsin gerekirse
Ihtiyaclarinizi da bi zahmet koca olarak kendi karsilasin
Ailesi nasil insanlar? Doldurusa geliyor olabilir mi kocaniz? Bu bir aklama degil ama evliliginiz daha oturmamis evlilik ne demek kavrayamamissiniz ikinizde
Kendi arabaniz yoksa, anneniz size geldiginde neden toplu tasimayla hep beraber annenize gittiniz mesela?
Ha arabaniz olur annemi birakalim dersiniz bu okey
Ama toplu tasimayla gidip orda da oturup sonra geri donmeniz falan bi tuhaf bilemedim

Ins duser diyen adamla bi daha ayni yataga girilmez zaten bu nedir ya?
Bende evliligimin ilk zamanlari aileme cok fazla gitmek istiyordum ailem de bana para veriyordu falan
Esim bundan rahatsiz olmustu cunku kendisinin yetemedigini dusunuyordu neden para veriyorlar var paramiz diyordu konustuk hallettik
Simdi 6 yillik evliyiz cocukluyuz ekonomi kotu, ailem torunu icin destek ciktiginda ses etmiyor artik aksine tesekkur ediyor
Ama senin esinde var tuhaflik
Senin ihtiyaclarin icin harcadigin butce ona batiyor
Sende de hata var
Haftalik 2bin ayda 8bin eder
Evlenmissin calisirsin calismazsin kocan karsilamak zorunda giderlerini
Sen daha ailenden maddi olarak kopamamissin
Ona da bunu alistirmissin banane ailesi versin kafasinda devam ediyor
Iliskiniz ask iliskisi gibi degil bi tuhaf
Bosanirsiniz bosanmazsiniz sizin bileceginiz is ama olur da anlasma yoluna giderseniz sartlarinizi cok net belirleyin
O sizin ailenize gelmiyorsa sizde onunkine gitmeyin
Herkes kendi ailesiyle gorussun gelsin gerekirse
Ihtiyaclarinizi da bi zahmet koca olarak kendi karsilasin
Ailesi nasil insanlar? Doldurusa geliyor olabilir mi kocaniz? Bu bir aklama degil ama evliliginiz daha oturmamis evlilik ne demek kavrayamamissiniz ikinizde
Kendi arabaniz yoksa, anneniz size geldiginde neden toplu tasimayla hep beraber annenize gittiniz mesela?
Ha arabaniz olur annemi birakalim dersiniz bu okey
Ama toplu tasimayla gidip orda da oturup sonra geri donmeniz falan bi tuhaf bilemedim
Şu detayı vermedim ben evlenmeden önce e ticaret yapıyordum suan ailemin bana para verdiğini esim bilmiyor kendi birikimim sanıyor bir kere misafir geldiğinde eşyaları kendi cebimden almıstım nasıl aldın bunları dediğinde bizimkilerden aldım dedim o parayı geri göndermişti. Onun ailesine gelirsek annesi benim aileme gitmem konusunda dolduruyor olabilir beklerim yani

Şu detayı vermedim ben evlenmeden önce e ticaret yapıyordum suan ailemin bana para verdiğini esim bilmiyor kendi birikimim sanıyor bir kere misafir geldiğinde eşyaları kendi cebimden almıstım nasıl aldın bunları dediğinde bizimkilerden aldım dedim o parayı geri göndermişti. Onun ailesine gelirsek annesi benim aileme gitmem konusunda dolduruyor olabilir beklerim yani
Tahmin etmistim bi yerlerden gaza geldigini zaten
Bu konuda bu kadar kavga cikarmasi falan bu yuzden
Ama höduk orasi ayri tabi
Bak yine sen cok hatalisin iste bu para konusunda
Kendi param diye de kandiriyorsun?
Demek bu da ortaya ciksa ne kavgalar cikacak
Neyin birikimiymis bu aylardir bitmemis?
Kocan sana para vermek ZORUNDA
Ortak hayat paylasiyorsunuz
Bu konuda kendini normal mi goruyorsun cidden?
Ailen sen para kabul edince dusunmuyorlar mi saniyorsun bu kiza kocasi vermiyor para diye?
sagol anne sen kendine birikim yap altin al at kenara diyebilirdin
Sonucta o da babanla sorunlar yasiyor dunyanin hali belli olmaz

