- Emoji Skoru
- 2.366
- Puanlar
- 333
- Konu Sahibi Umutsuzvakaaa1
Kesinlikle çocuk yapmayın olan çocuğa oluyor sonra 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Salt kendi penceremden değil, psikolojik gerçeklerle bakıyorum. Anlaşma ve uyum değil, içinden çıkılamamış ve gittikçe batılmış, dönmenin sürekli zorlaştığı bir ilişki var ortada, yanlış üstüne yanlışlarla dolu. Bazen uzun süren bir yanlışın ardından ani bir aydınlanma da gelebilir. Umarım öyle olur.her çifte gitmeye gerek yok bu çift özelinde, uzun yıllarca anlaşabilmişler. Aile bile 5 kere “vermemiş” kızı. Kendi pencerenden değil onların penceresinden bakmalısın.
Muhtemelen barışırlar yakında.
Dediğin gibi ne yapman gerektiğini biliyosun.Kızlar bu saatte bu konuyu açmamın nedeni cok dolmam. Evleneli 9 ay oldu yaklasık 6 ay korunduktan sonra cocuk istemeye basladım 2. Ayımda kimyasal gebelikle sonuçlandı,eşimle nişanlıyken de cok kavga ederdik kaç defa nişan atmak istedim,yazıyorum ama ne yapmam gerektiğini de biliyorum aslında bir türlü yediremiyorum. Benim ailem suan oturdugumuz yere cok uzak esimin ailesi 10 dakikalık mesafede haftanın 2 günü mutlaka ve maalesef eşimin ailesine gideriz ama konu benim aileme gelince mutlaka kavga cıkarıyor yada burnumdan getiriyor. Ağır kelimeler kullanıyor bağırıyor cagırıyor ona gel demiyorum kendim gidiyorum coğu zaman ama ben gittiğimde mutlaka 2-3 gün kalıyorum ve bu 2-3 gün boyunca asla bana yazmaz asla aramaz suan calısmıyorum maddi gelirim yok eşimden para isteyen biri de değilim ama insan bi sormaz mı bişeye ihtiyacın varmı diye kızlarla kahve içmeye gidiyoruz en basitinden ailemin verdiği parayı kullanıyorum. Versin demiyorum ama bir kez bile sormadı. Eve döndüğümde ise zaten ailemin yanından gelmiş olmanın hüznü ile onun yaptıklarından dolayı doğal olarak yüzünü bile görmek istemiyorum. Bir keresinden aileme giderken toplu taşımada bagırış çağırış hakaretler etti baya büyük kavga ettik herkese rezil olduk falan. Ama ben aileme gitmediğimde dünyanın en iyi insanı. Ailemle arasında hiç bir sorun olmadı bu arada. En son ki kavgamız dün oldu annem bizdeydi sabah geldi aksam dönmek üzere beraber dönelim dedik eşime de söyledik tamam gidelim dedi ama biliyorum akşam kavga var. Neyse gittik 1-2 durduk annem yanımızda değilken saçma sapan bakışlar beni itmeler sinirini bir yerden cıkartmaya çalışıyor belli. Neyse döndük eve yemek yerken annem aradı bende açmak icin kalktım ben telefonu açamadan bagırış cagırış benle oturmaya acizsin sen bu kadarsın senin köpeğin mi var burdan oraya yol gittim geldim bilmem ne bilmem ne tartışma hararetlendi bende saydırdım kapıyı yumruklayıp kırdım hatta. 2 gündür de ayrı yatırıyoruz kendi tercihi yani yemek vs de yapmıyorum. Napiyim kızlar ne yapmam gerekiyor? Konusmayı defalarca denedim olmadı.
Içindekileri dökmen iyi olmuş, bilsin yaptığı iğrençlikleri ama bu yüzleşme ve konuşmalar uzamamalı, kararlıysan tabii.Ailemin evine geldi bugun dışarı cıktık konustuk herşeyi nefretimi kustum ben basbaya sonra eve bıraktı beni
Diğer üyelerin dediği gibi, amaç seni yalnızlaştırıp kendine bağımlı hâle getirmek. Hastalıklı bir kişilik yapar bunu ancak.Kendisi onun dısında baskasıyla herhangi bir etkinlikte bulunmamı hoş karşılamıyordu ki
Aileme henüz söylemedim nasıl başlayacağımı bilmiyorum..Içindekileri dökmen iyi olmuş, bilsin yaptığı iğrençlikleri ama bu yüzleşme ve konuşmalar uzamamalı, kararlıysan tabii.
