• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneli 1 yıl bile olmadı ama..

‘Ayda iki üç gün’
Aynı şehirde, hele ki yeni evlilikte, özel bir durum yoksa her ay 2-3 gün yatılı kalmak fazla ama sizin mesele bu değil zaten; herif aşağılık bir ruh hastası. Aileni hiç görmesen de takılıp eziyet edecek bi şey bulur. Bebek ölsün demiş, ötesi var mı?

Ben esinden para istemeyen kadınları anlamıyorum. Vermiyorsa daha cok isteyin. Onun dışında bence sizde biraz fevrisiniz. Sıkıntınız bence bosanicak kadar buyuk degil. Esinizle ilgilenmiyor musunuz acaba. Bende esim benden cok ailesiyle vakit gecirdiginde rahatsiz oluyorum . Her hafta iki uc gun annenizde kaliyorsanız bencede fazla. Ama ayda bir falansa esinizin tepkileri abartılı
Ay yok artık ya. Diyelim ki ailesine biraz sık gitti, bu manyak herif haklı mı oluyor bu davranışları göstermekte? Insan olan, kibar olan, görgülü olan tepkisini başka şekilde koyar, bi şeylerden rahatsızsa.

Aynı şehirde, hele ki yeni evlilikte, özel bir durum yoksa her ay 2-3 gün yatılı kalmak fazla ama sizin mesele bu değil zaten; herif aşağılık bir ruh hastası. Aileni hiç görmesen de takılıp eziyet edecek bi şey bulur. Bebek ölsün demiş, ötesi var mı?
Yok mesele gerçekten bu değil 2 gün önce kavga etmemizin sebebi zaten gidip 1-2 saat durmamızdı yani kaldıgım zaman zarfı farketmiyor. Ya kendime yaptıgıma yanıyorum ben o kadar yıprattım ki kendimi su 9 ay da.

Ay yok artık ya. Diyelim ki ailesine biraz sık gitti, bu manyak herif haklı mı oluyor bu davranışları göstermekte? Insan olan, kibar olan, görgülü olan tepkisini başka şekilde koyar, bi şeylerden rahatsızsa.
Ya aileme gittiğimde iletişimi kesmek nedir ya?

Yok mesele gerçekten bu değil 2 gün önce kavga etmemizin sebebi zaten gidip 1-2 saat durmamızdı yani kaldıgım zaman zarfı farketmiyor. Ya kendime yaptıgıma yanıyorum ben o kadar yıprattım ki kendimi su 9 ay da.
Oradan kurtulmanı yürekten diliyorum. Ne olur ikna olma, yumuşama, vaatlerine inanma. Boşanmak korkutucu görünse de bu iğrenç hayattan kurtulunca anlayacaksın ne zulüm gördüğünü, nefes alacaksın.
Ailen ve sen, böyle görgüsüz, sorunlu, terbiyesiz birini mi hakediyorsunuz? Damat vasfı ile gelmiş, insanlar yaptığı muameleye bak.

Ya aileme gittiğimde iletişimi kesmek nedir ya?
Aklınca cezalandırıyor. Kendisi huzursuz, gergin ya, sana da huzur vermeyecek, tadını kaçıracak. Insan olan şunların hiçbirini yapmaz, yapamaz, kıyamaz bi kere.
Ben bi yere gidince eşim orada rahat edeyim diye kırk bin takla atar, keza ben de ona karşı aynı şekilde. Olması gereken budur ama eski eş bozuntusu da böyle akıl hastasıydı; gittiğim yer ağzımdan burnumdan gelirdi.

Herkes aynı şartlarda büyümüyor maalesef prenses gibi büyümedim çalışmıyorken üniversiteye hazırlandıgım dönemde sınav ücretimi bile inci boncuk satarak kendim veren biriydim eşimden de babamdan da hiç bir beklentim olmadı yani. Sizin adınıza da sevindim 40 yasında bişeyler başarabilmişsiniz daim olsun
E tamam tam burslu okul kazanmamışsın elin adamının sözüyle neden bırakıyorsun?
Kimse üniversite okurken sevgili yapmana bir şey demiyor. Bir erkek için okulu bırakmana diyorlar.
Erkek için okul mu bırakılır?

