• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneli 1 yıl bile olmadı ama..

Bu hafta eşyalarımı toplayıp ailemin yanına dönmeyi düşünüyorum ama eminim yine aynı şeyler olacak. Ya artık içimden bu insana yemek yapmak bile gelmiyor
Seni ittiricek, hakaret edecek, kötü davranacak bir de yemek mi yapacaksın gitsin çok kopamadığı anasının evinde yesin.

Nişanlıyken de böyleydi bu arada işin içine küfür de girince nişan atmak icin ailesiyle konustum kendisiyle asla iletişime geçemiyorduk cünkü asla yanaşmadılar biliyorlardı oğullarının ne halt oldugunu
E nıkah masasında evet demeseydiniz iletişim kuramadığınız biriyle nie evlendiniz ailesinin arka çıkmadığı kişiden size ne hayr gelecekti ki zaten. siz bile bile evlenmıs bile bile de çocuk yapmak istemıssınız kimyasal olmayıp çocuk olsaydı da bu sefer de bi çocuğumuz var babasından ayrı büyümesin olurdu . Akıl tutulması mı yaşıyorsunuz napıyorsunuz bilmiyorum ama yol doğru yol değil bi an evvel geri dönün ailenizin yanına .

9 sene de tanıyamamış gibi 9 ayda mı tanıdınız

Seni ittiricek, hakaret edecek, kötü davranacak bir de yemek mi yapacaksın gitsin çok kopamadığı anasının evinde yesin.
O kadar sarılmak istiyorum ki size o kadar doluyum ki daha anlatmadıgım cok şeyi var ama bu kadarı bile ayrılmak icin yeterli

E nıkah masasında evet demeseydiniz iletişim kuramadığınız biriyle nie evlendiniz ailesinin arka çıkmadığı kişiden size ne hayr gelecekti ki zaten. siz bile bile evlenmıs bile bile de çocuk yapmak istemıssınız kimyasal olmayıp çocuk olsaydı da bu sefer de bi çocuğumuz var babasından ayrı büyümesin olurdu . Akıl tutulması mı yaşıyorsunuz napıyorsunuz bilmiyorum ama yol doğru yol değil bi an evvel geri dönün ailenizin yanına .
Ben hep bu tartışmaları ya her ailede olur öyle tartışmalarda ki tartışmalardan sanıyordum ama baktım ki benim kaldıramayacagım şeylermiş

O kadar sarılmak istiyorum ki size o kadar doluyum ki daha anlatmadıgım cok şeyi var ama bu kadarı bile ayrılmak icin yeterli
Yaaaa sarıldık gibi düşün :KK200: Yaşadığın hayal kırıklığını, üzüntüyü anlayabiliyorum ama illa ki geçiyor. Sadece kendini düşün şuan:KK200:

Ama ben aileme gitmediğimde dünyanın en iyi insanı.
ya seni iten kakan, hakaret eden, insan icinde rencide eden ve çalışmadığin halde eline bir kurus vermeyen bir koca nasil dunyanin en iyi insani olabilir?
hic mi iyi insan gormedinjz? kendinizi kandirmayin

Yaaaa sarıldık gibi düşün :KK200: Yaşadığın hayal kırıklığını, üzüntüyü anlayabiliyorum ama illa ki geçiyor. Sadece kendini düşün şuan:KK200:
Öyle yapacagım,iş arıyordum bu arada yoğunlaştıracagım bu iş arama sürecini

ya seni iten kakan, hakaret eden, insan icinde rencide eden ve çalışmadığin halde eline bir kurus vermeyen bir koca nasil dunyanin en iyi insani olabilir?
hic mi iyi insan gormedinjz? kendinizi kandirmayin
Kızlar benim hayatıma cok fazla insan girmedi erkek modeli olarak sadece babam vardı ve babam annemi defalarca aldatmıs hala aldatmaya devam eden bize ve anneme siddeti eksik olmayan biriydi,eşim böyle olmayınca ben tamam iyi biri bu dedim açıkcası

Ben hep bu tartışmaları ya her ailede olur öyle tartışmalarda ki tartışmalardan sanıyordum ama baktım ki benim kaldıramayacagım şeylermiş
Belki inanmayacaksınız ama bizde böyle değil yani gecınmek isteyen çok güzel gecınıyor tartışmanında bi adabı var .her ailede illaki anlaşmazlıklar olabilir sonuçta bir eve iki yabancı giriyor görünmeyen kişilikleriyle . sevgili gibi değil ki 3-4 saat vakit geçirip özlemle bi dahaki buluşmayı bekleyesin . Ama normali bu değil yani .