Ailen ne diyor?
Senin söylediklerine ne dedi?Aileme henüz söylemedim nasıl başlayacağımı bilmiyorum..
Evet bende öyle düşünüyorum fakat onun arkadasları bize cok yakın arkadaşları ne zaman beni cagırsa git neden gitmiyosun kafan dagılır yalnızım burda diyosun gitmiyosun diyorduDiğer üyelerin dediği gibi, amaç seni yalnızlaştırıp kendine bağımlı hâle getirmek. Hastalıklı bir kişilik yapar bunu ancak.
Askım aynı şeyler yemin ederim bidaha yapmıycam seni cok seviyorum sensiz yapamamlar falan filan geçen ay da aynı şeyleri söylüyordun dedimSenin söylediklerine ne dedi?
Bu mantığa göre 20 yıllık evliliklerin bitmesi çok saçma.9 sene anlaşabildiklerine göre kendilerince uyumlulardır, dün tanışmamışlar neticede
Bana da öyle geldi 20 yıldır birbirimizi yiyoruz zaten bi 20 yıl daha yiyelim aman kafasıBu mantığa göre 20 yıllık evliliklerin bitmesi çok saçma.
Onun seçtiği, müsaade ettiği kişilerle görüşebilirsin işte. Tamamen kontrol.Evet bende öyle düşünüyorum fakat onun arkadasları bize cok yakın arkadaşları ne zaman beni cagırsa git neden gitmiyosun kafan dagılır yalnızım burda diyosun gitmiyosun diyordu
Istediği gibi olmayınca nasıl çirkefleşeceğini gör.Askım aynı şeyler yemin ederim bidaha yapmıycam seni cok seviyorum sensiz yapamamlar falan filan geçen ay da aynı şeyleri söylüyordun dedim
Ah ah böyle bir şeyden yeni kurtuldum, gerçekten böyle yapıyorlar istiyorlar ki onlara bağımlı olalımOnun seçtiği, müsaade ettiği kişilerle görüşebilirsin işte. Tamamen kontrol.
Bu evlılıkte çocuk olursa her şey duzelıcek mı sanıosun?Kızlar bu saatte bu konuyu açmamın nedeni cok dolmam. Evleneli 9 ay oldu yaklasık 6 ay korunduktan sonra cocuk istemeye basladım 2. Ayımda kimyasal gebelikle sonuçlandı,eşimle nişanlıyken de cok kavga ederdik kaç defa nişan atmak istedim,yazıyorum ama ne yapmam gerektiğini de biliyorum aslında bir türlü yediremiyorum. Benim ailem suan oturdugumuz yere cok uzak esimin ailesi 10 dakikalık mesafede haftanın 2 günü mutlaka ve maalesef eşimin ailesine gideriz ama konu benim aileme gelince mutlaka kavga cıkarıyor yada burnumdan getiriyor. Ağır kelimeler kullanıyor bağırıyor cagırıyor ona gel demiyorum kendim gidiyorum coğu zaman ama ben gittiğimde mutlaka 2-3 gün kalıyorum ve bu 2-3 gün boyunca asla bana yazmaz asla aramaz suan calısmıyorum maddi gelirim yok eşimden para isteyen biri de değilim ama insan bi sormaz mı bişeye ihtiyacın varmı diye kızlarla kahve içmeye gidiyoruz en basitinden ailemin verdiği parayı kullanıyorum. Versin demiyorum ama bir kez bile sormadı. Eve döndüğümde ise zaten ailemin yanından gelmiş olmanın hüznü ile onun yaptıklarından dolayı doğal olarak yüzünü bile görmek istemiyorum. Bir keresinden aileme giderken toplu taşımada bagırış çağırış hakaretler etti baya büyük kavga ettik herkese rezil olduk falan. Ama ben aileme gitmediğimde dünyanın en iyi insanı. Ailemle arasında hiç bir sorun olmadı bu arada. En son ki kavgamız dün oldu annem bizdeydi sabah geldi aksam dönmek üzere beraber dönelim dedik eşime de söyledik tamam gidelim dedi ama biliyorum akşam kavga var. Neyse gittik 1-2 durduk annem yanımızda değilken saçma sapan bakışlar beni itmeler sinirini bir yerden cıkartmaya çalışıyor belli. Neyse döndük eve yemek yerken annem aradı bende açmak icin kalktım ben telefonu açamadan bagırış cagırış benle oturmaya acizsin sen bu kadarsın senin köpeğin mi var burdan oraya yol gittim geldim bilmem ne bilmem ne tartışma hararetlendi bende saydırdım kapıyı yumruklayıp kırdım hatta. 2 gündür de ayrı yatırıyoruz kendi tercihi yani yemek vs de yapmıyorum. Napiyim kızlar ne yapmam gerekiyor? Konusmayı defalarca denedim olmadı.