Tahmin etmistim bi yerlerden gaza geldigini zaten
Bu konuda bu kadar kavga cikarmasi falan bu yuzden
Ama höduk orasi ayri tabi
Bak yine sen cok hatalisin iste bu para konusunda
Kendi param diye de kandiriyorsun?
Demek bu da ortaya ciksa ne kavgalar cikacak
Neyin birikimiymis bu aylardir bitmemis?
Kocan sana para vermek ZORUNDA
Ortak hayat paylasiyorsunuz
Bu konuda kendini normal mi goruyorsun cidden?
Ailen sen para kabul edince dusunmuyorlar mi saniyorsun bu kiza kocasi vermiyor para diye?
sagol anne sen kendine birikim yap altin al at kenara diyebilirdin
Sonucta o da babanla sorunlar yasiyor dunyanin hali belli olmaz
Ya kendisi para vermeyi akıl etmiyorsa ben napanişirim ya yalvarayım mı?? Bu insan böyle biri benim onu böyle kabul etmemi nekledi etmedim. Simdi yine yeminler etmeye basladı düzelicem edicem diye birde yemeklerini cok özledim demiş hizmetcinin yemekleri özlenirdi zaten

Ya kendisi para vermeyi akıl etmiyorsa ben napanişirim ya yalvarayım mı?? Bu insan böyle biri benim onu böyle kabul etmemi nekledi etmedim. Simdi yine yeminler etmeye basladı düzelicem edicem diye birde yemeklerini cok özledim demiş hizmetcinin yemekleri özlenirdi zaten
İstediğin halde mi vermedi? Gelirn olduğunu düşündüğünü yazmıştın ailenden para aldığını bilmiyor yazmıştın. Sizin temel probleminiz iletişim. Evlendikten sonra istemen gerekiyor alıştıktan sonra kendisi verir. Herhangi bir erkek herhangi bir şeyi söylemeden yapmaz bunu söylemek hata değildir.
ilk yıl her evlilik birlikte yaşamaya alışma evresi geçirir eser gürler birlikte yaşayabilme becerisi varsa devamke yoksa boşanılır.

Adam sana güzel bir şey söylemeye çalışmış şu an ne dese kötüye yormaya müsaitsin kendince güzel bir şey söylemiş. Ama bu kişiyi seçen de yıllarca evlenmek için uğraşan da takdir edersin ki kendinsin. Nesini sevmiştin, nesi umduğun gibi çıktı nesi çıkmadı iyi e ölçmek lazım.
Bu arada bir kaç kişi yazmış gördüm ben de yazmak isterim, artık evlisin aynı şehirde yaşadığın ailede kalmaya gitmek olmaz. Kocan gidip gidip kalsa ne düşünürsün? Ailenin de hadi kızım evli evine köylü köyüne demesi lazım (küslük dışındaki vakitlerde)