Kızlar bu saatte bu konuyu açmamın nedeni cok dolmam. Evleneli 9 ay oldu yaklasık 6 ay korunduktan sonra cocuk istemeye basladım 2. Ayımda kimyasal gebelikle sonuçlandı,eşimle nişanlıyken de cok kavga ederdik kaç defa nişan atmak istedim,yazıyorum ama ne yapmam gerektiğini de biliyorum aslında bir türlü yediremiyorum. Benim ailem suan oturdugumuz yere cok uzak esimin ailesi 10 dakikalık mesafede haftanın 2 günü mutlaka ve maalesef eşimin ailesine gideriz ama konu benim aileme gelince mutlaka kavga cıkarıyor yada burnumdan getiriyor. Ağır kelimeler kullanıyor bağırıyor cagırıyor ona gel demiyorum kendim gidiyorum coğu zaman ama ben gittiğimde mutlaka 2-3 gün kalıyorum ve bu 2-3 gün boyunca asla bana yazmaz asla aramaz suan calısmıyorum maddi gelirim yok eşimden para isteyen biri de değilim ama insan bi sormaz mı bişeye ihtiyacın varmı diye kızlarla kahve içmeye gidiyoruz en basitinden ailemin verdiği parayı kullanıyorum. Versin demiyorum ama bir kez bile sormadı. Eve döndüğümde ise zaten ailemin yanından gelmiş olmanın hüznü ile onun yaptıklarından dolayı doğal olarak yüzünü bile görmek istemiyorum. Bir keresinden aileme giderken toplu taşımada bagırış çağırış hakaretler etti baya büyük kavga ettik herkese rezil olduk falan. Ama ben aileme gitmediğimde dünyanın en iyi insanı. Ailemle arasında hiç bir sorun olmadı bu arada. En son ki kavgamız dün oldu annem bizdeydi sabah geldi aksam dönmek üzere beraber dönelim dedik eşime de söyledik tamam gidelim dedi ama biliyorum akşam kavga var. Neyse gittik 1-2 durduk annem yanımızda değilken saçma sapan bakışlar beni itmeler sinirini bir yerden cıkartmaya çalışıyor belli. Neyse döndük eve yemek yerken annem aradı bende açmak icin kalktım ben telefonu açamadan bagırış cagırış benle oturmaya acizsin sen bu kadarsın senin köpeğin mi var burdan oraya yol gittim geldim bilmem ne bilmem ne tartışma hararetlendi bende saydırdım kapıyı yumruklayıp kırdım hatta. 2 gündür de ayrı yatırıyoruz kendi tercihi yani yemek vs de yapmıyorum. Napiyim kızlar ne yapmam gerekiyor? Konusmayı defalarca denedim olmadı.
Böyle bir adamdan bebek istediğinize emin misiniz?? Eşiniz ailenize gitmenize karışıyor ama kendi tarafına gelince ziyaretlerini hiç aksatmıyor… ekonomik özgürlüğünüzü elinize almaya bakın bu adamla bir ömür geçmez.

Oradan kurtulmanı yürekten diliyorum. Ne olur ikna olma, yumuşama, vaatlerine inanma. Boşanmak korkutucu görünse de bu iğrenç hayattan kurtulunca anlayacaksın ne zulüm gördüğünü, nefes alacaksın.
Ailen ve sen, böyle görgüsüz, sorunlu, terbiyesiz birini mi hakediyorsunuz? Damat vasfı ile gelmiş, insanlar yaptığı muameleye bak.
Suan sadece bir an önce bu sürec geçsin istiyorum bu evde nefes bile alamıyorum dün hiç yüzünü bile görmedim odamdan cıkmadım ama bugun bütün iğrencliğiyle ailesinin yanında gerçek yüzünü cıkartacak eminim