ay bravo valla burada bu kadar çabuk aksiyon alanı ilk kez görüyorum helal olsun sana. Doğmamış çocuğuna yaptığın en büyük iyilik buDün aksam konustuk ben özür diledim o özür diledi özür dilememin sebebi kavga anında küfür ettim sabah da annemlere geldim şimdi de şey yazmıs dün özür diledik birbirimizden gitmek ne oluyo? Bende adam akıllı ayrılmak istiyorum dedimm
Özür dilerim deyip deyip eski zorba düzene devam edeceği o kadar belli oluyor ki....2 gün bile sabredememiş.Dün aksam konustuk ben özür diledim o özür diledi özür dilememin sebebi kavga anında küfür ettim sabah da annemlere geldim şimdi de şey yazmıs dün özür diledik birbirimizden gitmek ne oluyo? Bende adam akıllı ayrılmak istiyorum dedimm
Çocuk için erken annene babana saygı duymayan insanla olmaz belli ki ruh hastası Allah yardım etsin sen demeden bile sana harçlık vermesi gerekir çocuk işini ertele sende onun sana davrandığı gibi davran bak nasıl köpek oluyor evlenmeden önce nasıldın çalışır bakarsın kendine yazık etme hatta engelle ilgi alakayı kes sürekli tersle onun sana yaptığı gibi bak işler nasıl değişiyorKızlar bu saatte bu konuyu açmamın nedeni cok dolmam. Evleneli 9 ay oldu yaklasık 6 ay korunduktan sonra cocuk istemeye basladım 2. Ayımda kimyasal gebelikle sonuçlandı,eşimle nişanlıyken de cok kavga ederdik kaç defa nişan atmak istedim,yazıyorum ama ne yapmam gerektiğini de biliyorum aslında bir türlü yediremiyorum. Benim ailem suan oturdugumuz yere cok uzak esimin ailesi 10 dakikalık mesafede haftanın 2 günü mutlaka ve maalesef eşimin ailesine gideriz ama konu benim aileme gelince mutlaka kavga cıkarıyor yada burnumdan getiriyor. Ağır kelimeler kullanıyor bağırıyor cagırıyor ona gel demiyorum kendim gidiyorum coğu zaman ama ben gittiğimde mutlaka 2-3 gün kalıyorum ve bu 2-3 gün boyunca asla bana yazmaz asla aramaz suan calısmıyorum maddi gelirim yok eşimden para isteyen biri de değilim ama insan bi sormaz mı bişeye ihtiyacın varmı diye kızlarla kahve içmeye gidiyoruz en basitinden ailemin verdiği parayı kullanıyorum. Versin demiyorum ama bir kez bile sormadı. Eve döndüğümde ise zaten ailemin yanından gelmiş olmanın hüznü ile onun yaptıklarından dolayı doğal olarak yüzünü bile görmek istemiyorum. Bir keresinden aileme giderken toplu taşımada bagırış çağırış hakaretler etti baya büyük kavga ettik herkese rezil olduk falan. Ama ben aileme gitmediğimde dünyanın en iyi insanı. Ailemle arasında hiç bir sorun olmadı bu arada. En son ki kavgamız dün oldu annem bizdeydi sabah geldi aksam dönmek üzere beraber dönelim dedik eşime de söyledik tamam gidelim dedi ama biliyorum akşam kavga var. Neyse gittik 1-2 durduk annem yanımızda değilken saçma sapan bakışlar beni itmeler sinirini bir yerden cıkartmaya çalışıyor belli. Neyse döndük eve yemek yerken annem aradı bende açmak icin kalktım ben telefonu açamadan bagırış cagırış benle oturmaya acizsin sen bu kadarsın senin köpeğin mi var burdan oraya yol gittim geldim bilmem ne bilmem ne tartışma hararetlendi bende saydırdım kapıyı yumruklayıp kırdım hatta. 2 gündür de ayrı yatırıyoruz kendi tercihi yani yemek vs de yapmıyorum. Napiyim kızlar ne yapmam gerekiyor? Konusmayı defalarca denedim olmadı.