Sizin eşiniz hasta yani normal biri size başka zaman iyi davranıpta , sorunu olmayan aileniz için böyle hareketlerde bulunuyorsa tek derdi sizi yalnızlastırıp kendıne bağlı yaşam sürmenizi sağlamak . Ayrıca ne demek ailemin verdiği para ile kahve içiyorum arkadaşlarımla ? Özel ihtiyaçlarınızı dahi halen ailenizin verdikleriyle mi alıyorsunuz ?

Nişanlıyken ne mal olduğunu görmüşsün. Hata yapıp evlenmişsin. İş işten geçmeden bosan. Üstüne bir de bu adamdan çocuk yapma sakın. İlk defa boşan yaziyorum birine 🙈 bu artarak devam edecek. Şimdi bile bunları yapan insan çocuk olunca hayatta yüzüne bakmaz. Kendinden değerli değil hiç bir şey. Bu adamdan koca olmaz. Ki insan bile olmamış.
Kusura bakma biraz ağır konuştum ama gece gece sinirlendim ve senin adına üzüldüm gerçekten

Belki inanmayacaksınız ama bizde böyle değil yani gecınmek isteyen çok güzel gecınıyor tartışmanında bi adabı var .her ailede illaki anlaşmazlıklar olabilir sonuçta bir eve iki yabancı giriyor görünmeyen kişilikleriyle . sevgili gibi değil ki 3-4 saat vakit geçirip özlemle bi dahaki buluşmayı bekleyesin . Ama normali bu değil yani .

Sizin eşiniz hasta yani normal biri size başka zaman iyi davranıpta , sorunu olmayan aileniz için böyle hareketlerde bulunuyorsa tek derdi sizi yalnızlastırıp kendıne bağlı yaşam sürmenizi sağlamak . Ayrıca ne demek ailemin verdiği para ile kahve içiyorum arkadaşlarımla ? Özel ihtiyaçlarınızı dahi halen ailenizin verdikleriyle mi alıyorsunuz ?
ya okadar normal ki artık bizim evliliğimizde her kavgada bana hakaretler etmesi küfür etmesi ben bu arada bunları nişanlıyken ailesine de söyledim ben istemiyorum sizin oğlunuz bana bu bu küfürleri etti diye ağıza alınmayacak küfürleri söyledim kendilerine dedikleri şey BİZ ÇEKERİZ KULAGINI. Evlendiğimden beri onun ev için harcamam icin verdiği bir kart var onu kullanıyorum ama sadece ev ihtiyaçlarına,onun dışında ailem bana sık sık para gönderiyor paradan kastım haftalık 2 bin vs. S.. kullanıyorum onu bi kaç kez onun kartıyla aldım laf yapmaya basladı birdaha almadım

Nişanlıyken ne mal olduğunu görmüşsün. Hata yapıp evlenmişsin. İş işten geçmeden bosan. Üstüne bir de bu adamdan çocuk yapma sakın. İlk defa boşan yaziyorum birine 🙈 bu artarak devam edecek. Şimdi bile bunları yapan insan çocuk olunca hayatta yüzüne bakmaz. Kendinden değerli değil hiç bir şey. Bu adamdan koca olmaz. Ki insan bile olmamış.
Kusura bakma biraz ağır konuştum ama gece gece sinirlendim ve senin adına üzüldüm gerçekten
Korunmayı bıraktıgımız ilk ay istemiyordu zaten cok mu lazım cocuk gibi kelimeler kullandı 2. Ay kimyasal oldugunda doğuma yakın taşınırız bebek odası yaparız gibi bişey dedim suanki ev kücük bana şey demişti insallah düşer :)

ya okadar normal ki artık bizim evliliğimizde her kavgada bana hakaretler etmesi küfür etmesi ben bu arada bunları nişanlıyken ailesine de söyledim ben istemiyorum sizin oğlunuz bana bu bu küfürleri etti diye ağıza alınmayacak küfürleri söyledim kendilerine dedikleri şey BİZ ÇEKERİZ KULAGINI. Evlendiğimden beri onun ev için harcamam icin verdiği bir kart var onu kullanıyorum ama sadece ev ihtiyaçlarına,onun dışında ailem bana sık sık para gönderiyor paradan kastım haftalık 2 bin vs. S.. kullanıyorum onu bi kaç kez onun kartıyla aldım laf yapmaya basladı birdaha almadım
Neden iletişime gecemedıgınız biriyle evlendınız ? Gerçekten neydi sizi o nıkah masasına oturtan şey cevaplarsanız sevınırım

Aileye şikayet edilesi çocuk mu ki bu kulagı cekılsın burada hata sizin iletişime geçmeyen biri için aileyi aramak yerine iletişimi kesmeliydiniz . Elinizdeki kişi daha kendını yetiştirememiş Kişisel olgunlugunu ve ruhani yolculuğunu tamamlamış biri uğraşmayın 9 sene de bişey katmamış hayatınıza bu saatten sonra güller açtırmaz .