Neden ailesinin gelmesini bekliyorsunuz ki
İkna edilmek için mi
Evliliği yaşayan sizsiniz
Sizin için bittiyse bitmiştir

Bekleyecek neyiniz varki
İzin alacak iş yeri yok
Çocuk yok okul derdi yok
Alın çantanızı çıkıp gidin
Baksın arkanızdan mal gibi

Korunmayı bıraktıgımız ilk ay istemiyordu zaten cok mu lazım cocuk gibi kelimeler kullandı 2. Ay kimyasal oldugunda doğuma yakın taşınırız bebek odası yaparız gibi bişey dedim suanki ev kücük bana şey demişti insallah düşer :)
Daha ne bekliyorsunuz ? Ne demek inşallah düşer.Bunu duyduktan sonra hemen gondermeliydiniz anasının yanına.Pes bu kadarına da

Neden ailesinin gelmesini bekliyorsunuz ki
İkna edilmek için mi
Evliliği yaşayan sizsiniz
Sizin için bittiyse bitmiştir

Bekleyecek neyiniz varki
İzin alacak iş yeri yok
Çocuk yok okul derdi yok
Alın çantanızı çıkıp gidin
Baksın arkanızdan mal gibi
Ya ben ugrasamam onun ailesiyle bide cekemem yani ağızlarını bi su içimdekileri kusayım ondan sonra me beni ne ailemi aramaya yüzleri olsun

Suan sadece bir an önce bu sürec geçsin istiyorum bu evde nefes bile alamıyorum dün hiç yüzünü bile görmedim odamdan cıkmadım ama bugun bütün iğrencliğiyle ailesinin yanında gerçek yüzünü cıkartacak eminim
Kendine, ailene azıcık değer veriyorsan daha fazla zaman kaybetme bu pislikle. Allah yardımcın olsun.

Ya ben ugrasamam onun ailesiyle bide cekemem yani ağızlarını bi su içimdekileri kusayım ondan sonra me beni ne ailemi aramaya yüzleri olsun
Yanlış ,siz ikna olma kocanızın sizi anlayacağını umarak aileyi bekliyorsunuz.Siz dediniz nişan ve sonrası ailesi bir şey demiyor bu esiyor gürlüyor diye ailesi gelince ne olacak??? Ya tüm aile birlik olup sizi ikna edecek ya da hepsi birden size s..... çekecek bunu anlamak için âlim olmaya gerek yok......

Hakli degil tabiki. Ben yorumlari da okuyunca uyeye daha bi hak verdim. Ama iki tarafinda fevri oldugu ortada

Hakli degil tabiki. Ben yorumlari da okuyunca uyeye daha bi hak verdim. Ama iki tarafinda fevri oldugu ortada
Evet kesinlikle ben sütten cıkmıs ak kaşığım asla demiyorum ama yapıyor yapıyor o patlama noktasında artık gözüm hiç birşeyi görmüyor

Bana da mantıksız geldi. Kim ki onlar, neyin açıklamasını yapacaksın? Sinirinin daha çok bozulduğu ile kalacaksın. Ikna edilmek isteyenler genelde oturup dil döküyor.
Al çantanı çık git, çocuk yok iş yeri meselesi yok. Kapına da yaklaştırma hiçbirini.

Konu sahibi aksine nahif biri bence, kadını delirtmiş diye yorumladım.
Kızlar burada hiç arkadasım yok sadece eşimin arkadaşlarıyla görüşüyoruz onlar bile eşime hayatındaki en doğru karar onunla evlenmek,o seninle evlenmeseydi kimse seni cekemezdi gibi cümleler kullanıyorlar eşime. Dışardan birine hakareti geçtim sesimi bile yükselten biri değilim ama eşim öyle bi noktaya getirdi ki beni tahammülsüz sinir hastası biri oldum bununda farkındayım

Back
X