Evlisin, çalışmıyorsun paraya ihtiyacın olduğunda eşin yerine ailenden mi para alıyorsun? Kocanın vasfı ne bu ilişkide? Böylelerini adam yerine koyup evlenen hemcinslerime üzülsem mi kızsam mı bilmiyorum.Kızlar bu saatte bu konuyu açmamın nedeni cok dolmam. Evleneli 9 ay oldu yaklasık 6 ay korunduktan sonra cocuk istemeye basladım 2. Ayımda kimyasal gebelikle sonuçlandı,eşimle nişanlıyken de cok kavga ederdik kaç defa nişan atmak istedim,yazıyorum ama ne yapmam gerektiğini de biliyorum aslında bir türlü yediremiyorum. Benim ailem suan oturdugumuz yere cok uzak esimin ailesi 10 dakikalık mesafede haftanın 2 günü mutlaka ve maalesef eşimin ailesine gideriz ama konu benim aileme gelince mutlaka kavga cıkarıyor yada burnumdan getiriyor. Ağır kelimeler kullanıyor bağırıyor cagırıyor ona gel demiyorum kendim gidiyorum coğu zaman ama ben gittiğimde mutlaka 2-3 gün kalıyorum ve bu 2-3 gün boyunca asla bana yazmaz asla aramaz suan calısmıyorum maddi gelirim yok eşimden para isteyen biri de değilim ama insan bi sormaz mı bişeye ihtiyacın varmı diye kızlarla kahve içmeye gidiyoruz en basitinden ailemin verdiği parayı kullanıyorum. Versin demiyorum ama bir kez bile sormadı. Eve döndüğümde ise zaten ailemin yanından gelmiş olmanın hüznü ile onun yaptıklarından dolayı doğal olarak yüzünü bile görmek istemiyorum. Bir keresinden aileme giderken toplu taşımada bagırış çağırış hakaretler etti baya büyük kavga ettik herkese rezil olduk falan. Ama ben aileme gitmediğimde dünyanın en iyi insanı. Ailemle arasında hiç bir sorun olmadı bu arada. En son ki kavgamız dün oldu annem bizdeydi sabah geldi aksam dönmek üzere beraber dönelim dedik eşime de söyledik tamam gidelim dedi ama biliyorum akşam kavga var. Neyse gittik 1-2 durduk annem yanımızda değilken saçma sapan bakışlar beni itmeler sinirini bir yerden cıkartmaya çalışıyor belli. Neyse döndük eve yemek yerken annem aradı bende açmak icin kalktım ben telefonu açamadan bagırış cagırış benle oturmaya acizsin sen bu kadarsın senin köpeğin mi var burdan oraya yol gittim geldim bilmem ne bilmem ne tartışma hararetlendi bende saydırdım kapıyı yumruklayıp kırdım hatta. 2 gündür de ayrı yatırıyoruz kendi tercihi yani yemek vs de yapmıyorum. Napiyim kızlar ne yapmam gerekiyor? Konusmayı defalarca denedim olmadı.