Kızlar bu saatte bu konuyu açmamın nedeni cok dolmam. Evleneli 9 ay oldu yaklasık 6 ay korunduktan sonra cocuk istemeye basladım 2. Ayımda kimyasal gebelikle sonuçlandı,eşimle nişanlıyken de cok kavga ederdik kaç defa nişan atmak istedim,yazıyorum ama ne yapmam gerektiğini de biliyorum aslında bir türlü yediremiyorum. Benim ailem suan oturdugumuz yere cok uzak esimin ailesi 10 dakikalık mesafede haftanın 2 günü mutlaka ve maalesef eşimin ailesine gideriz ama konu benim aileme gelince mutlaka kavga cıkarıyor yada burnumdan getiriyor. Ağır kelimeler kullanıyor bağırıyor cagırıyor ona gel demiyorum kendim gidiyorum coğu zaman ama ben gittiğimde mutlaka 2-3 gün kalıyorum ve bu 2-3 gün boyunca asla bana yazmaz asla aramaz suan calısmıyorum maddi gelirim yok eşimden para isteyen biri de değilim ama insan bi sormaz mı bişeye ihtiyacın varmı diye kızlarla kahve içmeye gidiyoruz en basitinden ailemin verdiği parayı kullanıyorum. Versin demiyorum ama bir kez bile sormadı. Eve döndüğümde ise zaten ailemin yanından gelmiş olmanın hüznü ile onun yaptıklarından dolayı doğal olarak yüzünü bile görmek istemiyorum. Bir keresinden aileme giderken toplu taşımada bagırış çağırış hakaretler etti baya büyük kavga ettik herkese rezil olduk falan. Ama ben aileme gitmediğimde dünyanın en iyi insanı. Ailemle arasında hiç bir sorun olmadı bu arada. En son ki kavgamız dün oldu annem bizdeydi sabah geldi aksam dönmek üzere beraber dönelim dedik eşime de söyledik tamam gidelim dedi ama biliyorum akşam kavga var. Neyse gittik 1-2 durduk annem yanımızda değilken saçma sapan bakışlar beni itmeler sinirini bir yerden cıkartmaya çalışıyor belli. Neyse döndük eve yemek yerken annem aradı bende açmak icin kalktım ben telefonu açamadan bagırış cagırış benle oturmaya acizsin sen bu kadarsın senin köpeğin mi var burdan oraya yol gittim geldim bilmem ne bilmem ne tartışma hararetlendi bende saydırdım kapıyı yumruklayıp kırdım hatta. 2 gündür de ayrı yatırıyoruz kendi tercihi yani yemek vs de yapmıyorum. Napiyim kızlar ne yapmam gerekiyor? Konusmayı defalarca denedim olmadı.
Boşanmanın gerekiyor.zaten hiç evlenmemeliymişsiniz ama artık yapacak birşey yok.

Korunmayı bıraktıgımız ilk ay istemiyordu zaten cok mu lazım cocuk gibi kelimeler kullandı 2. Ay kimyasal oldugunda doğuma yakın taşınırız bebek odası yaparız gibi bişey dedim suanki ev kücük bana şey demişti insallah düşer :)
Ya peki neden bu adamdan çocuk yapma isteği. 😬 Profildeki Yaşın doğruysa küçükte değilsin. Kendine biraz değer ver. Sen değer vermezsen kimse değer vermez. Ne demek ailemin verdiği para ile geçiniyorum. Senin bundan sonra yapacağın tek şey boşanmak olmalı. Cocuk olursa her şey daha çok zor olur. Bu sefer çocuğum babasız büyümesin dersin. Bu eziyete iki kişi katlanmak zorunda kalırsın.

Neden iletişime gecemedıgınız biriyle evlendınız ? Gerçekten neydi sizi o nıkah masasına oturtan şey cevaplarsanız sevınırım

Aileye şikayet edilesi çocuk mu ki bu kulagı cekılsın burada hata sizin iletişime geçmeyen biri için aileyi aramak yerine iletişimi kesmeliydiniz . Elinizdeki kişi daha kendını yetiştirememiş Kişisel olgunlugunu ve ruhani yolculuğunu tamamlamış biri uğraşmayın 9 sene de bişey katmamış hayatınıza bu saatten sonra güller açtırmaz .
Kendisi olgunlaşmamış biri oldugu için en ufak tartışmada beni engelleyen biriydi her yerden. Benim ailesini arama sebebim nişan attıgımı söylemekti

Back
X