Kızlar bu saatte bu konuyu açmamın nedeni cok dolmam. Evleneli 9 ay oldu yaklasık 6 ay korunduktan sonra cocuk istemeye basladım 2. Ayımda kimyasal gebelikle sonuçlandı,eşimle nişanlıyken de cok kavga ederdik kaç defa nişan atmak istedim,yazıyorum ama ne yapmam gerektiğini de biliyorum aslında bir türlü yediremiyorum. Benim ailem suan oturdugumuz yere cok uzak esimin ailesi 10 dakikalık mesafede haftanın 2 günü mutlaka ve maalesef eşimin ailesine gideriz ama konu benim aileme gelince mutlaka kavga cıkarıyor yada burnumdan getiriyor. Ağır kelimeler kullanıyor bağırıyor cagırıyor ona gel demiyorum kendim gidiyorum coğu zaman ama ben gittiğimde mutlaka 2-3 gün kalıyorum ve bu 2-3 gün boyunca asla bana yazmaz asla aramaz suan calısmıyorum maddi gelirim yok eşimden para isteyen biri de değilim ama insan bi sormaz mı bişeye ihtiyacın varmı diye kızlarla kahve içmeye gidiyoruz en basitinden ailemin verdiği parayı kullanıyorum. Versin demiyorum ama bir kez bile sormadı. Eve döndüğümde ise zaten ailemin yanından gelmiş olmanın hüznü ile onun yaptıklarından dolayı doğal olarak yüzünü bile görmek istemiyorum. Bir keresinden aileme giderken toplu taşımada bagırış çağırış hakaretler etti baya büyük kavga ettik herkese rezil olduk falan. Ama ben aileme gitmediğimde dünyanın en iyi insanı. Ailemle arasında hiç bir sorun olmadı bu arada. En son ki kavgamız dün oldu annem bizdeydi sabah geldi aksam dönmek üzere beraber dönelim dedik eşime de söyledik tamam gidelim dedi ama biliyorum akşam kavga var. Neyse gittik 1-2 durduk annem yanımızda değilken saçma sapan bakışlar beni itmeler sinirini bir yerden cıkartmaya çalışıyor belli. Neyse döndük eve yemek yerken annem aradı bende açmak icin kalktım ben telefonu açamadan bagırış cagırış benle oturmaya acizsin sen bu kadarsın senin köpeğin mi var burdan oraya yol gittim geldim bilmem ne bilmem ne tartışma hararetlendi bende saydırdım kapıyı yumruklayıp kırdım hatta. 2 gündür de ayrı yatırıyoruz kendi tercihi yani yemek vs de yapmıyorum. Napiyim kızlar ne yapmam gerekiyor? Konusmayı defalarca denedim olmadı.
Sende ailesinin evine gitme sebep olarakta bunu göster soran olursa.

Birde 9 yıldır beraberiz 9 aydır da evliyiz
9 yılın çöpe gidecek gibi değilde önünde olan nice 9 senelerin için boşan ayaklarının üstünde dur değer verilmeyen yerde kalıp kendine saygini da yitirme bu şartlardada sakın bir çocuk düşünme boşanan anne baba çocuğu olarak söylüyorum cok zor bosanmasaniz bile ben o adamın baba olacagini sanmiyorum

Son durum nedir? Ailenle paylaştın mı? Ailesiyle falan asla muhatap olmamalısın diye düşünüyorum hâlâ, keza kendisiyle de. Ne kadar konuşturursan, o kadar bulandırır kafanı.
Umarım geri adım atmazsın.

Hâlâ iletişim problemi var diyen, adam da kendince haklı diyenler var, şaka gibi:KK53: Arkadaşlar, herif hasta, sorunlu, kötü biri. Haklı olduğu bi mevzu varsa bile bu kadar iğrençleşmesi, çirkinleşmesi mi lazımdı? Cidden göremiyor musunuz ne kadar korkunç biri olduğunu?
Evet, evli insanlar sürekli gidip aile evinde kalmamalı da burada mesele o mu? O mu kalmış yani?? Ayrıca, kadına ev, yuva, aidiyet hissi, huzur vs vermediği için kadın aile evinde kalmak istiyor besbelli.

Hâlâ iletişim problemi var diyen, adam da kendince haklı diyenler var, şaka gibi:KK53: Arkadaşlar, herif hasta, sorunlu, kötü biri. Haklı olduğu bi mevzu varsa bile bu kadar iğrençleşmesi, çirkinleşmesi mi lazımdı? Göremiyor musunuz cidden ne kadar korkunç biri olduğunu?
9 sene anlaşabildiklerine göre kendilerince uyumlulardır, dün tanışmamışlar neticede

Korunmayı bıraktıgımız ilk ay istemiyordu zaten cok mu lazım cocuk gibi kelimeler kullandı 2. Ay kimyasal oldugunda doğuma yakın taşınırız bebek odası yaparız gibi bişey dedim suanki ev kücük bana şey demişti insallah düşer :)
Kendi çocuguna biile insallah düsen diyen biriyle işin ne bosan yorumunu sonradan gördum bazı evlilikler kurtarılır ksvga illaki oluyr ama esinde sevgi yokki merhamet yokki koca olamamıs bosan gitsn

Ne alaka yalvarmak?
Esisiniz neticede
Tutunum bitti para birakir misin ya da atar misin demek
Kizlarla kahve icmeye gidicez demek esliktir
Sizin evlilik evlilik gibi degil malesef
Para vermeyen adamin da ne koynuna girilir ne cocuk dusunulur zaten

Back
X